Jel netko može pogoditi iz kojeg je ovo filma!?
Da vidimo!
planet majmuna
Da vidimo!
planet majmuna
Hhahaha :) Nema gaminga vise pa trazim sto isplativiji procesor.A ostatak prodajem,sad ce biti napad OC freakova na mene.
mislis da ćeš izržat bez gaminga?ja se za sada dobro držim skyrim sam igrao ukupno 8 sati i nisam ga upalio od 11 miseca.Od tada sam ponovo na linuxu al mami me sada za novi mass effect pa jos neznam...
Da vidimo!
planet majmuna
Pogodak! ;D
Baš sam ovih dana ponovno gledao sve epizode odnosno sve planete majmuna do 73' Uvijek ostanem pozitivno iznenađen nakon gledanja i mogu reći da je to jedno remek djelo, što se znanstvene fantastike tiče!
Moze se i na Celeronceku zaigrati samo naravno ne kao na ovoj zvjerci trenutno.Covjece ostao sam paf kada sam vidio kako se drzi u gamingu i aplikacijama.Strasan procesor za 300 kuna.
Hhahaha :) Nema gaminga vise pa trazim sto isplativiji procesor.A ostatak prodajem,sad ce biti napad OC freakova na mene.
IMHO = X4 960t
I ja isto idem na g530, naručen, sutra bi trebao doći doma
I ja isto idem na g530, naručen, sutra bi trebao doći doma
BANG for BUCKS da veceg nema.Javi dojmove,meni dolazi kroz par dana.Koju si plocu uzeo?
uzeo sam phenom 955 X4 u 10 mjesecu,imam staru 4870x2 i nemislim nista mjenjati jos barem 3-4 godine,bar dok ne zaradim svoju plaću jer mislim lako mi je mjenjati dok roditelji pomažu...
uzeo sam phenom 955 X4 u 10 mjesecu,imam staru 4870x2 i nemislim nista mjenjati jos barem 3-4 godine,bar dok ne zaradim svoju plaću jer mislim lako mi je mjenjati dok roditelji pomažu...
Sam sve svoje financiram i shvatio sam da nemam vise potrebu za snaznim hardwerom.
Večer, malo isprobavam android
Ccc tko me nagovorio na ovo zar to meni treba u ovim godinama
Sam sve svoje financiram i shvatio sam da nemam vise potrebu za snaznim hardwerom.
Točno to!
MA neku h61 msi, čist toliko da imam
NAbavim si još neku grafu, da mogu tu i tam nešto za igrat, imam 20" monitor tako da netreba biti nešto ni jaka, i meni dosta.
Mislio sam uzeti 6770 ili čak 5670, ako nađem sa garancijom...
nisam ni rekao da mi roditelji sve plaćaju al ćaća mi je zna priskocit pomoc nesto kad mi je zatrebalo al nisam mi pri nekim novcima,šta se tiče kompa neznam ni ja sam bi li bi ga prodavao
Javi koju si kupio.Meni ide HD 4870 SOC u komplet sa G530.Vjerujem da ce ici kao podmazano.
nisam ni rekao da mi roditelji sve plaćaju al ćaća mi je zna priskocit pomoc nesto kad mi je zatrebalo al nisam mi pri nekim novcima,šta se tiče kompa neznam ni ja sam bi li bi ga prodavao
Nemoj ako nemas potrebu.Ja imam jer mi ne treba.
Vidim polako se stari igra se na iskustvo
Vidim polako se stari igra se na iskustvo
Sto ces,dosadilo bacati novce.Sada se trazi najbolje za sitnu lovu.
Javi koju si kupio.Meni ide HD 4870 SOC u komplet sa G530.Vjerujem da ce ici kao podmazano.
http://www.protis.hr/products/details/msi-h61mp22b3-s1155-ddr3-lan-dvi/51547
pa ovu sam uzeo...
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
jutro
jutro
Dobro jutro
Dobro jutro
Joj Radovane, crni Radovane. Žena ti je budala a ti si još veća kad je slušaš...
al kad napišeš isti post u 5 tema to je već trolanje
Jutrooooo!!!!
S dužnim poštovanjem,ja sam potpuno nov korisnik .Nikad nisam bio na ovom forumu osim kao gost. Časna pionirska