Može link za onu Bugovu nagradnu igru u kojoj se osvoji baotian?
Da vidim tko je taj sretnik :D
Može link za onu Bugovu nagradnu igru u kojoj se osvoji baotian?
Da vidim tko je taj sretnik :D
LoL Weky, mozda je chema dosao do tvoje skripte... :)
Hahah....
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
...smrznul sam se na terasi, jedva čekam ljeto...
nejdeš na skijanje?
LoL Weky, mozda je chema dosao do tvoje skripte... :)
Hahah....
Evo mu crveni za to!
nejdeš na skijanje?
...otkud si se ti izvuk'o, mislil sam da još spavaš...
btw skijanje je za mazohiste...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Dobar dan svima. Par dana nisam mogao na netu pa evo tu sam.
Dok sam na kompu sve novo napravio i dosta brz. Zanimljivo kako meni za novu instalaciju Windows XP Professional Service Pack 3 trajao samo 16 minuta nakon instalacije. Čudesno...
bok nello,baš sam se pitao di si...
nisam dugo bio dole,ne da mi se ,osvojio sam sve vrhove
Dobro si me Jurra sjetio... seneka je pricao kako ce se javit kad dodje... a ono - sipak... :(
...obečao je on i slike sa skijanja u francuskoj...
Dobro si me Jurra sjetio... seneka je pricao kako ce se javit kad dodje... a ono - sipak... :(
...obečao je on i slike sa skijanja u francuskoj...
a mogao bi naletiti na šefa
jesam da..ali nisam ih dobio,u stvari imam na mobitelu nešto,koga to uopće zanima
bok nello,baš sam se pitao di si...
Evo tu sam, ma limit prestigao pa nisam mogao dalje jer tad naplačuje 1mb/ 0,29kn. Pa zamisli koliki račun bi bila. Drugo nisam mali nello nego sam ja veliki dakle Nello, pa može i Neno.
zezaš a?
evo jedne bolje s neta
haha..
Super,super. A vidiš WGA je meni prošla. Bar sam miran....
Inače šta ima novoga dok me nije bilo?
Dobar dan 3,14zde
Evo da si podmažete grlo: a ako nekome zatreba može i ovo: Btw, jel nečija mama navratila?
OooooOooooOOooooo. Ivek pa di si di meni? Šta ima novoga?
Kod mene ima, pišem mail za posao pa čekam odgovor. Nadam se da ču dobit posao ali još nije sigurno...
Kod mene ima, pišem mail za posao pa čekam odgovor. Nadam se da ču dobit posao ali još nije sigurno...
Ej Neno! Uf naslao sam se ja mejlova i bio na poluretardiranim razgovorima al kad spomeneš da si imalo bolestan slijedi crveni karton.
Zato fino doma sklapaš i servisiraš hardver da imaš od čega živjet:)
Jbg nije noi to rješenje al dok nešto ne uleti dobro je.
Jel ti radi ona grafa?
dečki skužajte me,idem gledat film na drugom
Ej Neno! Uf naslao sam se ja mejlova i bio na poluretardiranim razgovorima al kad spomeneš da si imalo bolestan slijedi crveni karton.
Zato fino doma sklapaš i servisiraš hardver da imaš od čega živjet:)
Jbg nije noi to rješenje al dok nešto ne uleti dobro je.
Jel ti radi ona grafa?
Bolestan nisam, zdrav sam, a crveni karton nevolim dobit ionako ja na forumu lijepo ponašam i to je to. Ako ga sam nekoga uvrijedio i šaljem moju ispriku. Svađu, ogovaranje to nedolazi u ozbir jer nisam taj tip. Grafa radi ko urica. Frendu laptop složio nije imala slike greška u procesoru puko pin i uspješno lemio i radi na laptopu, a frend zadovoljan. Ma još ga sklapam pa materijala sve manje ima pa je upitno kad novi kompove nekvarwe već događa samo kod starije kompa. I imam puno toga učit iz ECDL jer imam knjigu. A na forumu ću rijetko dođem dok nebude gotova berba kukuruza. Samo što nije počelo. Imam dosta brige. tako da...
Bolestan nisam, zdrav sam, a crveni karton nevolim dobit ionako ja na forumu lijepo ponašam i to je to. Ako ga sam nekoga uvrijedio i šaljem moju ispriku. Svađu, ogovaranje to nedolazi u ozbir jer nisam taj tip. Grafa radi ko urica. Frendu laptop složio nije imala slike greška u procesoru puko pin i uspješno lemio i radi na laptopu, a frend zadovoljan. Ma još ga sklapam pa materijala sve manje ima pa je upitno kad novi kompove nekvarwe već događa samo kod starije kompa. I imam puno toga učit iz ECDL jer imam knjigu. A na forumu ću rijetko dođem dok nebude gotova berba kukuruza. Samo što nije počelo. Imam dosta brige. tako da...
Haha! Pa nije se to odnosilo na tebe:)
To sam za sebe govorio. Kad spomenem da sam bolestan (bio) onda JA dobijem crveni:)

O pozz ekipa, tek sam sad vidio Phoenixov projekt crtića i jako mi se dopada...
BTW. Ivo kako ti se sviđa F1 2010?
Grafički dobro ali ima pun kc bugova. Realnost je upitna. Prestignem nekog i on mene udari odostraga malo po kotaču i ja budem kriv?!
Uglavnom deinstalirana je dok ne vidim što ću s volanom a možda je i prodam nakraju.
Grafički dobro ali ima pun kc bugova. Realnost je upitna. Prestignem nekog i on mene udari odostraga malo po kotaču i ja budem kriv?!
Uglavnom deinstalirana je dok ne vidim što ću s volanom a možda je i prodam nakraju.
I slutio sam da ćeš nešto u tom stilu napisati...
Meni je jako dobro pošto nisam baš upoznat sa "simulacijama" nego više igram arkade no otom potom...
Mic mic.... Evo i mene.....