Bok ekipa evo ja moram jos malo fiziku ucit i da se sutra javim..Kako kod vas?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo možda u ovaj sekundarni komp uvalim HD5670 ili neku sličnu grafu.
Problem je šta ova matična(Gigabyte P35-DS4) nema pci express 2.0 nego 1.0.
Sad me zanima ima li kakvih gubitaka u performansama zbog toga, ako ima koliki su.
I postoji li koja slučajnost da dođe do nekompatibilnosti?
Ako znate za nekakav test, review, bilo šta - recite.
mogli ste mi napomenuti da se ne piše poruka za porukom
smije se pisat margot,ali ne u istoj temi
Evo možda u ovaj sekundarni komp uvalim HD5670 ili neku sličnu grafu.
Problem je šta ova matična(Gigabyte P35-DS4) nema pci express 2.0 nego 1.0.
Sad me zanima ima li kakvih gubitaka u performansama zbog toga, ako ima koliki su.
I postoji li koja slučajnost da dođe do nekompatibilnosti?
Ako znate za nekakav test, review, bilo šta - recite.
Evo iz iskustva... Imao sam 4870 na PCIe 1.0 i radi isto kao na PCI 2.0 8x, a to su oko 2% smanjene performanse, tako da nemaš brige. Meni CF radi na 8x 2.0 pa je to kao 16x 1.0 
Uglavnom za takvu grafu se ne trebaš brinuti
a ha a ha
to se sigurno ni nesmije reći 

Možeš reći 
@Rideru,ipak neću biljar!Moram očit a ako počnem igrat neću ništa naučit
.
I da,još nisam dobio Windows 7.onaj moj "frend" ga vjerojatno ni nema.Al dobit ću od nekog drugog u ponedjeljak(ako Bog da)!
Pozdrav svima,vidimo se sutra!Sad me čeka geografija,hrvatski
i biologija!
Vidim da te nema ,a evo igram sa nekim Stipom podsjeća me na ribara kaže on meni : De ti lipo meni pomozi da ja uguram ovu crnu u rupu pa da pobidim ..
Ja sam prvi dobio od naxeema, a drugi od DrNastya 
Mada taj bijeli karton je samo nekakva "dobronamjerna sugestija" na određenu poruku, pa se ne uzbuđujem oko toga, nek' mi samo proba netko dati žutog ili crvenog 

A možda i crnog 

Uh, jedva živ ostah... otvorio napajanje i zamjenio vent, priključim ga na struju i neće, onda idem pogledat žice i opali me struja i do dost jako - skočio sam i bacio napajanje... Strašno... prvi u životu 
Kako se nisi naučio da nediraš u struju 
Ma bila je isključena ! 

Struja je ženskoga roda i nesmije se dirati,to svakako treba uzeti u obzir svaki put
...
mogli ste mi napomenuti da se ne piše poruka za porukom
smije se pisat margot,ali ne u istoj temi
aaaa a zato ti toliko pomažeš okolo 
tebi još dugujem neku muziku
Ja sam prvi dobio od naxeema, a drugi od DrNastya 
Mada taj bijeli karton je samo nekakva "dobronamjerna sugestija" na određenu poruku, pa se ne uzbuđujem oko toga, nek' mi samo proba netko dati žutog ili crvenog 

A možda i crnog 

Ma crni ne bi loše došao, mada bi bilo na vjestima da je Oly........................................................... 
a ha a ha
to se sigurno ni nesmije reći 

Možeš reći 
ma kad bude neki žuti ili crveni
ovo nije ni za cinkanje 
Struja je ženskoga roda i nesmije se dirati,to svakako treba uzeti u obzir svaki put
...
...tu si poruku već jednom pisao pa sam ti replicirao, ali sad mi se neda ponavljati...
daj repliciraj,nisam to vidio..
ovo nije ni za cinkanje 
Dobro nemoj cinkati,da mi može Tux Slave dati svoj acc na sat vremena pa da ovome Oly-u dodjelim crni karton pa da bude sretan 
ovo nije ni za cinkanje 
Dobro nemoj cinkati,da mi može Tux Slave dati svoj acc na sat vremena pa da ovome Oly-u dodjelim crni karton pa da bude sretan 
Ne biš mi s njegovim ovlastima mogao dati Crni, nije on supermod 
...
...tu si poruku već jednom pisao pa sam ti replicirao, ali sad mi se neda ponavljati...
ni ja nisam pa da repliciram 
Ne biš mi s njegovim ovlastima mogao dati Crni, nije on supermod 
Nije supermod ali je još moderator a ti imaš par postova u njegovom podforumu u kojem je moderator 
Nije supermod ali je još moderator a ti imaš par postova u njegovom podforumu u kojem je moderator 
A našao si mi TUX slavea hahahahahaha!!! Lik je mod, a neaktivan je... Izgleda da ide manicinim stopama (ona je bila moderatorica, ali više nije jer je bila neaktivna).
Znači imamo LUXXa, Ivu, DrNastya, Naxeema, Scorpiona667 i to je to (uz brdo supermoderatora koji na forum svrate svako toliko)
A našao si mi TUX slavea hahahahahaha!!! Lik je mod, a neaktivan je... Izgleda da ide manicinim stopama (ona je bila moderatorica, ali više nije jer je bila neaktivna).
Znači imamo LUXXa, Ivu, DrNastya, Naxeema, Scorpiona667 i to je to (uz brdo supermoderatora koji na forum svrate svako toliko)
Pa upravo zato nemogu tražiti od drugih da mi posude kad su aktivni (više manje neki) a on je jdini neaktivan pa vjerovatno njemu više netreba moderatorski status !!!
...e baš si dosadan...bilo bi ti bolje da nekome daš umjetno disanje kad već voliš pomagati...
to sam i ja htio napisati,ali sam odustao jer je predvidivo
I kak covjeku gigabajti ne bi nestali... 
Iza ovoga zamaglitog se kriju por**ći 
Dobra večer,dosta mi je ovog bezbojnog gov**(kiše),inače o čemu se posta?
Nisu nisu. Hoćeš bez zamagljenog?
I kak covjeku gigabajti ne bi nestali... 
A kaj drugo... :)
Bas si mislim kak dugo nisam dobil karton i evo ti ga na... dodje za sekundu - bijeli naravno :) A najbolje od svega toga je da sam ja i njemu onda poslao jedan
Zezam se afkors.
Pozdrav ljudi, evo da se i ja javim xD
Evo i mene u subotu idem po BC2.