U 8 festa, jedva cekam :)
Kod tete Zub sve dobro proslo, jos 2-3 puta moram doci za ostale zube, nesto samo povrsno. Zub mi izgleda kao da nisam nista s njim radio, nego kad se dođe tek na nekih 5 cm onda se vidi lagana crta gdje je brusila.
U 8 festa, jedva cekam :)
Kod tete Zub sve dobro proslo, jos 2-3 puta moram doci za ostale zube, nesto samo povrsno. Zub mi izgleda kao da nisam nista s njim radio, nego kad se dođe tek na nekih 5 cm onda se vidi lagana crta gdje je brusila.
nemojte kupovat keramicke nozeve sa te stranice, kad jednom padnu, puknuti će, nemogu se klasično oštriti, i oštrica im se runi nakon nekog vremena...
Treba li što dodatno plačant, carina i sl.?
BTW http://www.njuskalo.hr/digitalne-kamere/mini-hd-kamera-tajno-snimanje-privjesak-penkalo-upaljac-oglas-1231707
Nemogu vjerovat, samo 100 kn :D
ne plaća se carina jer su mali paketi.....isto kao kupovina s ebay-a
ja kad sam kupovao laser preko Batiste on kaže da nema nikakve carine ako su manje vrijedne stvari
BTW evo isto to čudo za oko 70 kn
Baš si budem kupio :)
Badava je :)
nemojte kupovat keramicke nozeve sa te stranice, kad jednom padnu, puknuti će, nemogu se klasično oštriti, i oštrica im se runi nakon nekog vremena...
Koliko treba da roba stigne?
kad smo kod noževa ovaj mi se dopada
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.47185
Evo za šefa :)
najviše mjesec dana.....ovisno o lokaciji seller-a
My Life Is A Very Serious Game...
zao mi je sto nema pravih bokkena na toj stranici (drvene trening katane), pa sam napravio 10-ak za moje frendove...
sat ipo do dva sata rada na jednoj katani, plus se mora premazat uljem, pravio sam po izmjerama, i ta katana je nešto nesalomljivo, preopasno, i možeš napravit nekom frakturu lubanje bez problema ili slomit kost....
katana za moju izmjeru ima 113 centimetara pune duzine, a ovo mi je totalno smijesno kak netko moze rec da je to predugo XD
ehm ovisi koliko im treba da sastave paket, recimo 2 tjedna
slično kao i s ebaya, nego kakva ste imali iskustva s ebay, jeste zadovoljni s naručenim i dobivenim.
slično kao i s ebaya, nego kakva ste imali iskustva s ebay, jeste zadovoljni s naručenim i dobivenim.
da samo gledaj feedback ako je 90+ onda narucis i moras gledati da salje u hrv!
Treba li što dodatno plačant, carina i sl.?
BTW http://www.njuskalo.hr/digitalne-kamere/mini-hd-kamera-tajno-snimanje-privjesak-penkalo-upaljac-oglas-1231707
Nemogu vjerovat, samo 100 kn :D
ne plaća se carina jer su mali paketi.....isto kao kupovina s ebay-a
ja kad sam kupovao laser preko Batiste on kaže da nema nikakve carine ako su manje vrijedne stvari
BTW evo isto to čudo za oko 70 kn
Ja imam sat, digitalni, 8GB memorije, Služi kao kamera od 2.0MPx, Web-kamera, PDF Čitač knjiga, media player ...
Uglavnom Spy sat ...
To dajem za 600kn :)
sad zna ko je krivac
ima on jos posla za obaviti
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
brz je.vec je sredio stvar
Bolje pitaj šta nije...
brz je.vec je sredio stvar
Ja sam ga i prijavio...
zgsolja me totalno podsjeća na koru :D
hahaahahahha Akinator mi našao Matu :D
sto ga ivo brise,njemu sigurno nije bozic kad cijeli dan srediva forum
oba su kopije iako bi prije uzeo ovaj drugi
jbt baš dobro izgleda 
da samo gledaj feedback ako je 90+ onda narucis i moras gledati da salje u hrv!
Ma ja dosada nisam imao problema s ebay naručivao sam, i za sada sve ok.
Ali frend mi je bio naručio 2gb rama za laptop i nije dobio, a niti je ebay šta poduzeo kad je prijavio
..ma nek se oči sjajeeee....