- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
9
Marš u krevet

najjači mi je tata
imaš li još koji njegov "skeč"

najjači mi je tata
imaš li još koji njegov "skeč"
To sam naš'o na netu...samo upiši stare dad i gledaj slike
imam ja oko 20 slika u zipu na kompu tog staredada na domacem jeziku
E ljudofi, eto vam statička adresa internet kluba, pa radite kaj hoćete, ako išta možete wahahah
78.3.83.4
Jesi ti vec dobio cod7 demo preko veze iz activisiona kao što si dobio mw2 preko veze
9
10
Jel zna ko koju foru na ovo? Ja znam
11
uskoro dolazi I.Kk
uskoro dolazi I.Kk
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
P.S. 12
lock
OPEN
otvorio si ga minutu prerano. BAN.
otvorio si ga minutu prerano. BAN.
samo oštro,zaboravio sam na tebe koliko te dugo nema,i sinoć slučajno vidim tu temu s touchpadom
pretpostavljam da si to uništila na facebooku
edit: evo već tjedan dana nema jurre,jel ima neko kakvu informaciju di je taj čovjek?
Dobro jutro ljudi :D Idem na Lošinj weee da se pohvalim :D Ugodan ostatak praznika
P.S. Pišem s MacOS-a (koji je predobar - samo neznam znak monkey-a napraviti)
Pozdrav :D
Dobro jutro ljudi :D Idem na Lošinj weee da se pohvalim :D Ugodan ostatak praznika
P.S. Pišem s MacOS-a (koji je predobar - samo neznam znak monkey-a napraviti)
Pozdrav :D
Ajde instaliraj koju igru pa javi dojmove
Jesi ti vec dobio cod7 demo preko veze iz activisiona kao što si dobio mw2 preko veze
Čemu TD, samo ga pitam, jer vidim da je na svom drugom accountu izjavio da je dobio MW2 preko veze, pa sam racunao da je dobio i COD7
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-modern-warfare-2/16718.aspx?page=0&jumpto=226807&sort=asc&view=flat
(ovo je banned na svom drugom accountu)
Ljudi pozdrav,cuvajte se!
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/protjeraj-me/64678.aspx
Ljudi pozdrav,cuvajte se!
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/protjeraj-me/64678.aspx
Daj, šta se glupiraš! Nemoj se zezati..
Daj, šta se glupiraš! Nemoj se zezati..
Stvarno nema smisla,bit foruma je da mi ljudi pomažu te da ja drugima pomažem a ne da sjedim i cekam dok istekne suspenzija.
Dobar vam (meni radni) dan!
RoTT, što se desilo?
ju, sto 'vo banovi padaju ..

Dobar Dan još malo pa se vračam doma.Šta se radi kod vas?
Dobar Dan još malo pa se vračam doma.Šta se radi kod vas?
čine se samoubojstva
a weky je popio pola viagre pa sad malo podhebava
HAHAHA
E moj domba nemoras ti meni dokazivat svoju inteligenciju.
Mogu ti caca bit. Šta ja imam uopce raspravljat sa djetetom koje je preko 10 godina mlade od mene. Zao mi je ali ja nisam tvoja vrsta da s tobom raspravljam, idi trazi Matu ili onog glupana trolla što otvara teme o ivi.
E moj domba nemoras ti meni dokazivat svoju inteligenciju.
Mogu ti caca bit. Šta ja imam uopce raspravljat sa djetetom koje je preko 10 godina mlade od mene. Zao mi je ali ja nisam tvoja vrsta da s tobom raspravljam, idi trazi Matu ili onog glupana trolla što otvara teme o ivi.
OMG niko neraspravlja, al ti misliš da si ti neki Bog što sad tak podhebavaš ljude zbog drugih accounta
Mislim, da si ti 10 godina stariji od mene (ili više kao što si rekao), ti nebi sad pisao; E jesi dobio CoD7 demo, ili... Jel imaš grafičku od pola terabajta.. Čovjek od 30 godina se nasmije, uzme drugi gutljaj kave i nastavlja dalje...
Ono.. Neznam šta da ti kažem..
Lijepo je vama.A di je Mato?