Kad nas ce biti nadoknada jednu subotu i oduzeti ce nam praznike za Uskrs. Umjesto 11 dana, imati cemo 5.
Samo malo,u koju školu ideš?
Kad nas ce biti nadoknada jednu subotu i oduzeti ce nam praznike za Uskrs. Umjesto 11 dana, imati cemo 5.
Samo malo,u koju školu ideš?
BiH, Županija Zapadno-Hercegovačka.
I žališ se, mi u Splitu imamo 3 subote nadoknadu, neznam točno koji datumi. I uskršnji nam traju 5 dana.
BiH, Županija Zapadno-Hercegovačka.
Jesi li slučajno u gimnaziji fra Dominika Mandića u Širokom Brijegu(ja sam tamo,pa zato pitam)
I žališ se, mi u Splitu imamo 3 subote nadoknadu, neznam točno koji datumi. I uskršnji nam traju 5 dana.
Jeste li i vi bili na "hlađenju" 3 tjedna?
Jedan tjedan i jedan dan.
Samo?! lol
Pa koliko je snijega napadalo u vas?
Samo?! lol
Za Split previše, za vas vjerojatno mizerno. :)
Samo?! lol
Najviše u zadnjih 70godina.
U nas u zadnjih 100. U centru grada 80cm. Po okolnim selima preko 1,20m.
Samo?! lol
Za Split previše, za vas vjerojatno mizerno. :)
Pa zato i govorim ,niste bili spremni za takve vremenske uvjete ,a gospoda vas poslala u školu prije nas.Čak su vam dali više nadoknade...
Eto ti nepravde.
U nas u zadnjih 100. U centru grada 80cm. Po okolnim selima preko 1,20m.
Evo,u mjestu gdje ja živim ,palo je metar snijega koji se počeo otapat tek prije dva-tri dana.Uzmite u obzir poledice koje su nastale..Uh,mrzim snijeg,pribavio nam je neočekivane praznike ,ali opet..
Kod nas je padao 2 tijedna, bilo ga je preko pola metra pa smo išli u školu )= Ceste su bile kao i okolina, bus je jedva vozio...sad je 6°C i još ga ima desetak centimetara. Al' bar nemoramo nadoknađivat :D
pozz ekipa...ša mai?
svima kava na moj račun.
pozz ekipa...ša mai?
svima kava na moj račun.
Bok svim birtašima, valjda se bude našlo kuna i za jedan Čajek jer sad si puna ko Brod kad T-Šrot plača šakom i kapom.
Bok svim birtašima, valjda se bude našlo kuna i za jedan Čajek jer sad si puna ko Brod kad T-Šrot plača šakom i kapom.
još nije plaća sjela...al ak tebi je onda samo naprijed.
još nije plaća sjela...al ak tebi je onda samo naprijed.
Ni još sjela ali bude obično kasni, no to je tak danas bitno da stigne na kraju a do tad se možemo slobodno razbit od pokoje Kave ili Čaja pa bude ok.
Večer...
@rambox što opet kasni? ??
Ni još sjela ali bude obično kasni, no to je tak danas bitno da stigne na kraju a do tad se možemo slobodno razbit od pokoje Kave ili Čaja pa bude ok.
bolje da plaća kasni nego menga. ahahahaaaaaaaaaaaa
Hhahahahhaha dobro si to rekla.Vecer ekipa.
Večer dobra....
Tiby, šta ima novoga? Jel IVO tu?
Helou stari druže
Nemam pojima za Iveka on je brz tj prebrz za ljudsko oko
Helou stari druže
Nemam pojima za Iveka on je brz tj prebrz za ljudsko oko
Ok, sad razmišljam kako da poklanjam hardvera a teme zaključane? Šta da napravim? Da bacim u otpad ili ?
Sad ti ja dam adresu pa samo proslijedi...o svom trošku naravno.
Sad ti ja dam adresu pa samo proslijedi...o svom trošku naravno.
Ma neee... Ja bi tu na forum stavio da nekome poklanjam a love baš ne namjeravam potrošit na poštarinu jer slijedeći tjedan čeka velika naplata za auto tj registracija, osiguranje a sve to na tehnički pregled ide... Poslije bit ču tanak, pa ti zamisli...
Večer :)