e na koj se naćin skuplaju zvijezdice ...el to ovisi o tome kolko smo dugo regani il obroju postova....nekužim kak to funkcionira
zavisi koliko pomazes drugima,koliko hvala dobijes itd.
e na koj se naćin skuplaju zvijezdice ...el to ovisi o tome kolko smo dugo regani il obroju postova....nekužim kak to funkcionira
zavisi koliko pomazes drugima,koliko hvala dobijes itd.
aktivnost,gumbovi HVALA
Olyyyyyy koliko je ocabilan Pentium 4(Northwood HT) 2,8GHz?
Imao sam taj primjerak i neku šrot matičnu i nije potegnuo niti do 2.9GHz
Pa ne ide mi niti tako loše Metro 2033
1280 x 1024, DX10, Very High, AAA, 4x AF
Min: 8 FPS
Max: 120 FPS
Avg: 64 FPS
i ja ću sad bacit jedan bench na metro 2033 samo dok instaliram bratu na stari komp return to castle wolfenstein
trenutno skinuto 77 %
Namjesti fraps na 20 minuta benchanja (1200 sekundi ), ako želiš da usporedimo rezove :)
Evo ti pa skuži kako
Ozbiljno?A ja se ponadao.Koji je od P4 clockabilan?Kakav je Prescott 3,0?
...ma sve ovisi o tome kol'ko kartona dobiješ...crveni jedan pentagram, žuti pola itd...ja sam do sad dobio jedan žuti i jedan crveni...
Ozbiljno?A ja se ponadao.Koji je od P4 clockabilan?Kakav je Prescott 3,0?
Moj se grijao k'o budala... 90C u loadu. A prescott bi trebao biti bolji, jer su oni 90nm procevi
LOCK!
Jutro narode!Sta se radi?
Jutro narode!Sta se radi?
evo gubi vrime na youtubu
skroz su ga shebali sa novim dizajnom
Promasili su dizajn skroz.Evo ja smisljam novu temu,pa mozda dodje ovih dana.
Meni je YT sada puno bolji
Koji USB adapter uzet, ali u Linksu ili Chipoteci? Da ga imaju sada u Zadru, da nemoran čekat?
Jutro svima evo ja vani bio uhvatila me kišica (pljusak) pa sam se vratio kući no štaš
jutro tebi i Oleyu koji je opet osta bez pola zvjezdice
Aj hitno jedno pitanje imam
jel valja ovo išta????
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=1016&id_artikl=101.600.
Idem sada vani pa bi moga svratit i kupit to samo požurite jer krećem za nekoliko minuta
jel valja ovo išta????
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=1016&id_artikl=101.600.
Idem sada vani pa bi moga svratit i kupit to samo požurite jer krećem za nekoliko minuta
Koje ovo? Meni prikaze homepage..
jel valja ovo išta????
otvara mi samo početnu stranicu
napiši šta
šta ima narode
ja baš gledao ovaj novi lg 37LH7000
predobar je
sa usb-a čita filmove,moš stavit i eksterni disk !
pričekat ću još malo pa ću kupit vjerojatno
šta ima narode
ja baš gledao ovaj novi lg 37LH7000
predobar je
sa usb-a čita filmove,moš stavit i eksterni disk !
pričekat ću još malo pa ću kupit vjerojatno
koliko košta
ovajšefe
Eli to što valja?
normalno da valja