Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.541.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
bruno11 kaže...
Mitsuoka kaže...
robisierra92 kaže...
Mitsuoka kaže...

mislim da samo ne znaju ugasit blic

baš, takve imaju milijun "frendova", a nisu u stanju zvati neoga da ih posnimi {#}

ma to je vise postalo predmet sprdnje, pa sam se i ja na ekskurziji morao tako slikat s bocom vodke cannabis {#}

Da ovo nije Top hotel u Pragu?{#}

nije, Hotel Union

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Odoh ja.  Aj čitamo se....

Nenad
16 godina

ja sam bio u lloret de mar jao ludnica ziva {#}

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

ma da.. po Prahi ima zanimljivijih mjesta od kazalista.... Hard Rock Caffe Praha FTW... a konobar bia hrvat.. e to je sef :D

Ajme meni kad se sjetin kad san iša tamo u 11 sati navečer od diska, sve puno onih crnaca šta prodaju travu. Govore marihuana, hašiš, mi samo odmanuli glavon, kad čuješ lika: MENTA.{#}

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 17:02 (bruno11).
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

ma da.. po Prahi ima zanimljivijih mjesta od kazalista.... Hard Rock Caffe Praha FTW... a konobar bia hrvat.. e to je sef :D

u becu uletili u jednu vrh birtiju (bermmude braü), na kraju saznali da je konobar hercegovac, dobili rundu na racun kuce, rade sami svoje pivo koje je prevrh, a becki odrezak je savrsen :D

sad ću ti ja nešto reći o "prahi" - stariji sam jedno 9-10 godina od tebe i ja sam bio na ekskurziji u pragu i beču {#} a prije mene još nebrojene generacije mladih `rvata željnih "dobre zabave", tako da je normalno da su za konobare uzeli ljude s našeg područja. živo se sjećam kako se na svakom uglu mogao čuti hrvatski, doduše tada češka još nije bila u eu, pa su ovisli o turistima jadošima iz bivše juge koji nisu mogli priuštiti ništa drugo..a vjeurjem da danas u svakoj birtij imaju po jednog konobara iz cijele europe i šire {#} a slično je i u beču, ne možeš se izgubiti ako ne znaš drgi jezik osim hrvatskog. bio sam u tadv grada opet prije 2-3 godine - i prag se ništa nije promijenilo od dana moje ekskurzije, osim što je više zapišan i što policija i taksisti više ne voze rđave fvoritke nego octavije..

16 godina

nama su po danu i po noci samo hash,weed,cocain... kad kaze jedan frend hookers ovi pokazu na neke crnkinje tamo 100eura/h na kraju morao kupiti trave zato sto nas nisu pustili dok nesto neuzmemo hahahaha

17 godina
neaktivan
Gman kaže...

Dan narode!

Moze jedno pitanjce? Dali na AM2 socket idu AM2+ i AM3 procesori? Znam da AM3 mogu na AM2+ maticne.

Low life ! Alat ne cini majstora!
16 godina

ovisi

16 godina
neaktivan
Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
18 godina
neaktivan
Gman kaže...
Gman kaže...

Dan narode!

Moze jedno pitanjce? Dali na AM2 socket idu AM2+ i AM3 procesori? Znam da AM3 mogu na AM2+ maticne.

Ne

EDIT:ne pratim baš,ali ne postoje am2+ procesori,već ploče am 2+ na koje mogu am2 i am3 procesori,samo kad staviš am2 procesor ne možeš i ddr3 ram

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 17:08 (tandara).
16 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Ajme meni kad se sjetin kad san iša tamo u 11 sati navečer od diska, sve puno onih crnaca šta prodaju travu. Govore marihuana, hašiš, mi samo odmanuli glavon, kad čuješ lika: MENTA.{#}

da nama je isti 3 puta u tri dana nudia

robisierra92 kaže...
Mitsuoka kaže...

u becu uletili u jednu vrh birtiju (bermmude braü), na kraju saznali da je konobar hercegovac, dobili rundu na racun kuce, rade sami svoje pivo koje je prevrh, a becki odrezak je savrsen :D

sad ću ti ja nešto reći o "prahi" - stariji sam jedno 9-10 godina od tebe i ja sam bio na ekskurziji u pragu i beču {#} a prije mene još nebrojene generacije mladih `rvata željnih "dobre zabave", tako da je normalno da su za konobare uzeli ljude s našeg područja. živo se sjećam kako se na svakom uglu mogao čuti hrvatski, doduše tada češka još nije bila u eu, pa su ovisli o turistima jadošima iz bivše juge koji nisu mogli priuštiti ništa drugo..a vjeurjem da danas u svakoj birtij imaju po jednog konobara iz cijele europe i šire {#} a slično je i u beču, ne možeš se izgubiti ako ne znaš drgi jezik osim hrvatskog. bio sam u tadv grada opet prije 2-3 godine - i prag se ništa nije promijenilo od dana moje ekskurzije, osim što je više zapišan i što policija i taksisti više ne voze rđave fvoritke nego octavije..

a dobro nama i nije bas bilo puno hrvata po birtijama, ali recimo oni suvenir shopovi - naletia sam na makedonca i bugara, tj. 2 sunarodnjaka i prezimenjaka hahaha. Atmosphere je genijalan pub, nekih 100m od karlovih lazny put zeleznog mosta... mladi ljudi, zahebancija, dobra muzika, a najbolje sta se za 30kn opijes ka stoka sa crnim kozelom za 6 kn :D... 

16 godina
neaktivan
tandara kaže...
Gman kaže...
Gman kaže...

Dan narode!

Ne

EDIT:ne pratim baš,ali ne postoje am2+ procesori,već ploče am 2+ na koje mogu am2 i am3 procesori,samo kad staviš am2 procesor ne možeš i ddr3 ram

i ako stavis am3 proc ne mozes ddr3 na vecini am2+ ploca, a i postoje am2+ procovi

17 godina
neaktivan

AM2+ procesori posteje, i zanima me dali mogu na AM2 ploce? Isto pitanje i za AM3 proc na AM2 plocu? Iako cisto sumnjam.

18 godina
neaktivan

Što sad svi,pa jesam rekao da ne pratim baš

EDIT:što je teško na google upisat

Našao:pristaju,ali će se bus speed smanjiti,najbolje ti je provjeriti spec od ploče koju imaš

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 17:19 (tandara).
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

evo vam jedna sa facebook da slinite {#}

Ljepša su toblerone od nje...

Lice joj je ružno :/

16 godina
neaktivan

ni jedno ni drugo

16 godina
neaktivan

ANY----friken--BODY

AJMOOOOOOOOO

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
17 godina

Sve ptičice iz gore, sve ptičice iz gore.

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina
neaktivan

Jao!Sutra se mora u fuckin školu{#}

17 godina
Tomislav95 kaže...

16 godina
Tomislav95 kaže...

Samo umrijet se mora :-)

tko je jos vidio ponedeljkom ici u skolu i to jos poslije praznika {#}

16 godina

Ajde jos jedan treba...

pass je asd

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

AM2+ procesori posteje, i zanima me dali mogu na AM2 ploce? Isto pitanje i za AM3 proc na AM2 plocu? Iako cisto sumnjam.

Kao prvo, koji je tvoj tip i model matične ploče? Na tom ploču postoji CPU support list lako vidiš dali ti ta tvoja ploća podržava i prije kupnje infomiraš koji je tip i model Cpu i ulistu vidiš dali je kompatibilna na tvojuploću. Kod ugradnje nove CPU i također treba stavit noviji Update BIOS-a.

Moja matična ASROCK AM2NF3-VSTA odgovara AM2, AM2+ i AM3. Iako je moj CPU je na AM2.

Nenad
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Ajde jos jedan treba...

pass je asd

Šta je tamo zapravo?

Nenad
17 godina
Nello kaže...
rocker55555 kaže...

Ajde jos jedan treba...

pass je asd

Šta je tamo zapravo?

Neka multiplay igra

18 godina

Vecer, vidim tema mi zakljucana... Umjesto da se obrise odredjeni spam, tema se locka, a kolko forumasa je napisalo kvalitetne postove koji su mogli bit za uzor nekima...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
neaktivan
Nello kaže...
Gman kaže...

Kao prvo, koji je tvoj tip i model matične ploče? Na tom ploču postoji CPU support list lako vidiš dali ti ta tvoja ploća podržava i prije kupnje infomiraš koji je tip i model Cpu i ulistu vidiš dali je kompatibilna na tvojuploću. Kod ugradnje nove CPU i također treba stavit noviji Update BIOS-a.

Moja matična ASROCK AM2NF3-VSTA odgovara AM2, AM2+ i AM3. Iako je moj CPU je na AM2.

Crkla mi je sadasnja maticna, soc.478, pa sam mislio uzeti nesto da drzi do ljeta. Maticna je Asus M2V-MX.

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Nello kaže...
rocker55555 kaže...

Ajde jos jedan treba...

pass je asd

Šta je tamo zapravo?

Neka multiplay igra

Ahaaaaa. Meni nepašu jer mi malo prespor net...

Nenad
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

Crkla mi je sadasnja maticna, soc.478, pa sam mislio uzeti nesto da drzi do ljeta. Maticna je Asus M2V-MX.

Provjerio sam za CPU, ali ta ploča podržava samo AM2 processora. Evo sve lijepo piše. Link

Nenad
18 godina
Batista kaže...

Vecer, vidim tema mi zakljucana... Umjesto da se obrise odredjeni spam, tema se locka, a kolko forumasa je napisalo kvalitetne postove koji su mogli bit za uzor nekima...

Bok svim birtašima, a kaj bus vjerojatno je privremeno zakljucana bude opet otprta sigurno fuckaj ga bolje popi pivu na šanku i ne se previše sekirat.{#}{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice