Dobar dan!
Ljut sam ko vrag
,sad su mi na filmu koji sam napravio i stavio na Youtube disejbali glazbu!Grrrrrrrrrrrr!!
Dobar dan!
Ljut sam ko vrag
,sad su mi na filmu koji sam napravio i stavio na Youtube disejbali glazbu!Grrrrrrrrrrrr!!
Ajoj sve me strah blizi se faks a jos bilize ispit idući tjedan ,,,, a ja nema pojma
... ma komaaa... ali ajd treba jos malo uzivati..
Sta se kod vas radi??( danas je prevruče, a ja trebam sada u grad....
A ja idem na ručak, a popodne malo na more: slikati, pecati, roniti i tako to
ma gotovo je lito, mogu reč da je bilo loše, ne po vrimenu, nego
po ženskima, nisam vidia 2 dobre....
Dobar dan!
Ljut sam ko vrag
Nista cudno da kad moraju zastitit jadne muzicke kompanije da se ne bi slucajno nasli uvrijeđeni kad ljudi stavljaju video a mjuza nije u "njihovom vlasnistvu" zamisli problema mos mislit. Stavi video na Yahoovideo tam toga nema bas kolko znam pa je onda ok problem rijesen recimo i ta starnica isto ima dobru gledanost!
Evo da vas počastim sa bilo čime jer sam dobio 2. zvjezdicu,napokon
Narućite sve što hoćete,sve je na račun gazde-fromcelltohell-a
Eh te zvjezdice, sad kad vec castis na racun gazde onda idem narucit svu najskuplju pijacu pa udri se napit ko letva a ti se poslije razracunaj s gazdom fucka se meni!
Eh te zvjezdice, sad kad vec castis na racun gazde onda idem narucit svu najskuplju pijacu pa udri se napit ko letva a ti se poslije razracunaj s gazdom fucka se meni!
Ma dogovorit ćemo se ja i FCTH
Hvala,evo,samo za tebe
eee i meni je isto tako...
iden ja na balun pa se vidimo..
iden ja na balun pa se vidimo..
he...ne vidimo se bas, al se dopamo...hehe....
ide se sad kupat, vidimo se...
Daj napravi Account na Twiteru. Vidim da ti to dobro ide
Daj napravi Account na Twiteru. Vidim da ti to dobro ide
Kome ide 
Pozdrav svima.
Pa Makiću... Baš ko twiterovac: Iden s*at, iden se kupat, iden na balun, dr*am, jeden sljadoled, joooj sutra se moran ustat u 6 uri ajme gospe moja, jeden, čitan mejl.... 
Pa Makiću... Baš ko twiterovac: Iden s*at, iden se kupat, iden na balun, dr*am, jeden sljadoled, joooj sutra se moran ustat u 6 uri ajme gospe moja, jeden, čitan mejl.... 
Pa možda već ima otvoren ACC 
idem zatovrit birc... oly nemoj da ti pošaljem hordu zečeva, pa ćeš plivat ko bebica...
Makić kaže:
...Zatvaram birc..., ...selim se u nespavalice... 
dobro jutro, otvaram birc...ljudi navalite...! 
EDIT: ujutro me probudio stroj koji kopa ovuda, a posto je krk sav od kamena, oni to sve moraju tuc sa strojem, i tako se cijela kuca podrhtava,......grrrr,,,,
Dobro jutro.Evo,morao sam ranije ustat.Dosao majstor popravit bojler.Sad se mogu otusirat nakon 3 tjedna.Napokon.
Dobro jutro.Evo,morao sam ranije ustat.Dosao majstor popravit bojler.Sad se mogu otusirat nakon 3 tjedna.Napokon.
Looool! 
3. tjedna LOL 
Naravno,salim se:)
EDIT: ujutro me probudio stroj koji kopa ovuda, a posto je krk sav od kamena, oni to sve moraju tuc sa strojem, i tako se cijela kuca podrhtava,......grrrr,,,,
Koji dio Krka?
Koji dio Krka?
To ti se zove "ŠOTO VENTO" sto ti u prijevodu znaci, ISPOD VIJETRA, to ti je taj dio, ugl. bilzu uvale/pristalista valbiske!
Koji dio Krka?
To ti se zove "ŠOTO VENTO" sto ti u prijevodu znaci, ISPOD VIJETRA, to ti je taj dio, ugl. bilzu uvale/pristalista valbiske!
Meni su baba i djed baš u gradu u ulici Borik.
Meni su baba i djed baš u gradu u ulici Borik.
aha....ajde super....sigurno dodjes koji put po ljeti...bude super tu....
EDIT: iako nije ni u zadru lose...ja imam vikendicu na otoku Ugljanu pored zadra.....mjesto Lukoran....
Dobro jutro svima:) kako smo danas????