Sretan rođendan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sretan rođendan
Hvala
Bok svim birtašima, fala lepo na čestitkama, malo kasniš i zato ide jedan žuti kartonček.
Jutro svima.Da vas počastim danas mi je 18.-ti rođendan,živjeli.
Sve najbolje za tvoj rođendan, eto sad si punoljetan pa se moš napit ko letva, pa usput potegnut i malo dima marihuane.
Nije me odavno bilo ovdje a maloprije posjetim stari Birc i imam šta vidjet:
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc--06h-22h/21917.aspx?page=4955&jumpto=301056&sort=desc&view=flat
Prošlo i više od punih 6 godina kako je Birtija na Bug Forumu otvorena, tko bi rekao da će se tema toliko održat
Zato je red da i ja zavrnem rundu :
Fučkaj ga pa ja sam te na PP par puta zval, da malo posjetiš svoj Birc pa da odradiš renovaciju, ali ništa tebe nema i nema ko da si otišel na Pluton.
Bok svim birtašima, fala lepo na čestitkama, malo kasniš i zato ide jedan žuti kartonček.
Jutro svima.Da vas počastim danas mi je 18.-ti rođendan,živjeli.
Sve najbolje za tvoj rođendan, eto sad si punoljetan pa se moš napit ko letva, pa usput potegnut i malo dima marihuane.
Hvala,to prvo može,ovo drugo ne dolazi u obzir.
molim pomoc neda mi se otvarat nova tema,meni minecraft kad ga upalim izbaci ovo
[01:04:13] [Client thread/INFO]: Setting user: Denis
[01:04:13] [Client thread/INFO]: (Session ID is token:1337535510N:9c4b2aa156033705b26d96f4461149b0)
[01:04:15] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1
[01:04:16] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default
[01:04:20] [Sound Library Loader/INFO]: Starting up SoundSystem...
[01:04:20] [Thread-6/INFO]: Initializing LWJGL OpenAL
[01:04:20] [Thread-6/INFO]: (The LWJGL binding of OpenAL. For more information, see http://www.lwjgl.org)
[01:04:21] [Thread-6/INFO]: OpenAL initialized.
[01:04:21] [Sound Library Loader/INFO]: Sound engine started
[01:04:23] [Client thread/INFO]: Created: 512x512 textures-atlas
#
# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x27993e88, pid=5216, tid=4820
#
# JRE version: Java(TM) SE Runtime Environment (8.0_45-b15) (build 1.8.0_45-b15)
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (25.45-b02 mixed mode windows-x86 )
# Problematic frame:
# C [ig4dev32.dll+0x3e88]
#
# Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows
#
# An error report file with more information is saved as:
# C:\Users\M\AppData\Roaming\.minecraft\hs_err_pid5216.log
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
# http://bugreport.java.com/bugreport/crash.jsp
# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
# See problematic frame for where to report the bug.
ako mi neko moze pomoc bio bi mu zahvalan,btw da i ja opletem po rundu
Jel imaš zadnju Javu ? Probaj ažurirati Javu,ja koristim Minetest i zadovoljan sam + portable.
Pozz zanima me dali cu moci igrat bf3 s 3 gb rama a da nema naglog trzanja ili necega,konfa je pod moj pc
Bi mogao,2GB je minimum 4 i više je recommended. Medium postavke bi bile ok,ako laga stavi na low.
Znam da je birc najpopularniji na forumu (kad su svi alkoši)ali zelim nesto pitati,dali bi vrijedi se uzeti PS TV za 750 kn http://www.svijet-igara.hr/index.php?product_id=1168&page=shop.product_details&category_id=35&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart
Mislim na njemu igrat neke trke,Minecraft,jos neke psp i neke ps1 igre,te indie igre,vrijedi li konzola 750 kn?
Jeli netko zna mozda gdje ima kupiti bateriju za Tele2fon V1?
imam dojam da sam opet zakasnio na neke rođendane, godišnjice itd (-:
A eto, nisi jedini :D
Bok svim birtašima, zato buš sad dobil jedan lagani žutanjak.
A eto, nisi jedini :D
Eto i tebi žutanjak pa onda nema frke.
Pijesak,sunce,voda.....
Malter i mišalica.....
Dobar večer.
Hebote,3 godine sam sa vama i tek sada sam ovo primjetio!
Od kada je to?
Vazda bilo.
Jutro.....
Fabijane nije ti ovo bas mjesto za to pitati,ali ajd dobro.
Taj fije ti je sheban,oštecen.kako god hoces,nesta mu fali!
Jutro.....
Fabijane nije ti ovo bas mjesto za to pitati,ali ajd dobro.
Taj fije ti je sheban,oštecen.kako god hoces,nesta mu fali!
mislim pak da nemoze napravit folder mislim da mu shebane postavke winrara pa radi folder na krivo mijesto,jel ti se jos kada neki file extractiras pojavi to?
Mjesto, kvragu, kakvo mijesto? Inače, bok, nadam se da ćemo se odsad pa do nekog budućeg dana često viđati i dobro slagati.
Dobrodošao/la. Ovdje se piše od 6-22,a 22-06 je druga tema ne ova.
Mjesto, kvragu, kakvo mijesto? Inače, bok, nadam se da ćemo se odsad pa do nekog budućeg dana često viđati i dobro slagati.
Krivo vrijeme i krivo mjesto. Ipak nek te to ne obeshrabri odi u Nespavalice ovdje je zatvoreno.
Ma može se ovdje razgovarati i poslije ponoći. Samo malo prigušite svjetla i muziku da vas ne uhvati financijski inspektor. Naravno, konobaru treba dati dobru napojnicu a šefa napiti da i on pozove koju rundu :)
Dobro jutro.
Pa dobro......mozda je covjek Hercegovac
Možda su u šumi.
Sad valjda nisam fulala temu.
Gud mouning
Šta je ovo sve prazno...izgleda da su dežurni pijanci i zderači završili na prisilnim dijetama pa nema nikog...opet su radile oklagije doma
Dobar dan svima :) Ja malo bio lijen u zadnje vrijeme i nisam ništa pisao na svom sajtu :)
Kolko vidim ti si okvirno cura, onda ok ali to bez konkretnih ženskih dokaza ne vrjedi previše dakle dokaze na sunce.
Bok daj ekipa.
Znam da bi bilo fer da se javim bar starijim clanovima, pa eto, da vas pozdravim!
Nisam, nisam, nisaaaam, nisam vas zaboravio...
Bok svim birtašim, kad si več tu mogel bi rundu pive okrenut jel.Gdje ti je rođakinja, nisam je več dugo videl nigdje na forumu.Ajd ti fino nju nazovi, pa reci nek malo dojde na forum, pa kad dolazi nek usput ispeče jednu pitu mađaricu.
Gud mouning
Šta je ovo sve prazno...izgleda da su dežurni pijanci i zderači završili na prisilnim dijetama pa nema nikog...opet su radile oklagije doma
I tebe isto nema opet zabušavaš, kad si več tu nadam se da si donesla koju kilu šljiva.