Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.359.522
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Mitsuoka kaže...

koji program sluzi da se igra koja nema FullHD rezoluciju moze igrati u FullHD?

Zna li itko znam da sam procitao ili na forumu ili cak u nekom broju BUG-a

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

koji program sluzi da se igra koja nema FullHD rezoluciju moze igrati u FullHD?

Ovdje nešto piše:

http://www.widescreengamingforum.com/wiki/Essential_Games_List

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
neaktivan

Eh idem ja kuhat kavu, navratim ja kasnije...  Ako se ne vidimo, tebi lijep pozdrav. {#}

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 14:41 (Nello).
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Upgrade sa slabije verzije (npr.Home Premium) na jaču (npr.Professional) bi trebao radit, naravno 32 na 32 bitnu 64 na 64 bitnu da nebi netko pokušavao 32 bitnu upgrejdat na 64 bitnu:)

Super!!

Dobro ,svatko normalan i s malo pameti valjda zna da se upgrade radi samo s 32 na 32 bita (ili 64 na 64).

Ko ne zna ,tak i tak će dobit errror ,pa malo promozgat i progooglat po netu ili ovdje! Barem smo o tome pisali milion puta!

mind_challenge kaže...

Mato ima svoj stil, a uostalom ovaj je imao acc prije nego sto je mato zadnji put radio acc

Ma ,od Mate i njegovih izljeva takve i slične jednostavno ignoriram!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Dobro ,svatko normalan i s malo pameti valjda zna da se upgrade radi samo s 32 na 32 bita (ili 64 na 64).

Ko ne zna ,tak i tak će dobit errror ,pa malo promozgat i progooglat po netu ili ovdje! Barem smo o tome pisali milion puta!

Meni je već taj dvd pomogao.

Tipu sam na netbook instalirao Starter verziju (htio je tu) a jednoj ženi Home premium 64 bitnu jer je smrdala kompletan disk zajedno sa recovery particijom. Instalirao sam HP verziju ubacio njezin ključ i sve 5:)

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan
Nello kaže...
Eh idem ja kuhat kavu, navratim ja kasnije... Ako se ne vidimo, tebi lijep pozdrav. {#}

Ako se ne vidimo..upali svjetlo.{#}

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...
Eh idem ja kuhat kavu, navratim ja kasnije... Ako se ne vidimo, tebi lijep pozdrav. {#}

Ako se ne vidimo..upali svjetlo.{#}

Hahahahaha.... {#} Ma mislio sam kad nisi tu onda kažem ajd vidimo se, to sam htio reć. Odoh na kavu i ručak... {#}

Nenad
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobar tek. Ja sam već mrknuo komad piletine.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Dobar tek. Ja sam već mrknuo komad piletine.

Oooo bar si fino jeo. Zovu me... Aj čitamo se...

Nenad
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
KRVAVICA je nesto najgadnije na svijetu... to ni moje mačke neće da jedu...

Pozdrav nello, kako zivot... :)

Ja se jos uvijek osjecam kapitalističko a cure mi nema da mi ize mkdonaldsa donese jesti... a ja radim i radim...

Krvavice FTW!

Iako ih dugo nisam jeo... :(

Daniman123 kaže...
dj_beni kaže...

Pozdraf.

Ljudi pomozite Desire ili Xperia X10?

Desire...

X10 je za qurac naspram desire-a....

Odoh u školu -.-

Reci sto ti treba, sto planiras radit?  X10 nije toliko los, ali kasni s Android updateovima i tako to... a Desire je 'otkljucan' i moze se dosta moddati ;)

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina

dan i jos nisam kupia novi digitizer DAMN!!!

nesto s refundom hebe stvar...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
neaktivan

Dobar dan!

BF:BC2 ingame:xRALEx
15 godina
neaktivan

ja volim piti pivo....

16 godina
neaktivan
Bio na voznji, vozio super dok nismo pokupili drugog vozaca/kandidata i njegovu prijateljicu/curu i onda sam se totalno sjebo... radije necu pricat...

Dosad su sve zenske koje su se vozile u autu bile nezanimljive, a ova jako zanimljiva, pa je u tome valjda neki problem bio... :/

Najest se pa ici leci... umoran sam...
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina

hhh, di si gleda na retrovizor, eto i ja idem sutra odvozit 2 sata..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina

da narode, kako je tmurno vrijeme , a i ja sam, sad njemacki malo pomalo ucim, neki dialog, pa padne petica jedna :D, i jos me pita danas. :D, citamo se kasnije

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
15 godina
neaktivan

Yo bitches {#}

Sinoć sam skinio Wubi i instalirao ga....samo što imam problem......ne radi mi net na njemu....pošto imam static IP napravio sam na obe kartice (da imam dvije lan kartice) static IP i to sve ali neće se spojit na net...dakle odem u FF i samo load-a stranicu neće ju prikazat...samo se puni jedno 5 minuta i onda prikae onu grešku da je disable-ana mrežna

Imali iko ideju kako, šta...

Merry christmass :)
17 godina
Krešo91 kaže...

Yo bitches {#}

Sinoć sam skinio Wubi i instalirao ga....samo što imam problem......ne radi mi net na njemu....pošto imam static IP napravio sam na obe kartice (da imam dvije lan kartice) static IP i to sve ali neće se spojit na net...dakle odem u FF i samo load-a stranicu neće ju prikazat...samo se puni jedno 5 minuta i onda prikae onu grešku da je disable-ana mrežna

Imali iko ideju kako, šta...

a jesmo rekli da ne instaliravaš Wubi jer ti neke stvari neće raditi?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan

Evo me... Ručao odavno, kava popijena i bio odmoren.... Sad popravljam kablovinje za hdd i dvd.

Krešo, probaj neš guglat. Ni ja neznam jer nekoristim linux. A reci mi zašt ne instaliraš windoze koji si dobio na poklon? {#}

Nenad
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

ajd bar ga lako deinstalirat {#}

Nello kaže...

Evo me... Ručao odavno, kava popijena i bio odmoren.... Sad popravljam kablovinje za hdd i dvd.

Krešo, probaj neš guglat. Ni ja neznam jer nekoristim linux. A reci mi zašt ne instaliraš windoze koji si dobio na poklon? {#}

Ma imam svoje original tak da ne treba...poklonit ću frendu za rođendan ove tvoje {#}

17 godina
Krešo91 kaže...
mind_challenge kaže...

ajd bar ga lako deinstalirat {#}

Nello kaže...

Ma imam svoje original tak da ne treba...poklonit ću frendu za rođendan ove tvoje {#}

Skini Mint, mountaj iso i instaliraj iz windowsa (nešto kao wubi, puno bolje radi). Mint dolazi sa svim driverima i puno je bolji za početnike nego Ubuntu

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Ma nema beda, a jesi li ga isprobao? I ? Ja jesam. To mi je jedan frend od njega dobio... {#}

Nenad
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Skini Mint, mountaj iso i instaliraj iz windowsa (nešto kao wubi, puno bolje radi). Mint dolazi sa svim driverima i puno je bolji za početnike nego Ubuntu

Mind, a kolika je veličina tog Mint ako se skine s neta mislim u iso file??

Nenad
17 godina
Nello kaže...
mind_challenge kaže...

Mind, a kolika je veličina tog Mint ako se skine s neta mislim u iso file??

832MB

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

OK evo skidam....{#}

Nello kaže...

Ma nema beda, a jesi li ga isprobao? I ? Ja jesam. To mi je jedan frend od njega dobio... {#}

Ma nije mi DVD prža htjela očitat...ja stavim u ladicu, zatvorim...ono se malo počne vrtit, ona lampica blinka i ništ....valjda je laser oslabio pa možda budem trebao nagodinu drugu pržilicu kupit...

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

832MB

Ajme, za mene mrtav a tog meni ništ ne ostaje  ni za net. Limit mi je 1 GB. I trebalo tjednima skinut. {#}

Nenad
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Ma nije mi DVD prža htjela očitat...ja stavim u ladicu, zatvorim...ono se malo počne vrtit, ona lampica blinka i ništ....valjda je laser oslabio pa možda budem trebao nagodinu drugu pržilicu kupit...

I moja prža katkad neočitava tako da mogu reč samo 50 % ,neke da i neke neočitava, a takav ja nov kupio i star je 2g, ali zato nabavio dvd rom i on sva očitava. {#} Ima na njuškalu može nači DVD rom za 40kn i možda manje.

Nenad
15 godina
neaktivan

Čim počnem radit, prva plaća ide na nove dijelove za komp jer mi ovo ide više na živce kad npr. eto taj tvoj dvd stavim on neće očitat....

Prvo na listi mi je nova matična, pa onda DVD prža pa onda RAM i ako ostane išta love možda grafička {#}

@mind koju verziju Mint-a da skinem...ima ih par

koji ti imaš?

17 godina
Krešo91 kaže...

Čim počnem radit, prva plaća ide na nove dijelove za komp jer mi ovo ide više na živce kad npr. eto taj tvoj dvd stavim on neće očitat....

Prvo na listi mi je nova matična, pa onda DVD prža pa onda RAM i ako ostane išta love možda grafička {#}

@mind koju verziju Mint-a da skinem...ima ih par

koji ti imaš?

ovu Mint 10 Julia, kada ides na download prva na onoj listi

edit: mene isto moja prža hebe, ponekad ju windows ne prepoznaje pa moram resetirati i onda proradi

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 17:11 (mind_challenge).
17 godina
neaktivan
Nello kaže...
Ajme, za mene mrtav a tog meni ništ ne ostaje  ni za net. Limit mi je 1 GB. I trebalo tjednima skinut. {#}

Ako trebaš skinut ću ti ga ja i poslat. Nije problem.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice