koji program sluzi da se igra koja nema FullHD rezoluciju moze igrati u FullHD?
Zna li itko znam da sam procitao ili na forumu ili cak u nekom broju BUG-a
Zna li itko znam da sam procitao ili na forumu ili cak u nekom broju BUG-a
Ovdje nešto piše:
http://www.widescreengamingforum.com/wiki/Essential_Games_List
Ovdje nešto piše:
http://www.widescreengamingforum.com/wiki/Essential_Games_List
Eh idem ja kuhat kavu, navratim ja kasnije... Ako se ne vidimo, tebi lijep pozdrav.
Upgrade sa slabije verzije (npr.Home Premium) na jaču (npr.Professional) bi trebao radit, naravno 32 na 32 bitnu 64 na 64 bitnu da nebi netko pokušavao 32 bitnu upgrejdat na 64 bitnu:)
Super!!
Dobro ,svatko normalan i s malo pameti valjda zna da se upgrade radi samo s 32 na 32 bita (ili 64 na 64).
Ko ne zna ,tak i tak će dobit errror ,pa malo promozgat i progooglat po netu ili ovdje! Barem smo o tome pisali milion puta!
Mato ima svoj stil, a uostalom ovaj je imao acc prije nego sto je mato zadnji put radio acc
Ma ,od Mate i njegovih izljeva takve i slične jednostavno ignoriram!!
Ko ne zna ,tak i tak će dobit errror ,pa malo promozgat i progooglat po netu ili ovdje! Barem smo o tome pisali milion puta!
Meni je već taj dvd pomogao.
Tipu sam na netbook instalirao Starter verziju (htio je tu) a jednoj ženi Home premium 64 bitnu jer je smrdala kompletan disk zajedno sa recovery particijom. Instalirao sam HP verziju ubacio njezin ključ i sve 5:)
Ako se ne vidimo..upali svjetlo.
Ako se ne vidimo..upali svjetlo.
Hahahahaha.... Ma mislio sam kad nisi tu onda kažem ajd vidimo se, to sam htio reć. Odoh na kavu i ručak...
Dobar tek. Ja sam već mrknuo komad piletine.
Dobar tek. Ja sam već mrknuo komad piletine.
Oooo bar si fino jeo. Zovu me... Aj čitamo se...
Krvavice FTW!
Iako ih dugo nisam jeo... :(
Pozdraf.
Ljudi pomozite Desire ili Xperia X10?
Desire...
X10 je za qurac naspram desire-a....
Odoh u školu -.-
Reci sto ti treba, sto planiras radit? X10 nije toliko los, ali kasni s Android updateovima i tako to... a Desire je 'otkljucan' i moze se dosta moddati ;)
dan i jos nisam kupia novi digitizer DAMN!!!
nesto s refundom hebe stvar...
Dobar dan!
ja volim piti pivo....
hhh, di si gleda na retrovizor, eto i ja idem sutra odvozit 2 sata..
da narode, kako je tmurno vrijeme , a i ja sam, sad njemacki malo pomalo ucim, neki dialog, pa padne petica jedna :D, i jos me pita danas. :D, citamo se kasnije
Yo bitches
Sinoć sam skinio Wubi i instalirao ga....samo što imam problem......ne radi mi net na njemu....pošto imam static IP napravio sam na obe kartice (da imam dvije lan kartice) static IP i to sve ali neće se spojit na net...dakle odem u FF i samo load-a stranicu neće ju prikazat...samo se puni jedno 5 minuta i onda prikae onu grešku da je disable-ana mrežna
Imali iko ideju kako, šta...
Yo bitches
Sinoć sam skinio Wubi i instalirao ga....samo što imam problem......ne radi mi net na njemu....pošto imam static IP napravio sam na obe kartice (da imam dvije lan kartice) static IP i to sve ali neće se spojit na net...dakle odem u FF i samo load-a stranicu neće ju prikazat...samo se puni jedno 5 minuta i onda prikae onu grešku da je disable-ana mrežna
Imali iko ideju kako, šta...
a jesmo rekli da ne instaliravaš Wubi jer ti neke stvari neće raditi?
Evo me... Ručao odavno, kava popijena i bio odmoren.... Sad popravljam kablovinje za hdd i dvd.
Krešo, probaj neš guglat. Ni ja neznam jer nekoristim linux. A reci mi zašt ne instaliraš windoze koji si dobio na poklon?
ajd bar ga lako deinstalirat
Evo me... Ručao odavno, kava popijena i bio odmoren.... Sad popravljam kablovinje za hdd i dvd.
Krešo, probaj neš guglat. Ni ja neznam jer nekoristim linux. A reci mi zašt ne instaliraš windoze koji si dobio na poklon?
Ma imam svoje original tak da ne treba...poklonit ću frendu za rođendan ove tvoje
ajd bar ga lako deinstalirat
Ma imam svoje original tak da ne treba...poklonit ću frendu za rođendan ove tvoje
Skini Mint, mountaj iso i instaliraj iz windowsa (nešto kao wubi, puno bolje radi). Mint dolazi sa svim driverima i puno je bolji za početnike nego Ubuntu
Ma nema beda, a jesi li ga isprobao? I ? Ja jesam. To mi je jedan frend od njega dobio...
Skini Mint, mountaj iso i instaliraj iz windowsa (nešto kao wubi, puno bolje radi). Mint dolazi sa svim driverima i puno je bolji za početnike nego Ubuntu
Mind, a kolika je veličina tog Mint ako se skine s neta mislim u iso file??
Mind, a kolika je veličina tog Mint ako se skine s neta mislim u iso file??
832MB
OK evo skidam....
Ma nema beda, a jesi li ga isprobao? I ? Ja jesam. To mi je jedan frend od njega dobio...
Ma nije mi DVD prža htjela očitat...ja stavim u ladicu, zatvorim...ono se malo počne vrtit, ona lampica blinka i ništ....valjda je laser oslabio pa možda budem trebao nagodinu drugu pržilicu kupit...
832MB
Ajme, za mene mrtav a tog meni ništ ne ostaje ni za net. Limit mi je 1 GB. I trebalo tjednima skinut.
Ma nije mi DVD prža htjela očitat...ja stavim u ladicu, zatvorim...ono se malo počne vrtit, ona lampica blinka i ništ....valjda je laser oslabio pa možda budem trebao nagodinu drugu pržilicu kupit...
I moja prža katkad neočitava tako da mogu reč samo 50 % ,neke da i neke neočitava, a takav ja nov kupio i star je 2g, ali zato nabavio dvd rom i on sva očitava. Ima na njuškalu može nači DVD rom za 40kn i možda manje.
Čim počnem radit, prva plaća ide na nove dijelove za komp jer mi ovo ide više na živce kad npr. eto taj tvoj dvd stavim on neće očitat....
Prvo na listi mi je nova matična, pa onda DVD prža pa onda RAM i ako ostane išta love možda grafička
@mind koju verziju Mint-a da skinem...ima ih par
koji ti imaš?
Čim počnem radit, prva plaća ide na nove dijelove za komp jer mi ovo ide više na živce kad npr. eto taj tvoj dvd stavim on neće očitat....
Prvo na listi mi je nova matična, pa onda DVD prža pa onda RAM i ako ostane išta love možda grafička
@mind koju verziju Mint-a da skinem...ima ih par
koji ti imaš?
ovu Mint 10 Julia, kada ides na download prva na onoj listi
edit: mene isto moja prža hebe, ponekad ju windows ne prepoznaje pa moram resetirati i onda proradi
Ako trebaš skinut ću ti ga ja i poslat. Nije problem.