Dosad sam imao 6669 poruka
. Ova je 6670.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aj slozite bug irc, skinite npr chatzillu:
upisite /server irc.quakenet.org
te onda uptikajte (ili sto vec):
/j #bug.hr
i to je to stavite nick dolje lijevo kao sa foruma.
Ljudovi, od kojeg materijala da napravim vijaču za preskakanje? Imam one drške, samo me zanima materijal baš za vijaču. Ima netko ideje?
Ljudovi, od kojeg materijala da napravim vijaču za preskakanje? Imam one drške, samo me zanima materijal baš za vijaču. Ima netko ideje?
uzmi si neki deblji konop i to je to..
Banned kud si pobjegao nisam te stigao ni pozdraviti :)
Banned kud si pobjegao nisam te stigao ni pozdraviti :)
Cek eto me
Ljudovi smislio sam novi naziv za horror igru 
Dead Silence
Imam jedno pitanje koliko mi se isplati mjenjati moju Gigabyte GA-P965-S3 rev.3.3 za Abit in9 32x,još moram nadoplatit(neznam toćno koliko ćekam da mi čovjek javi).HVALA!
P.S. Evo kako izgledaju obje.Ploča mi treba sa 2 PCIexpres ulaza zbog 2 grafe (nVidia i ATI) i imam 3xnVidia 8600GT TDH i 1xHD3870.
Itko? HVALA!
Bok ljudi sta ima vidite na kaj sam naletio na prvoj stranici mw2 teme
E banned banned
Jebasu... msn...
I evo nešto za ostale forumaše 
JEL MI OVO MOZE BIT GUMB ZA PALJENJE KOMPA?
http://cgi.ebay.com/1-Stainless-SPDT-ON-ON-Blue-Lighted-switch-12V-B11ZE-/120592391664?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c13ddddf0
http://cgi.ebay.com/1-Stainless-SPDT-ON-ON-Blue-Lighted-switch-12V-B11ZE-/120592391664?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c13ddddf0
ovisi o tome kako bi se uklopilo u kučište, ili bi to bio neki standalone prekidač?
Izbacilo me s IRCa jer sam floodao...
Imam jedno pitanje koliko mi se isplati mjenjati moju Gigabyte GA-P965-S3 rev.3.3 za Abit in9 32x,još moram nadoplatit(neznam toćno koliko ćekam da mi čovjek javi).HVALA!
P.S. Evo kako izgledaju obje.Ploča mi treba sa 2 PCIexpres ulaza zbog 2 grafe (nVidia i ATI) i imam 3xnVidia 8600GT TDH i 1xHD3870.
Itko? HVALA!
A Nikako mato
abit je propo davno, ploce nemaju vise nikakve podrske, overclocking je jadan... ciljaj na neku gigabyte p45, msi p45 i sl... ostavi se abita.
kako funkcionira to, kako se najjednostavnije spojiti?
Itko? HVALA!
A Nikako mato
abit je propo davno, ploce nemaju vise nikakve podrske, overclocking je jadan... ciljaj na neku gigabyte p45, msi p45 i sl... ostavi se abita.
Ok! HVALA!
lol naljutio si bota
kako funkcionira to, kako se najjednostavnije spojiti?
:
Aj slozite bug irc, skinite npr chatzillu:
upisite /server irc.quakenet.org
te onda uptikajte (ili sto vec):
/j #bug.hr
i to je to stavite nick dolje lijevo kao sa foruma.
ovisi o tome kako bi se uklopilo u kučište, ili bi to bio neki standalone prekidač?
Pa jel ovo taster,tipkalo?
One dvije žice koje su za paljenje racunala spojim na taj prekidac i da to normalno radi?
jbg - ne koristim ff, morati ću ga instalirati zbog chatzille 
Pozdrav ljudi..stigle komponente..sve osim grafičke..:@
Budu sličice ubrzo..
Dead Silence
bolje je ultrashock
One dvije žice koje su za paljenje racunala spojim na taj prekidac i da to normalno radi?
vjerojatno bi radilo, zašto ne. važno je da prekidač radi i to je to. ti možeš spojiti bilo kakav prekidač (dobro ne baš prekidač za svjetlo) umjesto onoga kojega imaš na kućištu, ne vidim problem.
mozes i sa xchatom, slicno je, naredbe su iste ove osnovne koje sam napisao.
vjerojatno bi radilo, zašto ne. važno je da prekidač radi i to je to. ti možeš spojiti bilo kakav prekidač (dobro ne baš prekidač za svjetlo) umjesto onoga kojega imaš na kućištu, ne vidim problem.
Sve to stoji samo me buni 5 prikljucaka na prekidacu?
problem?
Možeš na Operi bez instaliranja ičega, a možeš i skinut mIRC...
Sve to stoji samo me buni 5 prikljucaka na prekidacu?
eh da..ne znam frende..
kako na operi bez instaliranja ičega?
kako na operi bez instaliranja ičega?
Odeš tu, search bug.hr i vidit ćš dalje sam...
Dead Silence
bolje je ultrashock
Previše podsjeća na Bioshock 
Dobar dan :)