Malo sam letao forumom i našao temu gdje @Mentalist vodi svoj osobni dnevnik kako da "zbari" curu , mada jedino ne znam tj. nisam zakljućio jel uspio u tom naumu , ako je onda
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan momci!
Malo sam letao forumom i našao temu gdje @Mentalist vodi svoj osobni dnevnik kako da "zbari" curu , mada jedino ne znam tj. nisam zakljućio jel uspio u tom naumu , ako je onda
Vidi ovo.
Najjači dio.
"Ja se kao, pravi muskarac, nikada ne cesljam...."
"Mama me natjera da me poceslja, i ceslja ona"
Pravi muškarac XD
Malo sam letao forumom i našao temu gdje @Mentalist vodi svoj osobni dnevnik kako da "zbari" curu
Link pls, razlepsaj mi dan
da rekao sam smece... jer je smece
EDIT: E da šefe, odlican je oni Metro UI. Sad bi mogao samo njega koristit
Nije smece...
To je druga stvar sto se ti ne znas koristit njime...
Nije uspio...

Odo u školu. Vi ste mi dosadni
Hehe sad sam vidio da si je i OsvjetljeniPhinix promjenio sliku avatara, inaće gdje je taj čovjek već ga nisam vidio online ima vremena, zadnje što je bilo je pisao nešto u stilu da mu raste grba i da pohodi medicinske ustanove , jel živ ?
Malo sam letao forumom i našao temu gdje @Mentalist vodi svoj osobni dnevnik kako da "zbari" curu
Link pls, razlepsaj mi dan
Evo ovdje je sve crno na bijelo : http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/review-veza-do-poljupca/68533.aspx
da rekao sam smece... jer je smece
EDIT: E da šefe, odlican je oni Metro UI. Sad bi mogao samo njega koristit
Nije smece...
To je druga stvar sto se ti ne znas koristit njime...
Barerija traje 1 dan. Zagrijava se ka tava na špakeru. Dovoljno da zakljucim da je smece.
Moj se uopce ne zagrijava. Prije se znao zagrijat kod gledanja videa i punjenja, ali sad nista. Zagrijava se ko tava na spaheru bez plina... :P
Btw. Morate probati TV Shows Stream! Predobro

Barerija traje 1 dan. Zagrijava se ka tava na špakeru. Dovoljno da zakljucim da je smece.
Ako ti se ne sviđa daj meni, nikad mi nije na odmet.
nego, eterna, jesi svlqdao acces? ak si počeo uopće :D
jooooj dobit ću otkaz :P hahaha
ma nije tako komplicirano, osim što retardirano izgleda
jel sutra dolazi sp1?
Moj se uopce ne zagrijava. Prije se znao zagrijat kod gledanja videa i punjenja, ali sad nista. Zagrijava se ko tava na spaheru bez plina... :P
e ali to nije mobitel samo za poruke i pozive, nokiu san vise koristio, a baterija JE trajala 4-7 dana.
Tvoj se ne zagrijava... moj je.. i to masno.
Ma to onaj troll Sinatra, jel?
e ali to nije mobitel samo za poruke i pozive, nokiu san vise koristio, a baterija JE trajala 4-7 dana.
Tvoj se ne zagrijava... moj je.. i to masno.
Ali ovaj ima veci ekran, jaci procesor, jaci OS, vise RAMa,...
I moj W995 je imao bolju bateriju, ali to je druga klasa mobitela...
Ne mozes i ovce i novce

a slusaj... meni je jednako fluidno bilo i sa onim procesorom i ramom, a OS bas naprotiv nije jači. Slabiji je. Zato jer mu treba toliko rama i toliki proc. I ista je klasa mobitela. Smartphone. C7 i N8 rade jednako fluidno na puno slabijem hardveru, a baterija traje. To je bit. Neka se kane jakog hardvera, neka prvo rijese baterije pa neka se onda hvataju toga. Laptopu mi dulje traje baterija.
OS je jaci u smislu da triba vise resursa...
Ali Wildfire radi isto fluidno, a na puno manje MHz...

OS je jaci u smislu da triba vise resursa...
Ali Wildfire radi isto fluidno, a na puno manje MHz...
po meni na wildfireu ne radi bas lijepo. Nesto kao prvih par FWova od 5800 radi. (wildfire kao v21, desire kao v52, tako neki odnos brzine po meni)
DRUGI DIO DANA TRECEG
Iz svih uglova ova rijec je strukturno deformirana, ne moze se svrstati kao oxymoron i ono najbitnije.....ovakvo nesto moze odvaliti samo Mentalist
Drage dame i gospodo
Misao dana by Mentalist
ja cu pokusati da uradim neuradjeno na BUG forumu
Ma šta ti tu radiš?
Kod mene neka glupa kiša baš je dosadna!
Nevjerovatno,savijem optički kabel i on izgubi vezu!!
Jessss tooooo samoo gubiii vezuu bašš mi jee dragoo
Jessss tooooo samoo gubiii vezuu bašš mi jee dragoo
Meni i MaxTV stane