Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.417
|
čitano: 3.374.623
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
Re: Elektroliza hrđe
bobica257 kaže...

Evo slika.

ATX preuređeno napajanje u univerzalni adapter(poželjno je koristiti punjač akumulatora). Na njega je spojena kontrolna kutija s Ampermetrom, prekidačom i osiguračem. Dalje je spojena kanta(baumit :D) s šest željeznih šipki(anoda) spojenih ukrug. Unutra je voda i natrijev karbonat(soda za čišćenje, a to je u Čakovcu teže nači nego plutonij.) u omjeru 4 litre vode:1 žlica sode. Unutre je uronjen komad za skinuti hrđu i spojen kao katoda. Sve radi na 12 V i cca. 1A (ampermetar trebam kalibrirati). I to je to, sad je u pogono vidli bumo za pol sata kaj bude.

Wow, odlično.

Poznavanje kemije, fizike i elektrotehnike, sve u jednom.
Svaka čast. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ CM10 Lite + DreamKernel 2.7.2 + CWM 6
15 godina
Veselo pijančevanje

Ajmo runda na mene:

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Pozdrav stara ekipa.

Šta da radim?

Imam malo veći sastav/priču koja bi išla na jedno 4-5 A4 stranica, e sad, kako god ja taj text kopiram, npr u word, sve recenice se izmijesaju kao CIK CAK, jedna ispod druge neravnomjerno, neuredno izgleda. Ne zna se pocetak a ni kraj.

Naravno, kako to kopiram u notepad, izgleda vece, ali jedna recenica se pruza od potecka hajmo reci "papira" do kraja.

E sad me zanima pošto idem u 18:30 na vikendicu, da li postoji solucija taj text dati sa USB sticka u knjizaru, i da oni to poravnaju i da svaka recenica ide do kraja papira, pa tako  i druga pa do kraja

i jos kojekakve gluposti srede i da mi isprintaju 4-5 listova tog teksta i stave u neki zastitni omot fučkaj ga ? {#}

Nije da ne znam raditi u wordu, sve super, ali sam to pisao do 4h ujutro, i vise nemam zivaca ni da otvorim word. Et. {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 16:21 (Prilika).
16 godina
neaktivan

Dobar dan!

Evo i mene, uspješno sam ispekao matičnu ploču acer 5520 od kojih u bios nije raznao dvd pržilicu.

Sada radi i sve OK. 

Uskoro će ić na reinstal na čisto.

Nenad
15 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Nello kaže...

Dobar dan!

Evo i mene, uspješno sam ispekao matičnu ploču acer 5520 od kojih u bios nije raznao dvd pržilicu.

Sada radi i sve OK. 

Lijepo lijepo.. A DISI NA SKYPEU??

16 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
Nello kaže...

Dobar dan!

Sada radi i sve OK. 

Lijepo lijepo.. A DISI NA SKYPEU??

Ma nisam ni upalio, tek sad došo a malo prije skuhao kavu. Ev da upalim skype. :)

Nenad
13 godina
neaktivan

Ajde neko da mi pomogne {#}

16 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Ajde neko da mi pomogne {#}

Reci, da vidim kako ti mogu pomoći?

Nenad
15 godina

Dobri den...{#}

13 godina
neaktivan

Baci oko na vrh stranice pa ces vidjeti moj problem {#}

14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Ako ti se ne da previše svega selektiravati pa onim ravnalima gore i sa strane,samo odaberi Justify.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
neaktivan

Pitanje je da li to u knjizaru mogu uraditi da izgleda kao da citas knjigu, samo na par listova..?

16 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Evo Ikarus ti je sve lijepo rekao. Kopiraš i spremiš na usb stick a mora stavit kao word dokument. :) {#}

Nenad
14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Pitanje je da li to u knjizaru mogu uraditi da izgleda kao da citas knjigu, samo na par listova..?

Kaj želiš svaku A4 stranicu na dva dijela podijeliti?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Može se jer u word programi postoje da se može složit kao uvez knjige. E sad prije sam znao kako ali sam zaboravio, no knjige imam ( O word dokumentu) pa moram ponovno učit. {#}

Nenad
13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Ne, na online text editoru mi računa kao 5-6 listova popunjenih bas kako treba.

Kada dodjem u knjizaru, zelim da sav taj text uredno bude ispisan na 5-6 stranica a4 teksta, i da je svaki list popunjen, da ne bude zbrka, npr jedna recenica predugacka(dok kraja a4 lista) a druga tik od pocetka i tu kraj, pa opet neka duga.. da ne bude cik cak

nego uredno ispisana svaka recenica od pocetka do kraja reda.

15 godina
Prilika kaže...
Ikarus01 kaže...

Kada dodjem u knjizaru, zelim da sav taj text uredno bude ispisan na 5-6 stranica a4 teksta, i da je svaki list popunjen, da ne bude zbrka, npr jedna recenica predugacka(dok kraja a4 lista) a druga tik od pocetka i tu kraj, pa opet neka duga.. da ne bude cik cak

čitam i ne razumijem jbte {#}

možda bih ja mogao pomoći ako uspijem shvatiti što trebaš

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ CM10 Lite + DreamKernel 2.7.2 + CWM 6
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

|||Uzmi neku knjigu, lektiru, štogod, vidit ces, svaka recenica ide od pocetka lijeve strane lista pa do kraja desne.|||

|||Naredna recenica ide ispod nje, opet od pocetka pa do kraja lista, sto hoce reci da je sav prostor ispunjen.      |||

Evo imao si primjer u ova moja 2 reda kako to da izgleda da je a4 papir, a ne da bude npr ovako:

|||bablalbalablabladbllbladkajxojdi23jfrj23pjrp2jrp23rf2jfp2jpfj2pfp2ro2ksmdlfmslmflfačkpadfkapdkapkdpak||| pa onda

|||adjaiodajodajodjao.                                                                                                                                     |||

|||andanodajdoajodajodjajodaoadjoa.                                                                                                            |||

I went full retard{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 16:54 (Prilika).
16 godina
neaktivan
Prilika kaže...

sudy_freak kaže...

A zašto ne sredite preko Teamviwera, lakše se tamo vidit cijeli text  i može pomoči kod sređivanja dokumenta. A ovako teško reć šta je zapravo htio reč.

Nenad
15 godina

Dan ljudi.. Slušam narudžbe!!!{#}

13 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Jedan makijato {#}

15 godina
Prilika kaže...
luxxxfromhell kaže...

Jedan makijato {#}

Sorry na čekanju pauza! :) Evo macchiata:

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 18:03 (luxxxfromhell).
13 godina
neaktivan

Baš si pogodio u pravo vrijeme, dobro mi je došao prije puta..

Sad evo, idem, pozz ekipa, javim vam se u nespavalicama.. {#}

16 godina
neaktivan

Konobare! Molim duplu kavu!

Nenad
15 godina
Nello kaže...

Konobare! Molim duplu kavu!

Evo.. Još JEDNA PORUKA!!!!!!!!!!!!!!!!

14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Pitanje, koja je bolja:

Uff težak odabir,no budući da me uvijek fascinirao Special Air Service stavio sam njih.Nadam se da se ne ljutiš zbog fanboyizma.Who dares wins!

16 godina
Ikarus01 kaže...
nul-3 kaže...

Pitanje, koja je bolja:

Uff težak odabir,no budući da me uvijek fascinirao Special Air Service stavio sam njih.Nadam se da se ne ljutiš zbog fanboyizma.Who dares wins!

:D

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
15 godina
Večer ljudi.
Hebemu baš mi se danas wireless USB sje8ao. Sutra moram po neku mrežnu wireless karticu pa me zanima ima li velike razlike između modela od 100 do 200kn ili je to sve manje više isti k?
http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
dv14 kaže...
Večer ljudi.
Hebemu baš mi se danas wireless USB sje8ao. Sutra moram po neku mrežnu wireless karticu pa me zanima ima li velike razlike između modela od 100 do 200kn ili je to sve manje više isti k?

Imam doma kutiju tih od 100kn i jedan od 240kn(D-Link DWA-140) i definitivno kupi skuplji. Na prvi pogled se čini da nema razlike, čak je i brzina tu negdje, ali nakon malo dužeg korištenja se definitivno vidi razlika. Na D-Linku mi još nikada nije pukla veza i uvijek radi, a na ovim jeftinim svako malo puca, pa malo radi malo ne i stalno nešto. Nisu neupotrebljivi, ali ne možeš ih ukopčati i zaboraviti na njih.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice