Pozdrav...evo stigle partizanke...=)=)
Evo malo tim povodom..
Sta bi ti ovo tribalo znacit??
Zvjezdice...lol...
Pozdrav...evo stigle partizanke...=)=)
Evo malo tim povodom..
Sta bi ti ovo tribalo znacit??
Zvjezdice...lol...
Jutro 
Instalira se F1 2010 
dobar dan 
kad vidim kako si određeni (uvijek isti) likovi u temama međusobno udaraju hvale, zgadi mi se i forum i zvijezdice.
dobar dan 
kad vidim kako si određeni (uvijek isti) likovi u temama međusobno udaraju hvale, zgadi mi se i forum i zvijezdice.
Meni je jedna dovoljna :) Dobar dan Robi :D
dobar dan 
To se na mene odnosi???
Kada sam ja to radio???
To se na mene odnosi???
Kada sam ja to radio???
naravno da se ne odnosi na tebe, šta lupetaš koji k? svaki dan si na forumu, ako malo pratiš teme, znaš na koga se odnosi.
To se na mene odnosi???
Kada sam ja to radio???
naravno da se ne odnosi na tebe, šta lupetaš koji k? svaki dan si na forumu, ako malo pratiš teme, znaš na koga se odnosi.
Ja neznam... :/
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
To se na mene odnosi???
Kada sam ja to radio???
Nešto si nervozan danas?
Nemam baš vremena u zadnje vrijeme, idem samo po temama koje pratim...ko stiska hvala??
Nešto si nervozan danas?
Nemam baš vremena u zadnje vrijeme, idem samo po temama koje pratim...ko stiska hvala??
ma nisam 
e neću o tim zvjezdicma - takvim raspravama nema kraja.
dobra dan šefe vidim da si tu 
hmmm
hmmm
ke?
Ma daj sam reci na kog misliš, imam par sumnjivaca, ne budemo se niš raspravljali..:P
Ništa moram se spremati za školu... ajd' samo da ne bude loših ocjena danas i super... i da onaj speedy iz zaštite na radu opet ne bude 2 sata pričao: "Nešto vam može pasti ........... na nogu"
Ma daj sam reci na kog misliš, imam par sumnjivaca, ne budemo se niš raspravljali..:P
ma neću uopćeo tome raspravljati, EOD po tom pitanju.
imate svi oči, možete sve sami vdijeti i zbrojiti dva.
Nešto si nervozan danas?
dobra dan šefe vidim da si tu 
Dobro da vidis me... :)
Udri brigu na veselje
Koju temu?
Koju temu?
Vjerojatno ovu.
Gid moaning!
I was pissing by the door, when I heard two shats. You are holding in your hand a smoking goon; you are clearly the guilty potty.

Novi avatar i potpis 
Dobar dan dečaci.
Dobar dan dečaci.
Gid moaning...
Do you have the lung-distance dick? 
Ekipa guštajte, ja ode u školu, sreća pa danas imam "samo" sedam sati. -.-"
Ekipa guštajte, ja ode u školu, sreća pa danas imam "samo" sedam sati. -.-"
i najvjerojatnije ti je to puno previse.. sjecam se ja tih dana kad sam iso u skolu pa sam uvijek kuko kad sam imo vise od 5 sati predavanja , a svakih 45 minuta odmor i to mali mi bi veliki svaki cas..
Poanta je u tome sta su to najbolja vremena.... pogotovo ak se radi o srednjoj skoli.. boli te tuki osim skole nemas nikakvih obaveza..moli bogu da ti vrijeme cim sporije ide..
Ljudi moji ja vas pozdravljam sa WIN 7-ice koja neće bit više na mom kompu jer se vraćam dobrom starom XP-u....ak ništa, bar je original 
Aj zz
Ali to nije sve!?!?!?
ćema se definitivno neslaze sa ovom porukom.