Nisam neki forumaš, account sam si otvorio samo zbog ovakvih stvari. Tema je zanimljiva, morate priznati!
Naime, kako svakodnevno čitam vijesti pomoću RSS kanala, svaki dan, u svakom tekstu vidim grešku. Prije svega želio bih reći redakciji da je sve to za ljude. Treba paziti kako bi bilo što manje tipfelera, jer to izgleda 'sfušano' i ostavlja dojam da je tekst pisan u vremenskom razdoblju od pune 3 minute.
Najčešći tipfeler u nekoliko posljednjih tekstova je riječ Evropa. Kad pročitam riječ Evropa, dobijem grčeve u želucu i žgaravicu! Nije Evropa, nego Europa. Nadalje, na stranici http://www.bug.hr/vijesti/?id=90435, na kojoj stoji vijest Doktor u kući, primijetio sam riječ pospremanje u kontektstu 'Računalo se temelji na jednostavnom korištenju preko ugrađenog ekrana osjetljivog na dodir kojim se može kontrolirati krvni talk, šećer u krvi i još nekoliko parametara koji se potom pospremaju te računalo pravi grafikone, mjeri odstupanja od idealnih vrijednosti i dijeli osnovne medicinske savjete.'......
Kriva riječ, na krivome mjestu! M. Re. u 20:32, može si ići pospremati sobu. Draga redakcijo, molim bez uvrede. Poanta ovog teksta je da želim portal bug.hr učiniti kvalitetnijim i jednostavnijim svakom čitatelju (korisniku portala). Hvala na razumijevanju i oprostite, ako ja imam koji tipfeler u ovom tekstu.