- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ni meni se nesvida ali komentiraju boobs pa reko evo...
evo vam jedna sa facebook da slinite 
ova mi je bezveze.. ruzna u faci, ruzna kosa, ne volin kad vako stisnu sise... mislin opet bi se dalo, ali ako mogu birat isao bi drugdje.. nekako mi je ovo previse cajki djir
Dan narode!
Moze jedno pitanjce? Dali na AM2 socket idu AM2+ i AM3 procesori? Znam da AM3 mogu na AM2+ maticne.
Rambo, John J., born 7/6/47 Bowie, Arizona of Native American and German descent. Joined army 8/6/64. Accepted, Special Forces specialization, light weapons, cross-trained as medic. Helicopter and language qualified, 59 confirmed kills, two Silver Stars, four Bronze, four Purple Hearts, Distinguished Service Cross, Congressional Medal of Honor
skrati ih 
Rambo, John J., born 7/6/47 Bowie, Arizona of Native American and German descent. Joined army 8/6/64. Accepted, Special Forces specialization, light weapons, cross-trained as medic. Helicopter and language qualified, 59 confirmed kills, two Silver Stars, four Bronze, four Purple Hearts, Distinguished Service Cross, Congressional Medal of Honor
skrati ih

ajd narode dolazte na haxball
soba je bug forum
pass j....pa šta mislite koji je :D
Ajde ljudi
Ajde ljudi
ajde vas 2 natjerajte to govno da radi, čak i nakon forwardanja portova
ode ja nesto lemit dosadno je...
Veliki pozdrav tebi... 
soba je bug forum
koji?
soba je bug forum
koji?
da nije možda BUG?
soba je bug forum
koji?
da nije možda BUG?
meni se nece da spoji ni sa bug ni BUG
evo vam jedna sa facebook da slinite 
da, evo slinim. upravo. baš. 

najajče su mi te klinke što ljepe slike po fejsu kad se fotkaju i blicem direkt u ogledalo - to je onak nakak umjetnički ili? 
mislim da samo ne znaju ugasit blic
http://www.haxball.com/?roomid=cc89eebe46b6487f07f1d3502ed6fd8e23cd866338e9cdde8014effaaf427ec3&pass=1
bug soba, password je naravno pcplay
baš, takve imaju milijun "frendova", a nisu u stanju zvati neoga da ih posnimi 
rocker će napravit novu sobu password će bit napisan ovdje
kasnis malo kreso
ma to je vise postalo predmet sprdnje, pa sam se i ja na ekskurziji morao tako slikat s bocom vodke cannabis 
Zar nije bilo lakše upalit svijetlo i ugasit blic, ovako nit se vidite vi, nit se vidi votka
ma to je vise postalo predmet sprdnje, pa sam se i ja na ekskurziji morao tako slikat s bocom vodke cannabis 
Zar nije bilo lakše upalit svijetlo i ugasit blic, ovako nit se vidite vi, nit se vidi votka
ma to je bila jedna iz sprdnje, ima jos 50 drugih gdje se vidimo mi a i vodka :D
EDIT: ovo je absinth cannabis bia, vodka je prije bila xD
a nego šta
bolje da ste se slikali pred kazalištem i slično 
rocker će napravit novu sobu password će bit napisan ovdje
Krešo, javlja grešku.
a nego šta
bolje da ste se slikali pred kazalištem i slično 
ma da.. po Prahi ima zanimljivijih mjesta od kazalista.... Hard Rock Caffe Praha FTW... a konobar bia hrvat.. e to je sef :D
u becu uletili u jednu vrh birtiju (bermmude braü), na kraju saznali da je konobar hercegovac, dobili rundu na racun kuce, rade sami svoje pivo koje je prevrh, a becki odrezak je savrsen :D
Da ovo nije Top hotel u Pragu?