- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...ovo je "moja brzina" nije bog zna kakva, ali je besplatna...
Sram te bilo...
Opet si se nekome prikačio
Tako treba
dok ne dobiješ po nosu

...a mogao bi napraviti i tutorial sa detaljnim uputama kako piti na Ivanov račun...
...a mogao bi napraviti i tutorial sa detaljnim uputama kako piti na Ivanov račun...
Ma da ne bi 
Tako treba.Ja se susjedu spojio i reko sam mu,ima flet baš me briga nek me tuži.
Danas nisam napisao niti 1 post pa evo jednog da popravim tu crnu statistiku :-)
...sutra bi mogao osvanuti i moj vodić i tutorial o pivskim flašama...
ha ha,di ćeš ga stavit da ti lupim hvala
Evo kako se ne mogu odlučiti da li da napravim TEST Quad vs. Dual, zbog raznih razloga (najviše ispalativost teme), molio bi vas da odlučite o tome :)
TU - Napravi to, jako me zanima kolika je razlika
TD - Nemoj se zamarati, znamo već sve o tome
...sutra bi mogao osvanuti i moj vodić i tutorial o pivskim flašama...
ustvari stavi ga tamo pod ožujsko@pc
Evo kako se ne mogu odlučiti da li da napravim TEST Quad vs. Dual, zbog raznih razloga (najviše ispalativost teme), molio bi vas da odlučite o tome :)
Tebi nikad dosta zvijezdica... Priznaj da si se usro da neki forumasi ne pogledaju tvoje sticky teme i tvoj broj zvijezdica... :P 
. Zezam se afkors, tvoja volja da napravis il ne, al mislim da je tu stvar same logike da je danas bolje imat 4 jezgre nego 2...
Update: uff sta tu bude TD-ova... :D il ne ? :D
Tebi nikad dosta zvijezdica... Priznaj da si se usro da neki forumasi ne pogledaju tvoje sticky teme i tvoj broj zvijezdica... :P 
. Zezam se afkors, tvoja volja da napravis il ne, al mislim da je tu stvar same logike da je danas bolje imat 4 jezgre nego 2...
To je baš i taj razlog zbog kojeg dosta dugo okljevam s temom...
Ja nemam računa
To sad sve ide na ruke 
...heh...i uopće se ne vidi serijski broj pištolja u đepu...
Uh, jedva živ ostah... otvorio napajanje i zamjenio vent, priključim ga na struju i neće, onda idem pogledat žice i opali me struja i do dost jako - skočio sam i bacio napajanje... Strašno... prvi u životu 
Update: uff sta tu bude TD-ova... :D
Broji jedan od mene kojeg nema 
Uh, jedva živ ostah... otvorio napajanje i zamjenio vent, priključim ga na struju i neće, onda idem pogledat žice i opali me struja i do dost jako - skočio sam i bacio napajanje... Strašno... prvi u životu 
Kako se nisi naučio da nediraš u struju 
Kako se nisi naučio da nediraš u struju 
Ma bila je isključena ! 

dobila sam bijeli karton 

dobila sam bijeli karton 

Čestitam na uspjehu
ustvari stavi ga tamo pod ožujsko@pc
...sram te bilo...opet razgovaraš sam sa sobom...
Ja nemam računa
To sad sve ide na ruke 
...heh...i uopće se ne vidi serijski broj pištolja u đepu...
čuj imam neke ideje za tvoj prvi tutorijal.. evo:"koliko treba tomislava da se napiješ"
mene osobno lupe 4..
dobila sam bijeli karton 

Od kojeg moderatora 
dobila sam bijeli karton 

Od kojeg moderatora 
a ha a ha
to se sigurno ni nesmije reći 

@Rideru,ipak neću biljar!Moram očit a ako počnem igrat neću ništa naučit
.
I da,još nisam dobio Windows 7.onaj moj "frend" ga vjerojatno ni nema.Al dobit ću od nekog drugog u ponedjeljak(ako Bog da)!
Pozdrav svima,vidimo se sutra!Sad me čeka geografija,hrvatski
i biologija!
čuj imam neke ideje za tvoj prvi tutorijal.. evo:"koliko treba tomislava da se napiješ"
mene osobno lupe 4..
...pretpostavljam da si ih popio prije onog citiranja...
...ja sam tomislavom baš i nemam neka iskustva pa hvala na nesebičnoj pomoći...
Ja sam prvi dobio od naxeema, a drugi od DrNastya 
Mada taj bijeli karton je samo nekakva "dobronamjerna sugestija" na određenu poruku, pa se ne uzbuđujem oko toga, nek' mi samo proba netko dati žutog ili crvenog