- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A pise da si online na forumu....meni tu nesto smrdi
Dobro jutro radni narode. Vidim da ste sinoc dobro naspamali,svaka cast! 
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sub-woofer-pokraj-monitora-kucista/60426.aspx <<<<<<<<<<<<<<<<< Ima tko odgovor? Thanks
Kad ima operu pa je na punoj verziji foruma 
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sub-woofer-pokraj-monitora-kucista/60426.aspx <<<<<<<<<<<<<<<<< Ima tko odgovor? Thanks
odgovorio sam ti ;)
Kad ima operu pa je na punoj verziji foruma 
odgovorio sam ti ;)
LOL , znam, sad sam vidio, izgleda da smo iste sekunde postali
jjoš jedna poruka i 2004 strana
verzija foruma.Ona mobilna mi nije nešto
verzija foruma.Ona mobilna mi nije nešto
Meni je odlična! Imam je na iPhoneu i mogu reći da je superbrza, pregledna i praktična, za razliku od glupog safarija. Nadam se da će skoro Firefox za iPhone.
Kaj se ovdje dela 
Solidna je opera ali zna me ponekad nazivcirati i ja jedva cekam vatrenu lisicu za mobitel :)
Ja jesam prije koristio operu na mobu ,ali sad na ovom mobitelu imam google widget pa preko toga i ulazim na forum 
Ja jesam prije koristio operu na mobu ,ali sad na ovom mobitelu imam google widget pa preko toga i ulazim na forum 
kak je imat 16 godina? 
BUG Mobile?
kak je imat 16 godina? 
Slično kao i 12, samo 4 više.
Slično kao i 12, samo 4 više.
samo.. žyeah
kak je imat 16 godina? 
Haha dobro imat ćeš i ti jednog dana ,Domba ja sam mislio da si ti stariji kad ono ti samo 12 godina 
Haha dobro imat ćeš i ti jednog dana ,Domba ja sam mislio da si ti stariji kad ono ti samo 12 godina 
aha.. mislio sam i ja da sam stariji... al zreliji sam u stvarnosti od nekog prvosrednjašića 
osim kad se zahebavam cijeli dan.. odakle si ti?
al dobro na youtubeu je multirider 
Evo jedna runda
,danas moramo barem do 2100 stranice naspamat
Pa sta ti mislis da smo mi!? Docemo do 2010 strane za pola sata 
Evo jedna runda
,danas moramo barem do 2100 stranice naspamat
Pa sta ti mislis da smo mi!? Docemo do 2010 strane za pola sata 
napiso je 2100 
aha.. mislio sam i ja da sam stariji... al zreliji sam u stvarnosti od nekog prvosrednjašića 
Samo ti slika avatar-a baš nepriliči da nisi rekao da imaš 12 godina jer mi na ovoj slici izgledaš kao kakav klinac od 9 godina 
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Sry, moral sam :D
Samo ti slika avatar-a baš nepriliči da nisi rekao da imaš 12 godina jer mi na ovoj slici izgledaš kao kakav klinac od 9 godina 
čekaj
Fućkaj ga morat ću promijeniti nick ;)
al dobro na youtubeu je multirider 
Kad na you tube moraš imati preko 20 slova da bi se registrirao šta god probaš zauzeto 
ps.Nemoj da vam ja budem glavna tema