Dan narode, gledam nekidan po profilu, i vidim 2 i po zvjezdice, neznam kako, al neka :)
Okreni neki desert pa ti budemo objasnili kako i zašto...
Po mogučnosti Tiramisu i kilu janjetine, pa ćemo ti dati i link sa objašnjenjem 
Dan narode, gledam nekidan po profilu, i vidim 2 i po zvjezdice, neznam kako, al neka :)
Okreni neki desert pa ti budemo objasnili kako i zašto...
Po mogučnosti Tiramisu i kilu janjetine, pa ćemo ti dati i link sa objašnjenjem 
No no kaj odmah napadaš, osim toga to ne smije u moj frižider za sokove ni mjesta a u škrinji su kućni ljubimci (pajcek, orlica, janko itd.), molim bez primisli...
Navečer kad dođeš donesi neku lovu danas nema badava ni u stare babe, a sad se budemo morali malo žrtvovati na tvoj ceh.
Bogme ti čevapi s lukom na fotki jako smrde užas jedan.

Što je bilo Jurra, ne možeš pričat na suho... 
Bok svim birtašima, može on pričat na suho ali je ljepše kad je grlo mokro pa onda riječi fino klize jel.

Veli on ispijajuči čaj ili kofi...
U ovom slučaju to je čaj i to šumsko voče pa se po malo srče kaj drugo.
Bogme ti čevapi s lukom na fotki jako smrde užas jedan.
Možeš samo gledati sliku za nas starije nema klope iza 18 jer onda nemirno spavamo i osjećamo težinu u želucu a pogotovo od luka.
haha...umoči u ovo
U šta da mi mlađi umačemo 
haha...umoči u ovo
U šta da mi mlađi umačemo 
U rakiju hehehehe 
pozdrav, zašt se ne može vidjet ko je kome stisno TU ili TD piše samo broj ljudi koji su to napravili ali kad stisnem na broj ne otvorui se popis kao inaće, jel to nešto novo ili?
pozdrav, zašt se ne može vidjet ko je kome stisno TU ili TD piše samo broj ljudi koji su to napravili ali kad stisnem na broj ne otvorui se popis kao inaće, jel to nešto novo ili?
Naravno da je novo a da vidiš ko je glasao onda bi i neko prijetio pa zato ukinuli i neznaš ko je dao i zato tajno daje palac gore/dolje. Eto.
evo malo i mene
evo malo i mene
Nek si se sjetio da postoji i raja sa bug-a :p
evo malo i mene
profilna je veri najs :)
danu nikad kraja,,a tko će noć pregurati..valja ostati budan cijelu noć..grrrrrrr,,neki savjet za NEzaspati???
Vecer ljudi 
Kaj ima ? 
danu nikad kraja,,a tko će noć pregurati..valja ostati budan cijelu noć..grrrrrrr,,neki savjet za NEzaspati???
Mala pomoć oko problema...
điizzzzzssss....prvo bi morala skršiti stare,,,pozzz dečki..

Sve me vise i vise ti novi smjaliji iritiraju...neznam zasto 
điizzzzzssss....prvo bi morala skršiti stare
Noćas stare dole, sutra po danu dremka i navečer opet u akciju...
Ne vidim gdje je problem pa zatražila si savjet kako ne zaspati.
ma sjetim se ja vas ali nemam vremena uletit...
profilna je takva ima godinu dana 
Sve me vise i vise ti novi smjaliji iritiraju...neznam zasto 
...a pogotovo ovaj

šta bi to trebalo predstavljati, dvorsku ludu ili slavonsku seljačinu...
...a pogotovo ovaj

šta bi to trebalo predstavljati, dvorsku ludu ili slavonsku seljačinu...
Ma neznam zasto su uopce mjenjali stvari na forumu...meni je iskreno ona "starija" verzija bila najbolja.Posteni smajliji, a ne ove gluposti.Mogao si ipak vidjeti tko se slaze sa tobom, tko ne ...sada bezveze spustaju TD-ove na temelju sprdnje i toga sto nitko nemoze vidjeti...Inace cijenim modove i redakciju Buga,ali ovaj put se stvarno ne slazem sa njima...
danu nikad kraja,,a tko će noć pregurati..valja ostati budan cijelu noć..grrrrrr
...Whisper silently within and Bring It into the Physical... :)
Ljudi su počeli jako mnogo pretjerivati sa ovim novim TD/TU sistemom. Ne mogu da vjerujem lol.
Naravno da je novo a da vidiš ko je glasao onda bi i neko prijetio pa zato ukinuli i neznaš ko je dao i zato tajno daje palac gore/dolje. Eto.
našo sam temu s tim prijedlogom da, prvo sam mislio da mi miš ne radi kad ne mogu kliknut haha
EDIT: uuu gle dobio sam pola zvijezdice a ni nema me skoro na forumu
Ljudi su počeli jako mnogo pretjerivati sa ovim novim TD/TU sistemom. Ne mogu da vjerujem lol.
kak ti se da raspravljati sa njima...
ne kužim ljude...par smajlića im smeta,kom smeta nek ih ne stavlja a kog usrećuju neka ih koriste..osobno sam se uvjerila dok sam bila admin koliko smajlići povečavaju aktivnost korisnika...one koje su smetali i dalje su njurgali,,pa prestali..a ovi koji su oduševljeni naravno bili su aktivniji,,čudi me da tako informatički obrazovani ljudi ne vole updejt..kad ne vole novine onda sigurno i na kompovima imaju zastarjele inačice programa..ili recimo ne updejtaju AV..
meni najdraži..
ne kužim ljude...par smajlića im smeta,kom smeta nek ih ne stavlja a kog usrećuju neka ih koriste..osobno sam se uvjerila dok sam bila admin koliko smajlići povečavaju aktivnost korisnika...one koje su smetali i dalje su njurgali,,pa prestali..a ovi koji su oduševljeni naravno bili su aktivniji,,čudi me da tako informatički obrazovani ljudi ne vole updejt..kad ne vole novine onda sigurno i na kompovima imaju zastarjele inačice programa..ili recimo ne updejtaju AV..
meni najdraži..
Ne znam kako mi se da, da ti iskreno kažem. Previše ali stvarno PREVIŠE stvari su bitne forumašima.
Ljudi će garant mene shvatiti i retardom zato što nikada nisam obraćao pažnju na TD i TU.
meni najdraži..
Ne znam kako mi se da, da ti iskreno kažem. Previše ali stvarno PREVIŠE stvari su bitne forumašima.
Ljudi će garant mene shvatiti i retardom zato što nikada nisam obraćao pažnju na TD i TU.
ok možda TU i TD imaju važnu ulogu u nekim temama pa bi tako i trebali biti,ovako u ovoj temi i sličnima nema potrebe..čisto da se znaš orjenitirati za i protiv..
bitno je radi pozicije..statusa.. kvocat će tako danima i prestati..modovi bi trebali izvuči iz one teme najbolje savijete i razmotriti ih..popraviti što se da i bok..naravno onda bi opet bio updejt..a nevole ga...
OPEN!
Narode, dobro Vam jutro!