Kawa
samo da znaš da sam ti ja stisnuo TD

Kawa
samo da znaš da sam ti ja stisnuo TD

Moš mislit neka viroza je pere pa bježim od nje ko vrag od tamjana, ide se na GO. pa ne želim biti bolestan kao neki na moru u sred ljeta mislim ono...
Pazi se parangala ribo!!! Platit ću nekom SLO ribaru da te upeca.
Oni mene u svoje sandoline što imaju ne mogu ni izvući na krmu.
Oni mene u svoje sandoline što imaju ne mogu ni izvući na krmu.
A onda mi preostaje pokvarena hrana.
Niti to, idem na jednu specijalnu djetu 4 dana kiseli kupus s mesnim dodacima a poslje 3 dana grah s mesnim dodacima i sljedeči tjedan okrenut raspored i rezultati moraju biti vidljivi nakon 2 tjedna...
Eh sad mi fali onaj pajcek na kraju.
Niti to, idem na jednu specijalnu djetu 4 dana kiseli kupus s mesnim dodacima a poslje 3 dana grah s mesnim dodacima i sljedeči tjedan okrenut raspored i rezultati moraju biti vidljivi nakon 2 tjedna...
Eh sad mi fali onaj pajcek na kraju.
Kud svijet ide kad se ribe hrane kiselim zeljem.
Kud svijet ide kad se ribe hrane kiselim zeljem.
Više mi je dost drugih riba i travuljine.
Jutro ljudi 
Bok svim birtašima, jesi i ti malo navratila u Birc tak i treba da samo lakše malo sa žesticom fučkaj ga.
doma.....
Dvije cure tak rano u Bircu, šta če to sad bit hm ko če ga znat usput jel to kava s rumom jel.

...jedna kava samo za menebtw kaj ti nemaš meko ć na tipkovnici, nego nema nlo-a pa trebam pomoć ako ti se da pogledati...
Ja imam tipkovnicu sa dva Č,
kaj moš ništa tak me zapalo i gotovo fučkaj ga a kaj se tiče ovog ostalog o čem ti to ništ te nisam skužil.

... o čem ti to ništ te nisam skužil.

...normalno da nisi kad samo brojiš nekakve cure po forumu...ja ne vidim niti jednu...
... o čem ti to ništ te nisam skužil.

...normalno da nisi kad samo brojiš nekakve cure po forumu...ja ne vidim niti jednu...
Sad trenutno nema nit jedne cure na vidiku,
ali to je nebitno brojač cura radi u pozadini a ti zemi jednu pivu na moj račun i ne sekiraj se previše.
Večer.

...jedna kava samo za menebtw kaj ti nemaš meko ć na tipkovnici, nego nema nlo-a pa trebam pomoć ako ti se da pogledati...
Večer svima.... Kaj sam ja postao Nlo? 
Samo nešto testiram. 
Aw yeah
Stari smajlić 
Samo nešto testiram. 
Opet si neš shebao 
Mislim da je vrijeme da se pridružiš mariu nepomaganju i blokadi napretka 
CARPE DIEM
Samo nešto testiram. 
Opet si neš shebao 
Mislim da je vrijeme da se pridružiš mariu nepomaganju i blokadi napretka 
Nisam 
Unix di je gica?
Unix di je gica?
Ko?
Pajcek emocija
Pajcek emocija
Samo da mu nađem adresu.
Vecer ljudi....
Jutro! :)
Unix, što to kemijaš?
CARPE DIEM
Sad trenutno nema nit jedne cure na vidiku,
ali to je nebitno brojač cura radi u pozadini a ti zemi jednu pivu na moj račun i ne sekiraj se previše.
jutro komadi..kak ste....tu sam i kad me nema rambox je u pravu..najte ga dirati,nebu valjda dečke brojao..
Bok svim birtašima, jesi i ti malo navratila u Birc tak i treba da samo lakše malo sa žesticom fučkaj ga.
Ramče
Znaš da nikad ne pretjeram sa sokićima. ;)
Jutro ekipica.
Jutrić ljudi ;) mani je danas 3 godine kak sam izdržao na ovom forumu 
Cheers 
popijte jednu i na moje ime, pa tko šta voli :)
paaa čestitam..ove dvi u sredini su definitivno moje..