USPIO SAM REDEEMAT 20$ na PAYPAL !!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ignore...
who, what, where
or in other words: WTF 
Gud ivning 
Svaka čast....treba tamo bit jako brz jer pohvataju prve sekunde sve 
nego jel ti onda vuče sa PP-a ili prebaciš na karticu
ja to jakoobožavam i baš je slatkokad ti stave ignore heheheh
Izlazi umnjak?
Jaku rakiju u usta i drzi 3-5 minuta... radi cudesa... takodjer ispiruj s cajem od kadulje...
ignore...
who, what, where
or in other words: WTF 
imaš još pitanja?
skuhaj čaj od žalfije, ostavi da se ohladi, progrkljaj (ili kak se više kaže) par puta i trebalo bi prestat ili barem ublažit bol
Dragec ja te ignoriram! 
Upucaj se pa će ti proći 
no offense
Teško je šutiti u nekim situacijama. Opet pametnije mi je šutiti jer ne znam kako bi to završilo.
BTW tko je večeras na tapeti?
Voltaren Rapid 3x1, 2 dana i proci ce...
Vjeriuj mi... + 2dcl rakije prije spavanja...
Uhm...guys......should I nuke dragec? 
| 9 | HELL YEAH, DOI IT FAGOT xD |
|---|---|
| 1 | naaaaah.....ko ga hebe :P |
ДаВаТ По ПИЧки свина heehee
Ljudi večer...
kako dobiti pozivnicu za torrenthr preko njihovog irca :(
A šta da radim kad su mi jedini pošteni prijatelji I.Kk,Buler i Nello(ostavio sam ih na fb-u) ove ostale sve sam maknuo i ti si jedan od najboljih na forumu i tebe jako cijenim(dobra si osoba)
sve ručno, prvo išo upiknut 100$ i onda sve bilo pograbljeno i sad sve ručno na 20$, to će mi sjest za mj. dana na paypal.
Ljudi večer...
kako dobiti pozivnicu za torrenthr preko njihovog irca :(
napiši da si bog i batina na TL
Sta bi?
Ma cili dan danas...
Prvo ona presuda...
Pa sam isao popodne gledat Labudje jezero...
I tamo sam popisdio zbog budala s fotoaparatima (svaki seljo sa svojim dummy-em mora slikat u istu minutu), pa opet neki raspravljaju umjesto da sute i, na kraju neko dite place/skace/etc., a ovi ga ne vode van...
I onda mi neki idiot sere dok pokusavam preparkirat auto na preuskom prostoru...
Mah, dobro je, kontroliram se... :)
Krivi smo!
jadan ti šefe
Ma cili dan danas...
Prvo ona presuda...
Pa sam isao popodne gledat Labudje jezero...
I tamo sam popisdio zbog budala s fotoaparatima (svaki seljo sa svojim dummy-em mora slikat u istu minutu), pa opet neki raspravljaju umjesto da sute i, na kraju neko dite place/skace/etc., a ovi ga ne vode van...
I onda mi neki idiot sere dok pokusavam preparkirat auto na preuskom prostoru...
Mah, dobro je, kontroliram se... :)
Ako ti što znači, nisi jedini kojemu je takav dan danas.
A šta da radim kad su mi jedini pošteni prijatelji I.Kk,Buler i Nello(ostavio sam ih na fb-u) ove ostale sve sam maknuo i ti si jedan od najboljih na forumu i tebe jako cijenim(dobra si osoba)
A šta ću ti ja kad kreneš radit nered po bircu sa spoilerima ili šta ti već padne na pamet. 
jadan ti šefe
Ma nemas ti pojma...
Bilo je zanimljivo
Krivi smo!
jea
Vecer narode.
Evo i mene malo veceras. Koja presuda jutros, mamicu im njihovu. Mi Hrvati ispadosmo ko najveca djubrad. Tj. oni su ispali za svoj narod, tuzno i zalosno. I na forumu se javi jedan lik kao, tko je Ante Gotovina, sta je on radio, tlak mi 37524727!
I tako, sta ima kod vas? 
Ja dobra osoba???
Dobro je pa me ne poznaješ...
Nova reklama za Fa kozmetiku ima gole cice! :)
Krivi smo!