- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Jurra a kaj ja tebe pratim? Neznam ko je stavio da pratim tebe.
nisam to mislio, nego pogledaj ovo od 26-e pa sad do 23-e stalno uz mene
Ko brata bratu. :)
Je, je... svaki dan napišem samo "Dobro jutro!"
heh...trebaš biti kreativan i smisliti svaki dan novu svinjariju (-:

jutrak, kaj ima ljudi
jutro evo vas kisa :)))
ma kakva kisa, samo mirise na kisu....
ja dosla na snig a ono ni s od sniga pihh
ma gotovo sa lopatanjem, sad pomalo krece loptanjeeeee
Dobar dan svima...
o hvala tiby :) ubija me ovo cekanje veki teta na salteru system error :)))) nek se netko zaleti nabrzinu da im sredi komp
:) dada blago mi je ,btw nisam nis suho ponjela vele vamo vlaga pa ce se ubuđaviti i imali su pravo jer bi propalo?
:) dada blago mi je ,btw nisam nis suho ponjela vele vamo vlaga pa ce se ubuđaviti i imali su pravo jer bi propalo?
Jutro svima...
@whisperica, aj obuci obleke, zima jeeee... Nije ni proljeće došlo.
o hvala tiby :) ubija me ovo cekanje veki teta na salteru system error :)))) nek se netko zaleti nabrzinu da im sredi komp
Pa di ti je stick s Ubuntuom da riješiš taj system error. Ja bi se zaletio ali mi je specijalnost rušenje sustava pa neznam da li ti se to isplati.
Dobrodošla u metropolu i pazi se kontrolora.
ma super je ovaj programcic za karte hihi nebudu me uhvatili ! iako bi ti volio da me ganjaju kroz tramvaj! izdrzat cu do petka nadam se
ma super je ovaj programcic za karte hihi nebudu me uhvatili ! iako bi ti volio da me ganjaju kroz tramvaj! izdrzat cu do petka nadam se
Znam ja da ćeš ti izdržati ali što će biti s nama (stanovnicima Zagreba)? Hoćemo li mi izdržati do petka?
Znam ja da ćeš ti izdržati ali što će biti s nama (stanovnicima Zagreba)? Hoćemo li mi izdržati do petka?
Ako imaš um kao što ja imam, ovo zvuči totalno pogrešno
Ako imaš um kao što ja imam, ovo zvuči totalno pogrešno
Ti si reper i hip-hoper, sigurno imamo različite stvari na umu.
Da nebi bio pogrešno shvaćen, elementarna nepogoda je došla u ZG i donijela kišu
sad sam i nepogoda:p
a koja kiša, pa šta je ovo
nisam ja kriva za kisu a e ja nisam odavde kao prvo
nisam ja kriva za kisu a e ja nisam odavde kao prvo
nisam ni ja pa ne pada kisa zbog mene
dober den
još 1 sata pa i ja na poso, ebate ja sam i konobar i zidar i vinogradar, pravi poso haha
danas zidarija, a vani puše i hladno je da i rusi zakopćavaju košulju