- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ne mogu zaspat bez dude...
...prestani falsificirati tuđe postove...
Ja ne mogu zaspat bez dude...
...prestani falsificirati tuđe postove...
jel ovo veseli kutak il nije?
idem ja na tekmu vi zaspamajte još malo....
gledao film i zaspao..ima koga za ćakulu?
...ma nema nikog pametnog...
https://www.youtube.com/watch?v=jWafeQPcUZQ&feature=related
kakav ti je to link?
Evo jednog pametnog mladog zgodnog i finog momka
Kaj ima ljudi? 
Jbg. dosadno još 10 min. pa se selimo na temu za nespavalice. 
Kaj ima ljudi? 
niš..polako zatvaramo..
niš..polako zatvaramo..
Je treba koga istuč, mislim iznest van

Lock do jutra.
Edit:
he he 
Otvaram vrata birca i idem malo ubit oko... Probati barem, po receptu Alena2 :)
DOBRO jutro svima, evo mene na poslu, moja ljubav doxy me doveo na posao
i otisao domeka
... sta se kod vas radi???
Dobro jutro svima!(ako uopće ima nekoga)
Dobro jutro svima!(ako uopće ima nekoga)
Dobro jutro.
Ima uvjek nekog 
Pa šta se radi u ovim jutarnjim satima?
Pa šta se radi u ovim jutarnjim satima?
Pije kava, gleda TV i surfa po netu 
ah, ništa... ova noć nije bila baš lijepa za spavanje. još sada osjećam umor, no nema veze. u miru sam nešto pojeo te popio kapučino. kasnije ću malo otići do frenda.
Dobro jutro...
...šta da vam kažem...bio sam ponovo kod psihijatra...rekao sam mu da se u svakom kutku ove zemlje
osjećam kao stranac...čovjek mi predložio Lobotomiju, navodno se tom operacijom smanjuje mogučnost
prosuđivanja...uvjeravao me da je to jedini način da živim sretno i zadovoljno u ovoj zemlji...recite mi
šta da radim i ima li tko iskustva sa tom operacijom...
Jutro dečki i djevojčice
Dobro jutro i lijep pozdrav svima.Kako smo?
Ja mislim da cu uskoro za mjesalicu i lopatu:(
Jutro. Pa sretno onda. 
Nazovimo to teretana na suncu. 
Dobro jutro...
...šta da vam kažem...bio sam ponovo kod psihijatra...rekao sam mu da se u svakom kutku ove zemlje
osjećam kao stranac...čovjek mi predložio Lobotomiju, navodno se tom operacijom smanjuje mogučnost
prosuđivanja...uvjeravao me da je to jedini način da živim sretno i zadovoljno u ovoj zemlji...recite mi
na internetu pišu svakojake gluposti. negdje piše da to uništava mozak, negdje da je učinkovita i dobra. probaj sam nešto potražiti pa presudi kojoj ćeš strani vjerovati
Jutro. Pa sretno onda. 
Nazovimo to teretana na suncu. 
Jutro.Ma nemoj sretno,nije jos sigurno da idem!
Iscekujem phone call
Dobro jutro...
Pozdrav.Moram te ovo pitati.
Da li si dobrovoljno otisao kod psihijatra radi svojih osobnih problema?Ili radi necega drugoga?
Zanima me jer i sam mislim otici na seanse/razgovor kod psihijatra/psihologa.Ne znam tko mi vise odgovara
Dobro jutro...
na internetu pišu svakojake gluposti. negdje piše da to uništava mozak, negdje da je učinkovita i dobra. probaj sam nešto potražiti pa presudi kojoj ćeš strani vjerovati
...čitao sam negdje da se toj operaciji navodno podvrgava sve veći broj članova hrvatskih stranaka...