Tinejđerska kriza

poruka: 34
|
čitano: 6.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Tinejđerska kriza
veseli007 kaže...
Bok!

Ta pitanja imaju i odrasli i neki nikad ne shvate smisao svojeg postojanja, niti sa 90g nazalost!

To su zdrava pitanja, i kada covjek iskreno trazi odgovor sigurno ce ga naci!

Ako zelis pocni citati Bibliju, Novi Zavjet, jer sva pitanja koja tebe brinu samo ti Bog moze iskreno odgovoriti da nikad ne posumnjas u to sta ti govori!

Svaka je dusa nemirna, dok ne upozna Boga! Jer pise samo je u Bogu mir duso moja!

Zanemari one koje ce ti se smiuljiti, govoriti da si zaostao, itd!

Poslusaj svoje srce sta ti govori, a ono sigurno trazi sigurnu luku, Isusa Krista Bozjeg sina!

Jer je smisao naseg postojanja da upoznamo onoga koj nas je stvorio, Bog, i da njemu damo slavu, hvalu i cast, i vjerujuci u Sina njegova Isusa Krista spasimo svoju dusu od vijecne smrti!

Sigurno nije da zivimo kako sami zelimo, nemoj ici istim putem kao i vecina, sex, droga, alkohol i te gluposti po IN i FB, i sam shvacas da je to jad! Iako izgleda primamljivo i zavodljivo.

Svi oni traze smisao svoga postojanja, ali se mozda nisu ni zapitali vec se zadovoljavaju kuda ide vecina, u jad!

Nemoras me poslusati ti sam razmisli, oslusni svoje srce sta ti ono govori! Pomoli se Isusu Kristu!

Jos si mlad, nisli glup, zavrsi skolu, postuj svoje roditelje, upisi neki sport, pokusaj sa timskim sportovima, npr, rukomet, kosarka, nogomet, itd, jer kada imas prijatelje onda te oni mogu i pomoci!

Ne omalovazavaj sebe. Nemoj sebe radi toga da budes prihvacen i voljen, pozvan u drstvo koje pije, drogira se, itd, mislit da ce time biti sretan.

To je samo prividno, kada takvi dodju kuci u 4 zida neznaju sta ce sa sobom, pa opet sve u krug! I zivot ti prodje u pijankama i glupostima, i nakraju se pitas sta je to zivot!

Budi siguran, ako krenes traziti Isusa da ce te Bog ucvrstiti i osnaziti, i na tvoj zivotni put staviti iskrene ljude, koj ce ti biti kao braca.

Ne kao ovi " prijatelji " koj ako imas novca ili si faca onda si ok, a ako ne onda te odbace!

Uglavno na tebi je da odlucis, ti razmisli, ali nista neces izgubiti ako se pomolis Isusu Kristu, da ti pomogne! Bb!✌️☺️

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
15 godina
Tinejđerska kriza

Baš ga prećera sa Biblijom.

15 godina
neaktivan
Cim sam procitao "procitaj Bibliju",morao sam preskocit post da me glava ne zaboli.
12 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
Cim sam procitao "procitaj Bibliju",morao sam preskocit post da me glava ne zaboli.

ali predobro je... ja i kolega smo propali pod stol i valjali se od smija

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice