ma ne da nema pršuta nego je i kost skoro pojeo
ma uf je bilo zato šta me neka depresija hvata, fali sunca,mora, gradela i tako to
ma ne da nema pršuta nego je i kost skoro pojeo
ma uf je bilo zato šta me neka depresija hvata, fali sunca,mora, gradela i tako to
rooswelt baš si zločko...
rooswelt baš si zločko...
Ja joše nemam žene, da se brinem za takve stvari, pitanje je kako ćeš ti objasniti svoj citat
@šime pa vidiš da ga nema, 100% još uvijek negdje glođe kosti
Ja joše nemam žene, da se brinem za takve stvari, pitanje je kako ćeš ti objasniti svoj citat
Daj malo se stišaj, nemoj tak glasno.
glođe glođe, svu pivu mi je popio
Večer!
Opet ništa od čaščenja s tvoje strane jel nema pive niti grickalica fučkaj ga.
Večer!
Čekaj kada sjedne plaća, do tada nema niš
..bem ti Samsung i njihove šrot kondenzatore...
btw. večer...
Godinu dana sam bez neta.Upalim konačno komp s netom i krenu nadogradnje,i idu,i idu,i idu i tolko se nadograđivalo cijelo popodne da sam nakraju ostao bez zvuka
Večer!
Onda očekujem barem tri kile čipsa fučkaj ga a alkohol da ne spominjem.
Od popodne pokušavam napisati poruku,al mi baca cijelo vrijeme tema je zaključana.A bio sam u najboljoj namjeri da istovraim par šlepera pive,ovak se sve razgrabilo i ostalo samo ovo....
E sad treba tu pivu popit to je več problem, a kaj se tiče ovog zaključavanja da nisu slučajno zalutal u stari Birc jel.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc-06h-22h/21917.aspx?page=4956
Večer!
Onda očekujem barem tri kile čipsa fučkaj ga a alkohol da ne spominjem.
Od popodne pokušavam napisati poruku,al mi baca cijelo vrijeme tema je zaključana.A bio sam u najboljoj namjeri da istovraim par šlepera pive,ovak se sve razgrabilo i ostalo samo ovo....
E sad treba tu pivu popit to je več problem, a kaj se tiče ovog zaključavanja da nisu slučajno zalutal u stari Birc jel.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc-06h-22h/21917.aspx?page=4956
...bogami jesam i još se čudim
...bogami jesam i još se čudim
Niš čudno kad je tam rambo napravil krš pa se morala otvoriti nova birtija...
ajmo pijte što je još u čašama da operem za sutra,,nemam ja vremena cijelu noć...
đe ste ekipa??
ajmo pijte što je još u čašama da operem za sutra,,nemam ja vremena cijelu noć...
đe ste ekipa??
Od kud ta fletnost u ovo doba???
Sime daj malo okreni antenu, slab je signal a situacija je . I di drzis pivo, otici cu ja po njega da se ne mucis.
BTW: Dobra vecer svima....
đe ste ekipa??
Od kud ta fletnost u ovo doba???
šta??tvojoj ženi ne dođe da počisti vako kasno??bome ja kad krenem...
đe ste ekipa??
Vidim da neki piju kozje mljeko, buš se itekak namučila s pranjem tih čaša to sigurno.
Ajmo fajrunt
jutar....novi potpis
Baš bi popio jedan jeger, ali idem u skolu pa nesmem...
kako se teško ustati iz kreveta u ovo hladno doba, eh sat i pol sam se izvlačio, jutro dame i gospodo
13 sati, a ni žive duše...recesija pa nitko nema para za birtije ili? :D
13 sati, a ni žive duše...recesija pa nitko nema para za birtije ili? :D
Ma tu smo,nego nema šime i marija,pa nije zanimljivo
BTW,našao sam stare brojeve Entera...