Vecer forumasi
Evo vratio se iz Splita,vise kao jednodnevni izlet,ali jako jako naporan.Na autu je bio pokolj musica,lepitra i svaceg neidentificiranog.
Vecer forumasi
Evo vratio se iz Splita,vise kao jednodnevni izlet,ali jako jako naporan.Na autu je bio pokolj musica,lepitra i svaceg neidentificiranog.
E tako našla je koji model za kamere je Suyin.
Vecer forumasi
A tu grafu sa svog avatara šalji u Osijek!
onda skini driver za tu :)
onda skini driver za tu :)
A ima tri vrste. Skidam...
Vecer forumasi
A tu grafu sa svog avatara šalji u Osijek!
A ne,ne,ona ostaje samo na mom avataru.Mora se dokazat da bi zavrsila u mom kompu.
A ima tri vrste. Skidam...
zato imaš datume :D najnoviji se uvijek skida
zato imaš datume :D najnoviji se uvijek skida
A evo ga. Završen i za sad radi kamera. E puno hvala na pomoći.
Pozz Birtaši:) Kako ide,jeste pripiti da Vas pokušam iskoristiti?
Naime,danas krepala grafa u stroju od klinaca.
Nije to baš niti neki stroj,ali što se može...kad se nema za nešto bolje.
Uglavnom,sad je stroj van pogona i dječica opsjedaju moj XD
Inače,riječ je o PCI Express grafulji Club 8500 GT 256 Mb.
Najgore od svega je što MBO nema integriranu grafu pa od svega nema nikakve koristi:(
Koliko sam vidio,otišao jedan kondenzator,grafa luduje artefactima i jedino u Safe modu
stroj "radi",što je nedovoljno za bilo što...
Pitanje je,pošto sam već duže vremena na bolovanju,time i primanja puno manja nego prije...
tako da ne mogu momentalno kupti niti polovnu grafičku,da li ima koja dobra duša bilo kakvu PCIE
za poklonit(čitaj: zamijenit za HDD Seagate SATA II 160 GB,TV karticu Gigabyte?
Znam da je ovo neuobičajen zahtjev,vjerojatno će me ekipa i popljuvati,ali ja drugačije niti mogu niti znadem.
Iskren sam,neki od Vas me znaju,ako to išta znači u virtuali.
Uglavnom,kao što rekoh,grafa ne mora biti zvijer,dovoljno da stroj radi.
Unaprijed zahvaljujem...i potkupljujem:
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Otvoreno! Jutro svima
Dobro jutro svima. @Šef evo pogledaj u linku Protisa za hdd 2,5 sata za vaš laptop.
Moraš skupit sve! Pokemon.
Dobar dan. Samo da brzinski pozdrav i odem dalje.
Za mobitele sam razocaran Sennheiserom, los bas, bas su mi nekako mlake, Sony hmmm on bi mogao biti dobar, ali kada sam vidio da su u Konikoma Philips SHE9700 400kn, a Sonyeve neke jeftinije iako dobro izgledaju, ali ih nisam probao, odlucio sam se OPET (da 2. put ih uzimam jer sam zadovoljan kvalitetom i zvukom) za SHE9700 u HGSpota za 219kn jer sam se vodio onom koliko para toliko muzike, osim ako su SHE9700 u Konikoma bespotrebno skuplje od Sony-a. Ma ko ce ga znat, triba sve cut na svoje usi ^^
I ne izgledaju mi lose one preko ebaya sta ti ih je Igor mislim preporucio u HTC Desire temi, ali opet njih nisam cuo :/
Fuckas izgled, genijalno zvuce. Takoder uzivo su puno ljepse nego na slikama ^^ takoder taj dizajn je preudoban za uho (AKGove kad sam imao kao da mi je ko zna sto u uhu, a ove ni ne osjetim ^^)
Tko je tebe spominjao uopce?
ne bih znao, tj sad znam
ali onaj se nickom zove Igor.....
NEVAAAAAAAAA!