Ja jutros palim komp i čitam: česi sa busom se razbili na našoj obilaznici.. Razlog: vozač zaspo za volanom (ja bar tako misli9m).. A prošle godine česi se isto razbili.. JEL TA NAŠA OBILAZNICA UKLETA??
Ili česi jako loše voze.
Ja jutros palim komp i čitam: česi sa busom se razbili na našoj obilaznici.. Razlog: vozač zaspo za volanom (ja bar tako misli9m).. A prošle godine česi se isto razbili.. JEL TA NAŠA OBILAZNICA UKLETA??
Ili česi jako loše voze.
Ljudi,sta mislite o ovom procu?AMD F4 X4 4170
Nije nego za Čehe se zna da ginu u Hrvatskoj na moru. Jedno ljeto ih je toliko pomrlo da su natpisi u novinama bili: "Česi umiru pjevajući".
Mortus pijani se idu kupat pa se uguše. Ili vreli od sunca se bace naglo u more i srce im stane ili dobiju moždani.
Uglavnom, čim vidu Čeha da štramcu u moru babe odmah bacaju cvijeće u vodu i pjevaju naricaljku :)
Loša kupnja, nabijen takt i cijena a Phenom 965BE je isplativiji.
Btw dan svima.
Loša kupnja, nabijen takt i cijena a Phenom 865BE je isplativiji.
Btw dan svima.
novi proc
btw. dobar ti dan ;)
Na 5GHZ je kao PII X4 @ 3.2GHZ :) Nasljenik Phenoma II X2 a ne X4, dakle slabiji i losiji od AMD II X4 proceva.
Na 5GHZ je kao PII X4 @ 3.2GHZ :) Nasljenik Phenoma II X2 a ne X4, dakle slabiji i losiji od AMD II X4 proceva.
Isti kao FX-4100 sa užasno silovanim taktom. (4.2GHz).
Sad ćemo jednu sliku da digne atmosferu :D
Vozdra narode. Evo ja se malo zayebavao sa svojim setup-om i premještao po stanu jer je užasno vruće u mojem sobićku.
Na kraju mi kaže mater da stavim u blagavaonicu na stol, samo naravno na stoljnjak da se stol ne izgrebe.
Ajd makar mogu ja, a i komponente lakše disat. Izgleda blesavo ali treba imat muda ovo stavit u javnost, a mene opet boli k**** jer ću ugodno igrat
Too Kreso, lipo si to sredia :D
Loša kupnja, nabijen takt i cijena a Phenom 965BE je isplativiji.
Btw dan svima.
Bok svim birtašima, ko nam je kriv kad živimo u hrvatskoj pa imamo više cijene(i male plače) taj proc je znatno jeftiniji u Americi fučkaj ga.Ko drugo i ono najbitnije taj proc zapravo nije pravi X4 procesor, po konstrukciji ili dizajnu a to su onda kruške i jabuke a za detalje pogledja dolnji link.
To si radio po uzoru na prošlogodišnju Draginu kolumnu?
Vozdra narode. Evo ja se malo zayebavao sa svojim setup-om i premještao po stanu jer je užasno vruće u mojem sobićku.
Na kraju mi kaže mater da stavim u blagavaonicu na stol, samo naravno na stoljnjak da se stol ne izgrebe.
Ajd makar mogu ja, a i komponente lakše disat. Izgleda blesavo ali treba imat muda ovo stavit u javnost, a mene opet boli k**** jer ću ugodno igrat
Vidim ja da i ti kršiš zlatno pravilo, pa nemaš odozada na kučištu nit jedan ispušni vent fučkaj ga a trebal bi ga imat itekak ovisi koji ti paše 9 ili 8cm.
Vidim ja da i ti kršiš zlatno pravilo, pa nemaš odozada na kučištu nit jedan ispušni vent fučkaj ga a trebal bi ga imat itekak ovisi koji ti paše 9 ili 8cm.
zapravo imam 2 venta od 8 cm ali nemogu ih stavit da ispuhuju jer je usisni vent na cooleru odozad :P
zapravo imam 2 venta od 8 cm ali nemogu ih stavit da ispuhuju jer je usisni vent na cooleru odozad :P
To onda nije dobro rješenje fučkaj ga, ako bočno na kučištu imaš prostor za usis zraka to je dost za protok zraka vezano za procesor.Njegov vent mora bit okrenut tak, da puše prema zadnjem djelu kučišta i onda stražnji vent fino ispuhuje taj topli zrak van iz kučišta.Znači samo prebaci vent na hladnjaku od procesora, na drugu stranu ak moš i rješeno jer ovako kak imaš sad ventilator od hladnjaka na procesoru uvlači zrak odozada i na drugoj strani izbacuje topli zrak u kučište. Ali ko taj topli zrak iz kučištu izbacuje van, u ovom tvom slučaju ili trenutnoj konfiguraciji hladnjaka i ventilatora baš niko jel.
bolji odašiljač / manje opterečenje istog
Večer svima.
Još malo pa u nespavalice..:)
Jutro svima.
Dobro jutro!
Dobro jutro svima! Zanima me dali radi bonbon kartici za internet radi na t-mobile stick?
Dobro jutro svima! Zanima me dali radi bonbon kartici za internet radi na t-mobile stick?
Da Nello, radi u T-Mobile sticku.
Trebao bi radit...
Da Nello, radi u T-Mobile sticku.
Trebao bi radit...
Obojica, zahvaljljem na odgovoru!
Sad počinje mirisat kokošja juha iz Vegete... Hehe
Jutro svima.
Jutro svima.
Dobar jutar...
Dobar dan...
Ccc Nelo pola 12 a on kaže: dobar jutar, skoro ko neki đetlić...