e ljudi kaj ima u bircu nebi štel smetat ali evo starci su me nekak naterali da odem s njima u bosnu e sad može li mi neko reći jel ima kod njih neki informatički časopis da si skratim vrijeme dok čekam čevape
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ljudi kaj ima u bircu nebi štel smetat ali evo starci su me nekak naterali da odem s njima u bosnu e sad može li mi neko reći jel ima kod njih neki informatički časopis da si skratim vrijeme dok čekam čevape
Imas INFO inace dobar bosanski informaticki casopis.
sa ovim 7500
u zadnjih 6 mj imam 3900
za praznike idem do 10000 postova !
mogao bih i ja, sada imam 8.634
jel skuplji od 8.5 maraka
tolko imam
o čevapima i časopisima u bosni a dobro nažicat ču tetu
Pa, nish posebno... jucer je bio u djiru paintball s koelgama, pun sam masnica... dignem ruku, vicem "Hit!" i idem na respawn, naravno da ce netko isprazniti clip na mene. Zgrmio me ravno ispod pazuha, bogme fina masnica...
Pripremam se za Spartan Race (http://www.spartanrace.com/montreal-obstacle-racing-spartan-sprint.html), pa sam malo zapeo jace za trening... prosli petak sam istrcao svoju rutu od 12km za sat i 20, danas cemo probat to spustit malo nize :-D Sutradan parkour u parku sa spartan timom, nedjelja muscle workout u parku sa timom...
Bit ce zabavno :-D
Sta se radi u Hr? Nisam je vidio dovoljno dugo da mi je i naglasak otisao u K...
U utorak sam isao po novu putovnicu - znas da si zaboravio hrvatski u onom trenutku kad ambasadorica prebaci sa hrvatskog na engleski jer vidi da ti bolje ide.... lol... rasplakat cu mamu ako joj ovo kazem :-D
Ah da, i novi pokloncic samom sebi, od srijede...
Lipo, lipo :)
Jos da mi je znat sto znaci ta recenica...
Krivi smo!
Joza a tko si ti uopće?
misliš na mene ili?
Naravno još neznam tko si ti i zašto si tu
pozdrav... sutra napokon napustam svoj win xp ga i stavljam 7... falit ce mi :'D... sad posto sam totalni tudum za to i nikad to nisam radio... dal mogu ga inst prema ovom videu
i btw kad video dode do 09:33 tamo pise format za hard, dal mi to treba ili ?Mitch i bolje ti je da si maknuo ignore s mene tako da te mogu zezat i radit spam
o Bože...
vid mi potpisa
eh, da, dragec, i ja sam te maknuo sa ignore
vid mi potpisa
i bolje ti je inače bih bilo batina besplatno davat-hahaha kak je ovo smiješno!!
vid mi potpisa
i bolje ti je inače bih bilo batina besplatno davat-hahaha kak je ovo smiješno!!
više si ti smješan, ali dobro
Mitch i bolje ti je da si maknuo ignore s mene tako da te mogu zezat i radit spam
Nisam.
Mitch i bolje ti je da si maknuo ignore s mene tako da te mogu zezat i radit spam
Nisam.
Miči to s mene jes li me čuaaaaa to ti je zapovijed;)))
Krivi smo!
Nisam.
Daj prestani pisat sa spoilerom.
pozz, ekipa nema me više toliko, jbga
krepa laptop, pa jedino kad doma dođem, kako svi???
weeeeeeeeeee :) napokon napunio prvu zvijezdicu 
Nisam.
Daj prestani pisat sa spoilerom.
A šta ako neču šta onda aaaaaaaaaaa!!!
Sta bi?
A šta ako neču šta onda aaaaaaaaaaa!!!
Them I come in action 
Ti se krešo nemješaj a što se voli čovjek mješat kad pričam s nekim eee
ignore...