- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutro muchachosi.
Dobro jutro.
Jutro i Vama 

nepismen si
ne piše se oba dvojici nego obadvojici 
ja sam jos danas tu...sutra idem na odmor 
imate 7 dana da se odmorite od mene :))

nepismen si
ne piše se oba dvojici nego obadvojici 
ne, ne kaže se ni tako , nego obojici
, javio se pismeni baahahahahahha
ne, ne kaže se ni tako , nego obojici
, javio se pismeni baahahahahahha
ne,ne...kaze se kako patch kaze..
ako on misli da se kaze obatrojici,onda je tako 
Ajde briga me vidiš koliko sam smajlija stavio 
Ne mozes se za svaki tipfeler izvlacit na smajlije... Napravi to na nekom diktatu u skoli da te vidim... :P
dzaba ti smajliji ako si nepismen 

Ajde posto sam ja nepismen...idem jesti :)
Da se ne blamiram vise 
Ne mozes se za svaki tipfeler izvlacit na smajlije... Napravi to na nekom diktatu u skoli da te vidim... :P
Ispravio sam ,nemogu stavljati smajlije na diktatu za svaki post(ovaj rečenicu):)sad bi ti isto odgovorio ali predpostavljam da si završio svoju školu 
dzaba ti smajliji ako si nepismen 

Ko mi kaže 
Gdje ste nepismeni ljudi? Još spamate?
Moze mi netko objasnit stvari vezane uz seedbox. Znaci kojeg preporucujete, dal ga treba kaj konfigurirat i kako opce pokrenut da on u svoj storage skida materijal i poslije ga uploada... ?
Jutro ljudi... sta je ovo nikog pametnoga amo 
Je,svi nepismeni
Moze mi netko objasnit stvari vezane uz seedbox. Znaci kojeg preporucujete, dal ga treba kaj konfigurirat i kako opce pokrenut da on u svoj storage skida materijal i poslije ga uploada... ?
Ja uzimam čim frendu sjednu pare ovaj za 16 eura :http://seedbox4u.com/plans.html
Setup je free (neznam zasto je tu X), pa nemoras nista prckati, kad ga kupis dobis sve podatke od FTP i sl.
Funkcionira tako da skines prvo samo torrent file na svoj komp i onda ga uploadas na box, kasnije si sve sa boxa prebacis preko FTP-a maximalnom brzinom.
Je,svi nepismeni
LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUĐA
Ja uzimam čim frendu sjednu pare ovaj za 16 eura :http://seedbox4u.com/plans.html
Setup je free (neznam zasto je tu X), pa nemoras nista prckati, kad ga kupis dobis sve podatke od FTP i sl.
Funkcionira tako da skines prvo samo torrent file na svoj komp i onda ga uploadas na box, kasnije si sve sa boxa prebacis preko FTP-a maximalnom brzinom.
Meni je 100GB sasvim dosta...
To je sranje koliko vidim, jer sve torrente možeš seedati samo do 1 ratija:
Classic Seedbox is used for creating a 1:1 upload:download ratio.
Je,svi nepismeni
Što si ti tako sretan?
Jutro ljudovi, ovaj put s kompjutera
To je sranje koliko vidim, jer sve torrente možeš seedati samo do 1 ratija:
Classic Seedbox is used for creating a 1:1 upload:download ratio.
Mislim da budem uzel onda ovog za kojeg si ti rekel da je ok...
Hebem im mamu, vele da vise nema tog "artikla".... To se moze samo meni dogodit... ://
Evo malo igrao cod4,rezultat dobar 
Je,svi nepismeni
Što si ti tako sretan?
Jutro ljudovi, ovaj put s kompjutera
ma nisan sretan u depresiji san... svi okolo uvatili nesto.. a ja i ova jedna zenska zauzeti, pa smo samo poceli govorit luđa.... ovo je tragično
samo zelin da prode ovo lito...
Bez slike ne vjerujem...
Oćemo bacit malo? Sad?
Bez slike ne vjerujem...
Oćemo bacit malo? Sad?
Sefe,mozes li mi pomoci,imam problem u vezi coda.Kad udem u server nakon minutu me izbaci i pise "Player Hexx restricted: Corrupted file /memory" na netu pise da reinstaliram PB al nista nije pomoglo.I cod sam ponovno instaliro i nista....
Bez slike ne vjerujem...
Oćemo bacit malo? Sad?
Sefe,mozes li mi pomoci,imam problem u vezi coda.Kad udem u server nakon minutu me izbaci i pise "Player Hexx restricted: Corrupted file -memory" na netu pise da reinstaliram PB al nista nije pomoglo.I cod sam ponovno instaliro i nista....
Neznam što to znači... Ima jedno desetak tema o CODu pa pitaj tamo...