dobro jutro...eto prošo već vikend, još malo pa u školu......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zdravo svima
da se izdržat dva dana trolova za pet dana mira
lol. pogledajte rezultat sad kad je malo tko na internetu, osim mene 
Ma koji ISP?
Ajd ti lipo neki serverčić zavrti na tome.
da se izdržat dva dana trolova za pet dana mira
pakiii... koliko ti je ono hitno... nadam se da cu danas stic snimit jer zadnje vrime stalno kasnim i propustin one panjeve koji rade guzvu 
Na nulti sat uskoro, engleski, pisemo neki diktat, nadam se petici :D, nisam ucio skoro nist, a nikad skoro ni ne ucim za eng, trebao imati i 6. sat geografiju al nema nastavnice, jupiiiiiiiiiiii, i stignem na folklor, presao na najvecu grupu za samo 9 mjeseci. PROOOOOOO.
Ajde cujemo se u nespavalicama narode.
Uskoro će bit podne, pa onda vam kažem: Dobar dan svima.
Evo ako neko treba Sim karticu za surfanje neta i slanje SMS poruke pa vam poklanjam, ako neželite surfat internetom putem Usb sticka ili putem data kabelom između mobitela i PC pa je moguć ugradit SIM karticu na mob pa možete samo slati SMS i MMS poruke dok pozivi nisu moguč jer je podatkovna kartica. Imam dva komada SIM karticu pa ako želite poklanjam Vam. Meni to stoji u ladici pa kad nekoristim ionako mi netrebaju kad imam jednu koji koristim net i na mob. 
Eo cujem zvona zvone sto znaci da je podne, pa onda vam svima dobro jutro u 12:00
.....................
EDIT: 12:01..............
Ljudovi dobro jutro?
Why the fuck is Weky on cooling?
Ljudovi dobro jutro?
Kakvo jutro? Podne je, Oli ti živiš u Americi?
Ljudovi dobro jutro?
Kakvo jutro? Podne je, Oli ti živiš u Americi?
Ne, ja se samo kasno budim. :)
weky i mentalni su se nešt valjda pobili, al kak sam čuo weky bez veze dobio karton a mentalni nekog vrijeđao...
Bem ti prste!
Napišem poruku i hoću editirat pa je obrišem
.
Jutro, dan svima!
Idem čupat jedno napajanje.
weky i mentalni su se nešt valjda pobili, al kak sam čuo weky bez veze dobio karton a mentalni nekog vrijeđao...
LOL, e to čistoooo sumnjam da je Weky bez razloga dobio karton! hahahha, pa taj lik kao da je iz Alana Forda izašao, sa svojim kretenskim sarkazmom, "šalama" i idiotskim malumnim forama. 
Ahh, pretpostavljam kroz onu temu za "vulgarne" izraze u BUGovom časopisu... Uglavnom nisam pratio tako da ne znam, a baš sam mislio Wekya nešto priupitati ali nema veze sada... :)
Happy homecoming guys if you're reading this! :D
@KORA NHF ali je weky po meni jedan od onih koji se najbolje ponašaju na forumu i svakako bi tebi i mnogima drugima trebao biti uzor...
Bem ti prste!
Napišem poruku i hoću editirat pa je obrišem
.
Jutro, dan svima!
Idem čupat jedno napajanje.
Čuvaj prste pa će ti trebat tipkat porukice...
A šta češ počupat napajanje?
Neče vjerovat moj napajanje je 300w a komp dovoljno brz.. A temp 33 stupnjeva. a na matičnu gdje ima hladnjak na chipset i ja njega mali vent ugradio i više ne zagrijava odlino radi, odigrao sam igru NFSHP2 i nakon igre uvijek je na 33 stupnjeva....
A šta češ počupat napajanje?
Neče vjerovat moj napajanje je 300w a komp dovoljno brz.. A temp 33 stupnjeva. a na matičnu gdje ima hladnjak na chipset i ja njega mali vent ugradio i više ne zagrijava odlino radi, odigrao sam igru NFSHP2 i nakon igre uvijek je na 33 stupnjeva....
Ma to sa svog drugog kompa skidam jer me frend zamolio da mu posudim da testira neki komp. Jbg taman kolko tolko složio kablove i sad banana. Čupaj sve van:(
Skupo će mi to platit:)
Good moaning 
Ma to sa svog drugog kompa skidam jer me frend zamolio da mu posudim da testira neki komp. Jbg taman kolko tolko složio kablove i sad banana. Čupaj sve van:(
Skupo će mi to platit:)
Poznato mi. I kod mene isto tako sa IDE kabelom kad neče prepoznat, moram nabavit druge.. Jednu sam složio komp, fale samo neki DVD čitač ili Pržilicu, a imam CD čitač i pržilicu. Slažem komplet.
Good moaning 
Are you serious
..............
Odoh ja radit danas je isplata
..............
Ehh, većine "djece" (i ja sam dijete :P ) u školi, naši "školodavci" štrajkaju, štrajks prekida sutra, prekosutra idem u školu - čista matematika...
Oće manje silovanja.
Da, previše ih plaćaju pa štrajkaju... :)
Ali vjeruj s pravom štrajkaju, kad bi znao kolike su im plaće (a jedna je od najuglednijih, čak i najuglednija i najpoznatija srednja škola u BiH) i sam bi se zaprepastio...
EDIT: Zapravo sam shvatio da mi je bolje u školi nego kod kuće + treba to sve weekendom nadoknaditi... :D
Ali vjeruj s pravom štrajkaju, kad bi znao kolike su im plaće (a jedna je od najuglednijih, čak i najuglednija i najpoznatija srednja škola u BiH) i sam bi se zaprepastio...
EDIT: Zapravo sam shvatio da mi je bolje u školi nego kod kuće + treba to sve weekendom nadoknaditi... :D
Koja srednja?
Koja srednja?
Fra Martina Nedića...
U 13:00?
You must be kidding!
A jbg zaspao sam u pola 5 
Are you serious
..............
Odoh ja radit danas je isplata
..............
Gornja poruka 
Fra Martina Nedića...
Popovska škola