Nema nikog,izgleda da svi upijaju sunčevu svjetlost,a i ja bi da nije raditi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dan Šefe.
Evo ja prije dva dana već 10 mj. na forumu napunio. :)
Bok svima, jel netko zna kako da isključim reklamu naprimjer kad dođem na forum jer zbog od tih reklame naguta mb.
Bok svima, jel netko zna kako da isključim reklamu naprimjer kad dođem na forum jer zbog od tih reklame naguta mb.
Skini AdBlock.
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
Evo bas dobio (maznuo) neki stari segate HDD, pa sam ga stavio u svoj komp. Sad me samo zanima, posto je on podjeljen u dvije particije, kako ga spojit u jednu. Hvala :)
Evo bas dobio (maznuo) neki stari segate HDD, pa sam ga stavio u svoj komp. Sad me samo zanima, posto je on podjeljen u dvije particije, kako ga spojit u jednu. Hvala :)
Prilikom instalacije Wina pobriši obe particije i jednostavno formatiraj tu jednu
.
Skini AdBlock.
Kolega, zahvaljuljem ti. 
Prilikom instalacije Wina pobriši obe particije i jednostavno formatiraj tu jednu
.
Hvala
Nemaš frke 
ja dodjem ovdje i onda se svi dečki razbježe
Zašto ova tema ne bude otvorena tijekom cijelog dana?A ne iza 22 ići u nespavalice 
Zašto ova tema ne bude otvorena tijekom cijelog dana?A ne iza 22 ići u nespavalice 
To je skoro 4 godine stara tradicija i ništa ju neće promijeniti.
Zato što stvari tako funkcioniraju već dosta dugo i nitko se osim tebe dosad nije bunio.
1. tradicija
2. Tebe se baš puno ne pita na forumu 
3. Dosadan si 
4. I.kk nebi imao smisao života da nema zatvaranja birca i otvaranja nehrkalica 
1. tradicija
2. Tebe se baš puno ne pita na forumu 
3. Dosadan si 
4. I.kk nebi imao smisao života da nema zatvaranja birca i otvaranja nehrkalica 
Samo da znaš jučer su mi popravili telefon :P
Uskoro ću igrati Diablo i na mobitelu 
Živioooo.
Ajde da neki maturanti stave slike s norijade pa da vidimo kako su se proveli.Ja nažalost nisam bio na norijadi nego sam bio oko 1 u klubu sa svojima ali opet nije to bio onaj gušt.Rado bih vidio neke slike s Bundeka budući da tamo nisam mogao prisustvovati zbog nekih školskih obveza.
Ev baš sam ja navozao emteja, ludiloooooo. Hahahahaha
noćidem gledati tekmu pa na spavanje, valjda će chelsea ovaj put uspjeti...
Bok svim birtašima, očeš reči grem ljukat ligu prvakof a gdo bu koga stukel bumo videl jel.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Potres mozga?!
Odmaraj se i pij puno tekućine i nipošto na internet ili medije jer će te od toga više boljeti glava.Govorim iz osobnog iskustva.Sretno.
ja dodjem ovdje i onda se svi dečki razbježe
Hm navodno je tu pokraj Birca, protrčala neka gola cura sa velikim dudarama pa svi otišli za njom kaj moš ništa.
Potres mozga od čega zapravo kaj se dogodilo?
Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Jedan od razloga zbog kojeg ne igram nogomet su i ozljede :)