trebali su ga protjerat a ne crveni... kakve sve gadosti je napisao
daj kako se zove nisam mu upamtija ime
daj kako se zove nisam mu upamtija ime
pogledajte budale koja vriđa Ivu
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/f1-ivo-pederina/52277.aspx?page=0&jumpto=887722&sort=asc&view=flat
A šteta što je tema obrisana, kako sam mu ja krenuo poslati post za njegovu kulturu ,kakvih sve ljudi ima na ovome forumu da zbog nekog virtualnog kartona vrijeđaju ti čitavu obitelj
Ajd reci što je bilo...mislim da samo supermod može protjerati nekoga, a valjda niti jedan nije onlajn.
zašto mi dram:fsb piše 12:8 a ne 3:2 ????
nije samo meni tako...
zanima me zašto pišu proširenu verziju,obično se skrati pa zapiše najjednostavnija
intel c2d
ma necu pisat ali je bilo gadno, smrt bliznje rodbine, nacionalizam i sve sto ide s tim.... jadnik
ali nisam uspio nac zasto se zakacio s f1ivom, tj u kojoj temi
Ti nešto češto spavaš prekovremene sate
...moram puno spavati da cim prije narastem, fali mi još par centimetara da mogu igrati šah...
pogledajte budale koja vriđa Ivu
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/f1-ivo-pederina/52277.aspx?page=0&jumpto=887722&sort=asc&view=flat
A šteta što je tema obrisana, kako sam mu ja krenuo poslati post za njegovu kulturu ,kakvih sve ljudi ima na ovome forumu da zbog nekog virtualnog kartona vrijeđaju ti čitavu obitelj
da ali on nije ima nikakav karton brem ne do sad
ali stvarno lik je bezobrazan
...moram puno spavati da cim prije narastem, fali mi još par centimetara da mogu igrati šah...
Čuj ti njega
jel mi možete predložit neke zvučnike za komp da su dosta jaki, ali šta jeftiniji
i da su konfiguracije 2.0 ili 2.1
A pogledaj konfu na kojoj su ga testirali...:S
Ove Logitech Z4 koje imam su dosta dobri (dobar bas i relativno dobra kvaliteta zvuka). Jedino, ja sam ih platio oko 800 kuna
sa sam ima na umu oko 500-600 kn
nervira me moje neznanje o računalima!!!!!!
pa uči dečko, uči, knjigu u ruke i uči a ako ti pitem nešto ne bude bilo jasno, uvijek možeš pitati ovdje
ni ja nisam znao ništa prije nego što sam došao na forum ^^
Iskreno, neam blage, al eto samo da znaš da te ne ignoraju svi :D
Evo ja na informatici u školi.. još mal zvoni pa vam se pridružujem od doma..
pa uči dečko, uči, knjigu u ruke i uči a ako ti pitem nešto ne bude bilo jasno, uvijek možeš pitati ovdje
Ah nemam vremena za sad čitat knjižurine a opet moram znat nešto za počet čitat uvijek će bit problem nekakav.
Za gaming?
Pozdrav, evo i mene!
Kako je?
uzmi te druge
Evo me doma!! Thank God!