Položio sam propise za vozački 114/120 bodova 
čestitke..........
čestitke..........
Jel mene opet net hebe ili je nešto bilo s forumom, nije mi ga htjelo u Chromeu učitati dok je sve ostalo učitavalo...
BTW dobar dan svima
Dan narode, jucer sat i pol cistio komp detaljno od prasine, kadli dignem hladnjak od proca a ono samo mrlja od termalne ostala, mroam ovih dana otic kupit novu jer su mi temperature proca oko 50 u idleu, a ni grafa nije nesto bolje :D
Kako vi?
Dan narode, jucer sat i pol cistio komp detaljno od prasine, kadli dignem hladnjak od proca a ono samo mrlja od termalne ostala, mroam ovih dana otic kupit novu jer su mi temperature proca oko 50 u idleu, a ni grafa nije nesto bolje :D
Kako vi?
Jako loše, uvatilo me nešto u vratu, nemogu mrdnit iz kuće
Aloha svima.... Di su znane kolege? Di su nestali, a?
ma dosadilo mi xD
Pa zaista, nije te uhvatilo u nogama van iz kuće 
Bdw dobar dan:)
Pa zaista, nije te uhvatilo u nogama van iz kuće 
Bdw dobar dan:)
Vrat mi okrenut za 90° nadesno, pa ti takav odaj vanka :D
Hehe lijepo, lijepo što je opet na bircu skupljeni znani ljudi.... Živili.....
Vrat mi okrenut za 90° nadesno, pa ti takav odaj vanka :D
Kako gledaš u monitor?
A to bila bura za vikend ili nešto treće?
Dan dečki..kae ovo nema cura ovdje sam ja 
Bok svim birtašima, a nisi sama tu je i anči samo kaj u zadnje vrjeme slabo dolazi a tu je i Ukulele ona isto voli dobro potegnut pogotovo rakiju jel

A što odlaziš??
Tražio sam ban..
Ma,privatni razlozi .Ne bih vas umarao s time.
Sad je inak gotovo kaj drugo ali čemu ban tražit,
ak se ne misli bit više na forumu pa nek stoji nik kaj sad bit če neaktivan pa možda se nekaj promjeni i opet se korisnik vrati nazad jel.
Kako gledaš u monitor?
Neman pojma, prvi sat, vjeronauk, prepisivali nešto, ispravio se, kad ono zaboli 
Kako gledaš u monitor?
Neman pojma, prvi sat, vjeronauk, prepisivali nešto, ispravio se, kad ono zaboli 
Možda si zacopao u jednu curu pa te vrat zakočio. 
Kako gledaš u monitor?
Sve jasno od tud, kad moraš vjeronauk prepisivati...
Možda si zacopao u jednu curu pa te vrat zakočio. 
Može bit :D
Sve jasno od tud, kad moraš vjeronauk prepisivati...
Nemaš ti pojma, ove godine doša novi vjeroučitelj, tira nas da sami učimo, on samo tipka nešto na mob, ako ne budemo mirni. Hitler
Mah kaj se to opće mučiš, ko nema 4 ili 5 iz vjeronauka je fakat nesposobam (osim ako je iz ponašanja-a onda je bezobraznik) kolko je teško 90 minuta tjedno mirno sjediti i to slušati?
Mah kaj se to opće mučiš, ko nema 4 ili 5 iz vjeronauka je fakat nesposobam (osim ako je iz ponašanja-a onda je bezobraznik) kolko je teško 90 minuta tjedno mirno sjediti i to slušati?
Nije meni teško, ali imam divljake u razredu zbog kojih cijeli razred dobije na kraju godine
čestitke..........
Hvala :)
Sad napokon prelazim na zabavan dio, vožnju 
Jednostavno se to rješi poslije škole (ako si pobornik takvog načina) Sačekajte ih vas 10 pa budu se premislili. Ako si ipak pacifist(right way) reći to razrednici, ravnatelju, pedagogu, domaru, čistačici komu god ko je „Viša Sila“ od tebe pa nek to oni rješavaju.
@čušpajz A zašto ne 100%? Slabo ti je to...
@čušpajz A zašto ne 100%? Slabo ti je to...
A zašto da 100%?
Dan 
Da nije opet bilo dan ko pospan jel,
kava je tu a di je kikiriki za grickaje ili kakve kiflice ili piroške sa sirom jel da kava u ustima nije sama.

Dan svima.
Pozzz svima
kad ce nam ova kisa vise prestati????
Pozdrav svima sta ima
Pozdrav svima sta ima
Edit: Wtf se desava sa forumom
Pozdrav svima sta ima
Pozdrav nema ništa
Pozzz svima
kad ce nam ova kisa vise prestati????
Kiša mora padat inače buš jel staklenu vunu i štrudlu od piljevine fučkaj ga suša je nek samo pada nema frke.

Pozdrav svima sta ima
Edit: Wtf se desava sa forumom
A šteka pomalo izgleda da još pucaju,
a meni je danas Firefox malo u banani koji mu je vrag pitaj boga vuče se ko puž.