Perv.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mario 2 ruke
tiby
OPEN!
Jutro ljudi... Sretan Uskrs!
OPEN!
Jutro ljudi... Sretan Uskrs!
Također i tebi sve najbolje!
Dan! Sretan Uskrs!
pozdrav
sritan vam Uskrs svimaaaa
Jutro ekipa, sve najbolje, za svjetski dan tucanja jajcima
Uh kod mene pada snijeg!!!!!!!!!!!!!!
dan ekipaaa sretan uskrs :)))

Dan! Sretan Uskrs!
Bok svim birtašima, tak je da "Sretan Vuzem" kaj drugo samo bez prevelikog klopanja jel to nije dobro.
Nema tački nikakvih fučkaj ga, no ima tu jedan Japaner no s obzirom na tvoju težinu i on bi mogel popustit jel.
Servus!
Sretan Uskrs svima!
Puf pant dobra večer svima.
Sretan Uskrs.
Zaista danas više niš ne klopam, ovo je prestrašno a ja nagovorljiv...

Možda kojim slučajem jedan mali paketić u škrinji tam iza smrznute blitve se krije ali ne mogu se sagnuti i provjeriti.
Kakav krevet noćas moram spavati na podu kako ne bi sjeb... podnice u krevetu a sutra ostanjki i tako do barem petka.
Možda kojim slučajem jedan mali paketić u škrinji tam iza smrznute blitve se krije ali ne mogu se sagnuti i provjeriti.
Kakav krevet noćas moram spavati na podu kako ne bi sjeb... podnice u krevetu a sutra ostanjki i tako do barem petka.
zato sam se ja lipo utaborija na kaucu i nema mrdanja, jadna trudna zena me mora posluzivat
Ni njega nema više..
Ni njega nema više..
i blitvu si pojeo?
Večer :)
Dobro zboriš, ostajem ja u boravku. Fatboya na pod i uživaj.
zato sam se ja lipo utaborija na kaucu i nema mrdanja, jadna trudna zena me mora posluzivat
Idealan muž i oslaonac za cijelu obitelj. Ni bager ga nemože pomaknuti.
Idealan muž i oslaonac za cijelu obitelj. Ni bager ga nemože pomaknuti.
Ma ti si moj uzor
Ni njega nema više..
i blitvu si pojeo?
Sve odreda :)..
Mario može li taj fatboy podnjeti muža prek 100kg??
Mislim da će dečki iz kanalizacije sutra imati radni dan. Trebati će odštopati kanalizaciju po cijelom gradu.
Mario može li taj fatboy podnjeti muža prek 100kg??
Naravno da može, ja se ni ne sjećam kada sam imao manje od 100 kg.
Mislim da će dečki iz kanalizacije sutra imati radni dan. Trebati će odštopati kanalizaciju po cijelom gradu.
hitna intervencija
@Tiby može
Mudro zboriš...
Trebalo bi to obaviti rano ujutro dok može progutati jer poslje tko zna.
ahaha pa ja nemogu vjerovati sime?? kako blitvari mogu biti prek 100 kg?? aj purgeri i nekako al ti? ;)
ljudi vamo grmi i sijeva kisa lije al nek se ispada da sutra bude suncan dan
ahaha pa ja nemogu vjerovati sime?? kako blitvari mogu biti prek 100 kg?? aj purgeri i nekako al ti? ;)
di sam ja napisa da imam 100kg? samo sam napisa da izdrži
Da te razočaram, sutra će cijeli dan biti kiša u Zadru, pazi se poplava.