Aj selite se............
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Last LOCK
je li dobro imitiram mitsuoku ??
ne
sad san doša s plaže
iden malo bfbc2
Dobro jutro.Eto me na prijavak,pa na šljaku.Vidio sam još sinoć,da ste se razbacali i natukli stranica ko šašavi
.Svaka čast,trebalo je natipkati toliko spama.Kava i jeger,jer gazda nije dofurao svježu zalihu kumove brlje.Vjerojatno ni nebude sljedećih nekoliko dana,budući da peku frišku
...
Jutro,slazem se s Zedom, jucer ste "Über spamali"
A vidite ovog macana 
Bolje nemoj ga zahebavat,mrga od čovjeka ako nema 120kg ubi me al stvarno je mrga,samo ga zahebavaj kada te nađe bit će tebi zahebavanja njega.
A vidite ovog macana 
niđo, odhebi od mog avatara!
Nemoj samo nikog namlatit i sve 5.
Jutro svima, užasno me boli zub... Sutra imam zakazano kod zubara da ga vadim, a užasno boli.
nazalost danas tebe, sutra nekog od nas. ti zubi su sastavni dio gnjavaze kroz zivot.
gledaj sa vedrije strane...cool je mumljat nakon one inekcije :D
jutro
nazalost danas tebe, sutra nekog od nas. ti zubi su sastavni dio gnjavaze kroz zivot.
Nije to ništa, nije da boli živac, nego sam dugo vremena zanemarivao taj pokvareni zub, sad ga je karijes prepolovio na 2 dijela i porezao desni unutra, sada na dodir zuba on dohvati desni i to boli u mozak. Cijelu večer nisam oka sklopio, trenutno su mi podočnjaci vreće.
jutar, spreman se za st... jos do petka i gotovo za ovu god...
jutar, spreman se za st... jos do petka i gotovo za ovu god...
Gdje se održava ST?
Nije to ništa, nije da boli živac, nego sam dugo vremena zanemarivao taj pokvareni zub, sad ga je karijes prepolovio na 2 dijela i porezao desni unutra, sada na dodir zuba on dohvati desni i to boli u mozak. Cijelu večer nisam oka sklopio, trenutno su mi podočnjaci vreće.
Neki dan izvadio zub, i bilo je krvi ko da sam masakr napravio, i jucer i danas ogromni problemi sa drugim zubom (boli za poludit).
To se prije delalo tako da sidiš lipo na stolicu, zrman uzme klišta, popiš pol litre grappe i udri po zubu :P
To se prije delalo tako da sidiš lipo na stolicu, zrman uzme klišta, popiš pol litre grappe i udri po zubu :P
ah djeca i ti vaši zubi
ah djeca i ti vaši zubi
Hm...... Ako je dijete sa 23 godine, onda.... Zubi nisu šala.
Meni već izlaze osmice, osjeti se malo, ali sam zaboravio totalno na to od ove sedmice koja je šuplja ko glava u plavuše.
Jutro 

Jutro svima, užasno me boli zub... Sutra imam zakazano kod zubara da ga vadim, a užasno boli.
zali ga rakijom...
Dobar jutar svima 
Šta se radi?
Šta se radi?
Di si na moru oho i net imaš :)
Šta se radi?
Jel ti i sestra tamo? :P
Net mi je na mobitelu
Net mi je na mobitelu
Aha bilo mi je čudno jer nije bilo ikonice od moba.
P.S. nemoj im reći di ti je sestra još bi je mogli uhoditi tamo
Pročitano na youtubeu....
"Kratos puts laughter in the word GODSLAUGHTER!!!