- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ZNaš dali ovaj drži minecraft server? Znam da si ti jedno vrijeme igrao ;)
Ma stavi U2 ;)
neću U2 ne slušam ih baš :P
drži, ali samo za one s oriđiđi igrom :D
Fuck!
Onda Beatles :P :P
dobro veće
Ma on dobije BSOD na tosteru
Kickalo me s yu-midi.org Kako mrzim taj forum i njihova glupa pravila..
I niti jedan pametan
http://www.bug.hr/forum/topic/lcd-plazma-televizori/razlike-izmedu-lcd-panela/60786.aspx
Na desireu nisam slikao, ali to je bio black screen of death u dual bootu sa rootanim 3.0 na SD i 2.3.2 rom-om na nandu
Izbacuje ovaj error :
page_fault_in_nonpaged_area
I još par brzih redova izbaci, no to nisam stigao pročitati.
Večer...
Šta se radi?
A koliko vidim, ti si uspio.
Moram počet učit...
Skupio 5 aseva, i to svih 5 od 44% što hoće reći da mi je iz 3 predmeta falilo 1% a iz preostala 2 6%
Deaktivirao sam face...
vidit ćemo dokad ću izdržat.... moram počet učit, za to sam i deaktivira fejs
Moram počet učit...
Skupio 5 aseva, i to svih 5 od 44% što hoće reći da mi je iz 3 predmeta falilo 1% a iz preostala 2 6%
Deaktivirao sam face...
15 minuta, kao i svi drugi ovisnici...
ajmo ekipica, dobrih stvari se da naći
Moram počet učit...
Deaktivirao sam face...
15 minuta, kao i svi drugi ovisnici...
Na tvoju žalost, i moju radost, već sam 30 sati bez fejsa, i mogu ti reći da mi niti malo ne nedostaje. Ali, volja za učenjem nije još upalila.
evo ja dolazim... već sam tamo :P
Na desireu nisam slikao, ali to je bio black screen of death u dual bootu sa rootanim 3.0 na SD i 2.3.2 rom-om na nandu
Izbacuje ovaj error :
page_fault_in_nonpaged_area
I još par brzih redova izbaci, no to nisam stigao pročitati.
Prvi put cujem za to...
A ono na HD2 je ocito zbog WM...
Nego... dual boot na Desireu? Tell me more... :)

Dobro jutro radni narode....
Dobro jutro radni narode....
svako jutro djevojčice
Pozdrav ljudi
Kak ste vi?

Jutro!
Jutro ljudi (ali ne bas dobro)
cijelu noc radio word listu od preko 100gb i sad skuzim da sam zaboravio slovo Y...
i sve ispocetka..
btw zanima vas word list na hrvatskom? sa hr znakovima i svim mogucim kombinacijama slova i brojeva
ja neam pojma što je uopće word list? mislim znam doslovni prijevod ali što bi to konkretno bilo neam pojma
.txt datoteka sa svim mogucim kombinacijama zadanih znakova, u ovom slucaju sve moguce kombinacije velikih i malih slova te brojeva u duzini od 8 do 10 znakova, znaci sve tipa "QErw64Gg69JkLm" i naravno tu nisu samo kombinacije random kao u primjeru vec i sve moguce rijeci (jer imas sve moguce kombinacije slova)
moze se koristit za svasta :)
PS
tu sam ja redovito samo ne dolazim bas u ove teme, ugl samo komentiram vijesti
pozdrav eterna i escudo
.txt datoteka sa svim mogucim kombinacijama zadanih znakova, u ovom slucaju sve moguce kombinacije velikih i malih slova te brojeva u duzini od 8 do 10 znakova, znaci sve tipa "QErw64Gg69JkLm" i naravno tu nisu samo kombinacije random kao u primjeru vec i sve moguce rijeci (jer imas sve moguce kombinacije slova)
PS
To za pogodit šifru iz bugove nagradne igre?
PS
To za pogodit šifru iz bugove nagradne igre?
ako je, onda me zanima