Tesko je kod nas u Bosni uspjeti u tome bez obzira koliko si dobar u tome tesko je,,
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inače,iz kojeg si grada?
Ma u Americi to vec dobro prolazi al kod nas bas i ne al opet cast izuzetcima.Ja sam iz Odzaka ako znas gdje je to.
A inače,sutra idem sa drugom s kojim sam nekad pravio pjesme u Radio Kameleon pa da okušamo tamo svoju sreču
Dobra bi ti bila odskocna daska kad bi mogo tu nesto napraviti sretno 
Bok svim birtašima, ko voli hokej nek ode na Sportsku Televiziju ili SPTV i udri hokej gledat. U toku je SP A skupine trenuto se igraju tekme četvrtfinala, i nema frke uglavnom odličnog hokeja ko blata u 20.10 je zadnja tekma četvrtfinala Švedska - Češka.

http://www.vecernji.hr/sport/hokej/dan-totalnog-hokeja-sportskoj-televiziji-clanak-410173
Tak je da odlepršali su doma plačuči i ridajuči fučkaj ga sad.

Sva ostala klopa joj nije do boka,
Miješano meso smota se lijepo
U listove zelja, da vidiš veselja.
Vecer Bugovci !
I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
OPEN! heheh ajde da i ja jednom otvorim ovaj birc 
Dobro jutro, kako ste?
puno srece za jos jedan radni dan , a ja na putu za split 
Jutro budni.
Jutrooooo dečki i curke..kako ste mi?
Bf3 nick:makako2
Super. Danas zadnji dan škole 
Pa evo malo na moj račun.
Jel ideš na DM?
Super. Danas zadnji dan škole 
Pa evo malo na moj račun.
Jel ideš na DM?
Nisan, maturalna mi je danas.
Blago tebi. 3x sam stariji od tebe :)
Dan ekipa.
Meni škola tek 15.6 završava :(
hehe meni malo kasnije. popravak iz elektrotehnike i matematike
Dobar dan svima.
Zna li itko zbog čega je Lang suspendiran??
Jutrooooo dečki i curke..kako ste mi?
Bok svim birtašima, ti uletiš u Birc ko munja bum dođeš i odeš na brzinu daj ostani malo dulje jel.

Pozdrav!
Imam kabel s 3 konektora i pukao mi je USB kabel, pa sam mislio zalemiti novi, ali mi nije baš najajsnije kojim redosljedom(na wikipediji su drugačije oznake, nema V+ i V-) boja. Koliko sam skužio trebalo bi crveno, bijelo, zeleno, crno?
to ti je Apple, kad rikne, kupuj novo