Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.340.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
skank666 kaže...

trebali su ga protjerat a ne crveni... kakve sve gadosti je napisao

daj kako se zove nisam mu upamtija ime

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
Jurra kaže...

...ma neda mi se sad tražiti, a i kriza je pa moramo štedjeti, nego evo jedna runda sa manje alkohola...Cool

eh, ja neću to Izlanuo se

16 godina
neaktivan

A šteta što je tema obrisana, kako sam mu ja krenuo poslati post za njegovu kulturu ,kakvih sve ljudi ima na ovome forumu da zbog nekog virtualnog kartona vrijeđaju ti čitavu obitelj Viče

RIDER
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

trebali su ga protjerat a ne crveni... kakve sve gadosti je napisao

Ajd reci što je bilo...mislim da samo supermod može protjerati nekoga, a valjda niti jedan nije onlajn.

15 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

zašto mi dram:fsb piše 12:8   a ne 3:2 ????

nije samo meni tako...

zanima me zašto pišu proširenu verziju,obično se skrati pa zapiše najjednostavnija

16 godina
odjavljen

intel c2d

i solve my problems with the gun
16 godina
odjavljen

ma necu pisat ali je bilo gadno, smrt bliznje rodbine, nacionalizam i sve sto ide s tim.... jadnik

ali nisam uspio nac zasto se zakacio s f1ivom, tj u kojoj temi

i solve my problems with the gun
16 godina
neaktivan
rider15 kaže...

Ti nešto češto spavaš prekovremene  sateSmijeh

...moram puno spavati da cim prije narastem, fali mi još par centimetara da mogu igrati šah...Izlanuo se

...kaos...
15 godina
neaktivan
rider15 kaže...

A šteta što je tema obrisana, kako sam mu ja krenuo poslati post za njegovu kulturu ,kakvih sve ljudi ima na ovome forumu da zbog nekog virtualnog kartona vrijeđaju ti čitavu obitelj Viče

da ali on nije ima nikakav karton brem ne do sad

ali stvarno lik je bezobrazan

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Ja sam vam stavljen na ignore? :)

Ona tema o zaradi preko interneta je izbrisana?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Jurra kaže...

...moram puno spavati da cim prije narastem, fali mi još par centimetara da mogu igrati šah...Izlanuo se

Smijeh Čuj ti njega Smijeh

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

jel mi možete predložit neke zvučnike za komp da su dosta jaki, ali šta jeftiniji

i da su konfiguracije 2.0 ili 2.1

16 godina
neaktivan

A pogledaj konfu na kojoj su ga testirali...:S

16 godina
neaktivan

Ove Logitech Z4 koje imam su dosta dobri (dobar bas i relativno dobra kvaliteta zvuka). Jedino, ja sam ih platio oko 800 kuna Osmijeh

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Ništa, niko me ne je*e ni 2 posto...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

sa sam ima na umu oko 500-600 kn

15 godina

nervira me moje neznanje o računalima!!!!!!

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

pa uči dečko, uči, knjigu u ruke i uči  Smijeh a ako ti pitem nešto ne bude bilo jasno, uvijek možeš pitati ovdje  Namigiva

17 godina
Lol dođeš u školu nakon 100god i onda nemaš pola sati a sve rupe pa visiš vani prvo u birtiji a potom ispod nekog krovića zbog mutave kiše ali dobro bolje to nego trunuti u smrdljivoj školi :) Lijepi pozdrav svima!
http://hr-invites.com/register.php?do=signup (chiteri i trejderi nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

ni ja nisam znao ništa prije nego što sam došao na forum ^^

16 godina
neaktivan
Ajde da preformuliram pitanje: Koje slušalice do 150+nešto malokn uzet u Linksa ili Technomaxa? U L.inksa sam našao 2, jedne su 169 kn (zaboravio ime), a druge Plantronics .Audio 555 za 180ak kn
Ajde, preporučite neke, idem brzo u grad kupit.
Stipe, odnit ću i osovinu u Eurobike. Jel taj Eurobike OK?
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ajde da preformuliram pitanje: Koje slušalice do 150+nešto malokn uzet u Linksa ili Technomaxa? U L.inksa sam našao 2, jedne su 169 kn (zaboravio ime), a druge Plantronics .Audio 555 za 180ak kn

Iskreno, neam blage, al eto samo da znaš da te ne ignoraju svi :D

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
15 godina
protjeran

Evo ja na informatici u školi.. još mal zvoni pa vam se pridružujem od doma..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
robisierra92 kaže...
1.Lovac kaže...

pa uči dečko, uči, knjigu u ruke i uči Smijeh a ako ti pitem nešto ne bude bilo jasno, uvijek možeš pitati ovdje Namigiva

Ah nemam vremena za sad čitat knjižurine a opet moram znat nešto za počet čitat uvijek će bit problem nekakav.

15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Za gaming?

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
neaktivan

Pozdrav, evo i mene!

Kako je?

Neznam šta da napišem :)
16 godina
neaktivan
Je, slušalice za gaming, samo brzo!
15 godina
neaktivan

uzmi te druge

15 godina
protjeran

Evo me doma!! Thank God!

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice