- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svim birtasima vruce je fest, ko se nalazi u Zagrebu i zivi u zgradi na ovim podrucjima a nema elektricni bojler u stanu barem ce se fino osvjezit s mrzlom vodom po ovoj vrucini.
http://www.zagrebancija.com/hr-aktualnosti/gajnice-malesnica-i-precko-ostaju-bez-tople-vode_305602
Hola ljudi, kako smo? Kod mene sve po starom, malo clockam, dr*am po komp i tako dalje... standardno.. 
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/otvoren-bughr-irc-kanal/38156.aspx?page=3&jumpto=1103177&sort=asc&view=flat
Dobar dan.
jel vama radi steam kak treba?
mozda mogu modovi
mozda mogu modovi
nemozes
Đe aste čobani 
Šta ima...još malo pa idem na nogomet 
@Tomislave sutra ću one recenzije napisat (minimalno 2 sata posla)
BTW....du ju lajk maj jelou kard 
super ti je 
Mogao bih još malo na kupanje
de ljudi nešta mi steam sere
ja se signam i ono čekam i uđem
al vidim piše no connection
pokrenem mw2 mp i ono kao igrat play i kaže must be signed to steam
pa hebemu.. neznam koji mu je
domba, što ti je bilo s pc-jem jučer? vidim da sada radi 
domba, što ti je bilo s pc-jem jučer? vidim da sada radi 
ma pobriso prašinu i to
Za tjedan dana odoh ja na more Split/Otok Vis nekih mjesec dana ostajem pa onda idem u Zadar na tjedan dana kod sestre....ovo ljeto će biti ludo.
ma pobriso prašinu i to
ma da?
Za tjedan dana odoh ja na more Split/Otok Vis nekih mjesec dana ostajem pa onda idem u Zadar na tjedan dana kod sestre....ovo ljeto će biti ludo.
nemoj se zaboraviti vratiti u ivanovac nakon svega toga 
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
ma pobriso prašinu i to
ma da?
nemoj se zaboraviti vratiti u ivanovac nakon svega toga 
Vratit ću se i onda 1 godinu nejdem nigdje i prođe 1 godina i SELIM se na otok Vis,uzeli plac 500metara kvadratnih,gradi se dvokatnica i ogromno dvorište ima,a 20m od dvorišta je plaža....uf nema boljeg....tako da će biti papa slavonijo.
Šator je uzet prije godinu dana i koštao je oko 660kn,a onaj za 2 osobe je oko 250kn plaćen isto star 1 godinu.
Imam jedno pitanje koliko mi se isplati mjenjati moju Gigabyte GA-P965-S3 rev.3.3 za Abit in9 32x,još moram nadoplatit(neznam toćno koliko ćekam da mi čovjek javi).HVALA!
P.S. Evo kako izgledaju obje.Ploča mi treba sa 2 PCIexpres ulaza zbog 2 grafe (nVidia i ATI) i imam 3xnVidia 8600GT TDH i 1xHD3870.
Dan ekipa,sta se radi?
To mene pitaš za one 2 ploče? ili?
Dobar dan. Samo da popijem jedno hladno pivo pa idem dalje 
Kam to ides zapravo, meni se cini samo u frizider po nove dvije pive jel fuckaj ga.

mozda mogu modovi
Ne postoji.
E da, zna li netko neki link za dobar tut u DotA-i sa Miranom i Traxex? Gledao sam po DotA Strategy, imaju par tutova, upotrijebio sam ih, ali lame su 6/10. Tražim barem 9/10 tut.
Dobar dan. Samo da popijem jedno hladno pivo pa idem dalje 
Kam to ides zapravo, meni se cini samo u frizider po nove dvije pive jel fuckaj ga.

Đe aste čobani 
Šta ima...još malo pa idem na nogomet 
@Tomislave sutra ću one recenzije napisat (minimalno 2 sata posla)
BTW....du ju lajk maj jelou kard 
dzes kreso, odakle ti a??? super ti stoji, onako pristaje uz avatar :D
Mogao bih još malo na kupanje
tomo tomo sta ima?? aaa??? sto ti mene ignorises aaaaa?