Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.188.294
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
luxxxfromhell kaže...

Ja jutros palim komp i čitam: česi sa busom se razbili na našoj obilaznici.. Razlog: vozač zaspo za volanom (ja bar tako misli9m).. A prošle godine česi se isto razbili.. JEL TA NAŠA OBILAZNICA UKLETA??{#}

Ili česi jako loše voze.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
13 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Ljudi,sta mislite o ovom procu?AMD F4 X4 4170

XxElectroFuckerxX
15 godina
luxxxfromhell kaže...

Ja jutros palim komp i čitam: česi sa busom se razbili na našoj obilaznici.. Razlog: vozač zaspo za volanom (ja bar tako misli9m).. A prošle godine česi se isto razbili.. JEL TA NAŠA OBILAZNICA UKLETA??{#}

Nije nego za Čehe se zna da ginu u Hrvatskoj na moru. Jedno ljeto ih je toliko pomrlo da su natpisi u novinama bili: "Česi umiru pjevajući".

Mortus pijani se idu kupat pa se uguše. Ili vreli od sunca se bace naglo u more i srce im stane ili dobiju moždani.

Uglavnom, čim vidu Čeha da štramcu u moru babe odmah bacaju cvijeće u vodu i pjevaju naricaljku :)

MIKROBLOG: Ima li nešto gore za čuti od Francuza kako psuje na eng oponašajući afroamerikance? Referenca - FPS MP
14 godina
neaktivan
Electricman :) kaže...

Loša kupnja, nabijen takt i cijena a Phenom 965BE je isplativiji.

Btw dan svima.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 13:20 (donator_bubrega).
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Loša kupnja, nabijen takt i cijena a Phenom 865BE je isplativiji.

Btw dan svima.

novi proc {#}

btw. dobar ti dan ;)

13 godina
protjeran

Na 5GHZ je kao PII X4 @ 3.2GHZ :) Nasljenik Phenoma II X2 a ne X4, dakle slabiji i losiji od AMD II X4 proceva.

clock2much
14 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Na 5GHZ je kao PII X4 @ 3.2GHZ :) Nasljenik Phenoma II X2 a ne X4, dakle slabiji i losiji od AMD II X4 proceva.

Isti kao FX-4100 sa užasno silovanim taktom. (4.2GHz).

13 godina
protjeran

Sad ćemo jednu sliku da digne  atmosferu :D

XxElectroFuckerxX
15 godina
neaktivan

Vozdra narode. Evo ja se malo zayebavao sa svojim setup-om i premještao po stanu jer je užasno vruće u mojem sobićku.

Na kraju mi kaže mater da stavim u blagavaonicu na stol, samo naravno na stoljnjak da se stol ne izgrebe.

Sprijeda.. Sprijeda..
...straga...vent drži sve živo hladnim :P ...straga...vent drži sve živo hladnim :P

Ajd makar mogu ja, a i komponente lakše disat. Izgleda blesavo ali treba imat muda ovo stavit u javnost, a mene opet boli k**** jer ću ugodno igrat {#}

core temp u idle lol core temp u idle lol
Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 16:23 (Krešo91).
13 godina
protjeran

Too Kreso, lipo si to sredia :D

clock2much
17 godina
donator_bubrega kaže...

Loša kupnja, nabijen takt i cijena a Phenom 965BE je isplativiji.

Btw dan svima.

Bok svim birtašima, ko nam je kriv kad živimo u hrvatskoj pa imamo više cijene(i male plače) taj proc je znatno jeftiniji u Americi fučkaj ga.{#}Ko drugo i ono najbitnije taj proc zapravo nije pravi X4 procesor, po konstrukciji ili dizajnu a to su onda kruške i jabuke a za detalje pogledja dolnji link.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/best-buy-amd-processor/151998.aspx?page=2&jumpto=2925748&sort=asc&view=flat

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
protjeran

To si radio po uzoru na prošlogodišnju Draginu kolumnu? {#}

15 godina
neaktivan
Dobar dan svima. Evo, ja provodim vrijeme na moru. More je malo hladno, ali barem mi nije dosadno. Jedna jahta od minimalno 100 milijuna kuna se je nasukala, druga jahta ju je probala povuci iz tog plicaka pa je zadimila cilu plazu haha.
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
17 godina
Krešo91 kaže...

Vozdra narode. Evo ja se malo zayebavao sa svojim setup-om i premještao po stanu jer je užasno vruće u mojem sobićku.

Na kraju mi kaže mater da stavim u blagavaonicu na stol, samo naravno na stoljnjak da se stol ne izgrebe.

Ajd makar mogu ja, a i komponente lakše disat. Izgleda blesavo ali treba imat muda ovo stavit u javnost, a mene opet boli k**** jer ću ugodno igrat {#}

Vidim ja da i ti kršiš zlatno pravilo,{#} pa nemaš odozada na kučištu nit jedan ispušni vent fučkaj ga a trebal bi ga imat itekak ovisi koji ti paše 9 ili 8cm.{#}

15 godina
neaktivan
rambox kaže...

Vidim ja da i ti kršiš zlatno pravilo,{#} pa nemaš odozada na kučištu nit jedan ispušni vent fučkaj ga a trebal bi ga imat itekak ovisi koji ti paše 9 ili 8cm.{#}

zapravo imam 2 venta od 8 cm ali nemogu ih stavit da ispuhuju jer je usisni vent na cooleru odozad :P

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
Krešo91 kaže...
rambox kaže...

zapravo imam 2 venta od 8 cm ali nemogu ih stavit da ispuhuju jer je usisni vent na cooleru odozad :P

To onda nije dobro rješenje fučkaj ga,{#} ako bočno na kučištu imaš prostor za usis zraka to je dost za protok zraka vezano za procesor.Njegov vent mora bit okrenut tak, da puše prema zadnjem djelu kučišta i onda stražnji vent fino ispuhuje taj topli zrak van iz kučišta.Znači samo prebaci vent na hladnjaku od procesora, na drugu stranu ak moš i rješeno jer ovako kak imaš sad ventilator od hladnjaka na procesoru uvlači zrak odozada i na drugoj strani izbacuje topli zrak u kučište. Ali ko taj topli zrak iz kučištu izbacuje van, u ovom tvom  slučaju ili trenutnoj konfiguraciji hladnjaka i ventilatora baš niko jel.{#}{#}

16 godina
Jel mi moze neko objasnit zasto ja u zagrebu imam 3g vezu od 4/2mbps, a na moru, u gradu od 10000 stanovnika 8.5/1.5mbps???
To je prvi put da sam ikad dobio vise od 5mbps...
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
16 godina
moderator

bolji odašiljač / manje opterečenje istog

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan

Večer svima.

Još malo pa u nespavalice..:)

15 godina
neaktivan

Jutro svima.

I'm not trying to be like the rest, I'll be on my own the best, this is just one test.
14 godina
protjeran

Dobro jutro!

13 godina
neaktivan

Jutro ekipa..

U hvastavih ljudi udarci znadu baš veliki stići i pod starost nauče trijeznima biti.
16 godina
neaktivan

Dobro jutro svima! Zanima me dali radi bonbon kartici za internet radi na t-mobile stick?

13 godina
protjeran
Nello kaže...

Dobro jutro svima! Zanima me dali radi bonbon kartici za internet radi na t-mobile stick?

Da Nello, radi u T-Mobile sticku.

clock2much
13 godina
protjeran

Trebao bi radit...

XxElectroFuckerxX
16 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Da Nello, radi u T-Mobile sticku.

Trebao bi radit...

Obojica, zahvaljljem na odgovoru! {#}

16 godina
neaktivan

Sad počinje mirisat kokošja juha iz Vegete... Hehe {#}

14 godina
neaktivan

Jutro svima.

16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Jutro svima.

Dobar jutar...

14 godina

Dobar dan...

Ccc Nelo pola 12 a on kaže: dobar jutar, skoro ko neki đetlić...{#}  {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice