Studenti štrajkaju

poruka: 240
|
čitano: 38.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Studenti štrajkaju

Ostavite se ćoravog posla i primite se knjige.

17 godina
protjeran
RE: Studenti štrajkaju
smajlee kaže...

sta nije da ako upadnes na faks uz placanje postoje prosjeci koje moras zadovoljiti, npr. 3.5, i onda pises molbu i smanjuju ti skolarinu?

tako je barem bilo prije(6godina). osobno znam 2 cure na socijlnom radu koje su sa izvanrednih dosle zbog prosjena na redovne bez placanja a sad znam curu s filozofskog koja se trudi nabiti prosjek iznad 4,0 da bi joj smanjili skolarinu.

s druge strane...ovi koji su pokrenuli strajk...njima bih prvo uzeo indes i vidio prosjek...imas ispod 3.0 i studiras na trosak drzave...nemamo se kaj spominjati.

dalje...nisam studirao filozofski i nije da ih branim (ja ih isto osobno smatram cudacima) ali uzmite u obzir da oni zavrsavaju i hrvatski,engleski,njemacki (a ne samo tamo neke cudne stvari) i da su to sve predmeti u skolama, tako da lakse malo s tim o tome kolko je tezak taj faks jer ce vam danas sutra ti ljudi uciti djecu hrv,eng,njem...

moj glas...dolje strajkasi jer ne kuzim kaj bi oni...dajte besplatno studiranje!! nabijajte si prosjek pa necete morati placat ali cuj...nabijati prosjek = sjedenje i grijanje stolice = nesto raditi a tko je normalan vidio raditi u nasoj drzavi?

ili

uci za prijamni pa upadni bez placanja

nazalost,javio se roditelj javnim pismom u kojem njegova kci,prosjekom 4.5 i dajle placa studij punu cijenu
radi se da se kod placanja javlja pomama profesora i fakulteta za zaradom i onda ih nije briga za znanje,vec samo i iskljucivo za novac
shto bi me bolilo briga da se radi o njihovom privatnom faxu i prciji
fakulteti o kojima pricamo nisu privatni i ne bi smjeli onda biti necija prcija
zelim,hocu,mogu al neam koga
17 godina
moderator
Studenti štrajkaju

Lepi:

Koristi mogucnost uredjivanja vec napisane poruke i mogucnost visestrukog citiranja, ako porukom odgovaras na vise poruka.

Editiraj prethodne poruke i strpaj ih u prvu jer ce biti obrisane.

17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Super što si se pohvalio, ali tako se može ispričati i napričati za svaki fakultet. Pitanje je afiniteta, sposobnosti i organizacije. Koliko bih ja s računarstvom po tvojoj arhitekturi mogao pljucati tek.

Kako god, svejedno stojim kod toga da je to elitističko rangiranje fakseva i pljuvanje po filozofskom fašizam.

A ovo prosvjedovanje može biti OK, ali da se odnosi na one koji to zasluže radom, a ne na sve.

Većina ionako provjeduje samo da ne mora na predavanja.

potpuno netocno
ja imam i spoznaju za cijeli taj prosvjed kroz osobu koja je odlican student,koja uci i dok traje ovaj prosvjed,koja ima i stipendiju svojom kvalitetom,ali koja je svjesna trenutka i onoga shto trazi
i mislish li da je jedina?
sumnjam
--------------------------------------------
Hacker-ri kaže...
naxeem kaže...

laz
shvedska ima besplatno shkolstvo,ali ti daje kredit za troshenje (hrana,stan,pijaca,televizor...ma shto si zelish kupiti,na shto zelish potroshiti)
i ne morash ga vratiti ako si bio redovan

----------------------------------------------------------------
2029.MN4 kaže...

Kratko od mene.

besplatno studiranje mosh zasluzit i tako da udjesh u kvotu koju fac ima
ne moze svatko uc
trebalo bi omogucit da se tu ulazi samo svojim znanjem i sposobnostima,a ne i imovinskim stanjem
shto se tice shtrajka radi shtrajka,to jednostavno nije istina
otkud ti takvo shto?!?!?
kako si to uspio zakljucit?
a shto se tice TKO shtrajka,znash li i jednu osobu koja shtrajka?
ja znam,rekao sam vec kakva je ta osoba,i tebi se ona moze nesvidjat,no meni se svidja
mislim da je fakat smijeshno takvo poopcivanje ljudi koji traze jednu tako normalnu i ispravnu stvar koja se ne tice samo njih,nego i mnogih drugih,a najvishe buducih
i da odgovorim tebi i nekima drugima zashto je to krenulo sa FFZG-a
pa vrlo jednostavno,radi se o fakultetu drushtvenih znanosti koje je svjesno drushtva,koje propitkuje drushtvo na dnevnoj bazi
mislim,to bi i sljepcu trebalo biti vidljivo
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 11:08 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Studenti štrajkaju

Ja postujem strajk i to da se oni zele izborit za sebe, ali valjda moras imat nekih realnih razloga (ocjene) i dobre argumente ("besplatno skolovanje svima")

Slazem se sa predsjednikom Mesicem koji ima ikoju pametnu- poslali su poruku...

ovo je sad izbjegavanje svojih obaveza i izbjegavanje obaveza...

mnogi strajkaju nebi li produzili rok nekom seminaru, nekom radu ili samo naucili za ispit jer je vrijeme ispita a oni su u strajku.

Ja sam za to da se svima koji strajkaju upisu "neopravdani" po Bolonji i neka ih se srusi godinu, pa neka pjevaju.

Ako dekanski zbog nije se slozio sa strajkom onda oni "odrzavaju nastavu" i neka pisu tko nije dosao... jednostavno

poslali su poruku, sad pocnite radit, ili neka svi upisu ime i prezime i posalju svim poslodavcima hrvatske drzave da su u strajku.

Tako da se zna da ako im se ne svida nesto na poslu oni ce strajkat i da u takvim ljudima nemozes nac povjerenje jer nikad neznas kad ce oni zabrijat po 3 mjeseca strajka

potpis :D
17 godina
protjeran
Kruno_21 kaže...

Ne podržavam štrajk.. I sam sam student.. Ali ovo je previše, blokiranje nastave zbog njihovih fix ideja.. Pa nismo u osnovnoj.. I da... Kažu da znanje nije roba?? Ako ti završiš fax, valda onda se kužiš u to što si završio i radiš u struci, poslodavac te plaća.. DAKLE.. On plaća tvoje znanje..

to je pogreshno shvaceno
znanje nakon obrazovanja jest roba,to je cinjenica
ali obrazovanje ne smije biti roba
obrazovanje je najbitnija stvar jedne nacije,i bash zato mora biti dostupna svima i da se razlikuju samo po sposobnosti i znanju,a ne imanju

17 godina
moderator
Studenti štrajkaju

@lepi:

Jel ti mene ignoriras? Za slijedeci prestup ides na godisnji. Ja spremam za tobom vec 15 minuta, ne stignem ni pocistiti sve sto ti uspijes nakotiti.

Prethodne duple poruke sam ti kopirao u jednu, a visak obrisao. Naredne ce biti obrisane a ti ces na hladjenje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 11:29 (DrNasty).
17 godina
protjeran
pajic3 kaže...

Za ono kolko ćeš platit jednu godinu na pravu, tolko ćeš zaradit kao odvjetnik u nepunih 15min ako znaš radit kako treba.

super,a kako cesh postati odvjetnik ako nemash novaca za platit studij?
pametnjakovic
DrNasty kaže...

@lepi:

nisam vidio da imam privatnu poruku
a odgovarao sam poruku po poruku,tako da nisam vidio zadnje napisane poruke
ne znam shto trebam napraviti?
ako nekog citiram,trebam izbrisati ono shto citiram?
ako namjeravam odgovoriti na svaki poseban post na koji zelim odgovoriti,moram ih sve skupa strpati u jedan post? (iako ce jednako zauzimati mjesta na ekranu kao da i odgovaram svako pojedinacno,plus minus koji postotak)

Hacker-ri kaže...

Ja postujem strajk i to da se oni zele izborit za sebe, ali valjda moras imat nekih realnih razloga (ocjene) i dobre argumente ("besplatno skolovanje svima")

Slazem se sa predsjednikom Mesicem koji ima ikoju pametnu- poslali su poruku...

ovo je sad izbjegavanje svojih obaveza i izbjegavanje obaveza...

mnogi strajkaju nebi li produzili rok nekom seminaru, nekom radu ili samo naucili za ispit jer je vrijeme ispita a oni su u strajku.

Ja sam za to da se svima koji strajkaju upisu "neopravdani" po Bolonji i neka ih se srusi godinu, pa neka pjevaju.

Ako dekanski zbog nije se slozio sa strajkom onda oni "odrzavaju nastavu" i neka pisu tko nije dosao... jednostavno

poslali su poruku, sad pocnite radit, ili neka svi upisu ime i prezime i posalju svim poslodavcima hrvatske drzave da su u strajku.

Tako da se zna da ako im se ne svida nesto na poslu oni ce strajkat i da u takvim ljudima nemozes nac povjerenje jer nikad neznas kad ce oni zabrijat po 3 mjeseca strajka

prvo,oni se ne zele izboriti za sebe,vec za sve studente,sadashnje i buduce
drugo,oni ne izbjegavaju nikakve obaveze,one ih cekaju i one ce ih docekati i o njima su svi svjesni na dnevnoj bazi...znam jer sam prisutan na njihovim plenumima i citam njihove stranice http://slobodnifilozofski.bloger.hr
trece,ne znash nikog od njih,al znash zashto mnogi rade to shto rade...fantastican slijed misli,nema shto...ja tu neam shto za dodat
cetvrto,dekanski zbor,koji ne postoji,no si valjda mislio na rektorski zbor i onda senat,u senatu ti je sjedio i odlucivao student,iz studentskog zbora koji je vjeciti student (8 ili 9 god),za kojeg postoji opravdana sumnja u kriminalno troshenje poreznog novca
peto,poruku su poslali i proshle godine,istu tu,pa su bili vijest jedan dan i nitko ih nije slushao...dakle,kako drugacije su se mogli boriti? imash li ti kakav pametan prijedlog il samo seresh i pljujesh?
shesto,aj bok

@DrNasty - valja li ovako? :)

------------------------------------------
Misli malo i na urednost teme, vidis, ovako.

DrNasty
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 11:33 (lepi).
17 godina
crash11 kaže...

Ostavite se ćoravog posla i primite se knjige.

Potpis.

Lepi - volio bi pročitati što si napisao, ali - postovi su jednostavno preeedugi.
http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
17 godina
neaktivan
Studenti štrajkaju
crash11 kaže...
a ovi "filozofi" su žešća glupost, kad se sjetim u srednjoj tog predmeta muka mi je, a tek kako je to sranje studirat,izmišljanje tople vode i sličnih gluposti, šta je mene briga šta je neki čoban mislio,napisao prije pun k godina,nisu imali pametnijeg posla nego se dobro napit i puno sr... To upisuju oni koji nemogu neki pametniji fakultet.
Nadam se da ti nisi student i da ne spadaš u buduću visokoobrazovanu grupu, jer ako su nam takvi budućnost, onda ću ja pokrenuti prosvjede za ukidanje fakulteta u Hrvatskoj...
Na koji si ti faks uopće upao s tim intelektualnim "kapacitetima"?!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 12:10 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Neka upišu pametniji fakultet???? Filozofski fakultet upisuju stvarno jako dobri studenti, kada se završi taj fax sumnjam da će ijedna diplomirana osoba tražiti posao duže od 10 dana.. To uopće nije nikakvo izmišljanje tople vode ili takovo nešto..  Oni koji ne znaju što upisati idu ne Ekonomiju Smijeh.. Osobe koje štrajkaju nemaju pojma zašto štrajkaju, vjerojatno će sljedeće upisati tj neupisati istu godinu.. Na nekim fakultetima već sa 3.5 se piše zamolba i smanjuje školarina..  Nije fer prema odličnim studentima da neki koji imaju prosjek 2.0 nemoraju plaćati kao i oni što imaju 4.5, treba se malo potruditi..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
 mod nebi trebao vrijedat po forumu...
OFF
17 godina
protjeran
Kruno_21 kaže...

Neka upišu pametniji fakultet???? Filozofski fakultet upisuju stvarno jako dobri studenti, kada se završi taj fax sumnjam da će ijedna diplomirana osoba tražiti posao duže od 10 dana.. To uopće nije nikakvo izmišljanje tople vode ili takovo nešto..  Oni koji ne znaju što upisati idu ne Ekonomiju Smijeh.. Osobe koje štrajkaju nemaju pojma zašto štrajkaju, vjerojatno će sljedeće upisati tj neupisati istu godinu.. Na nekim fakultetima već sa 3.5 se piše zamolba i smanjuje školarina..  Nije fer prema odličnim studentima da neki koji imaju prosjek 2.0 nemoraju plaćati kao i oni što imaju 4.5, treba se malo potruditi..

znash sve te osobe koje shtrajkaju i onda znash da ne znaju zashto shtrajkaju?!?!?
meni su tu neki upravo pa fantasticni sa svojim nacinom razmishljanja
generaliziraju po svojoj nekoj sprdnji,i onda izvode salto mortale svojih misli nakon kojih covjek doista pomishlja da li treba na to odgovorit
ali cisto ako neko sve ovo cita da mu se objasni
prvo,ti mladi ljudi znaju zashto shtrajkaju,odi na njihove stranice i jasno cesh procitati
drugo,ti mladi ljudi znaju i kako to napraviti, ova njihova metoda plenuma i bez vodje je fantasticna i totalno je zbunila vojsku oligarha koji ne znaju kako da se protiv toga bore,cega smo svi svjedoci
nema vodje kojeg bi potkupili ili ocrnili,nema stranke koju bi takodjer mogli okriviti i protiv kojih bi se znali boriti
samo postoji grupa gradjana u jednoj gradjanskoj inicijativi,koji jasno i glasno traze svoja prava i ustraju na njima u svojoj borbi u vidu gradjanskog neposluha
zato su totalno pogubljeni na vlasti
trece,oni koji su protiv ovih metoda mogu samo jasno reci da je vec pokushano poruciti vlasti istu ovu poruku,ali vlast ih nije htjela nit cuti...
cetvrto,medju tim studentima su i izvrsni studenti,koji imaju cak i stipendije,ali koji su svjesni ovoga shto se od obrazovanja radi i u ime drugih studenata,danashnjih i buducih,oni se bore za pravo na shkolovanje svima
peto,razlika izmedju 4.5 i 2.0 treba biti u stipendijama,a ne u shkolarinama,i tako se oni trebaju razlikovati...ja osobno znam vrlo kvalitetne strucnjake koji su u svom vremenu studiranja dobijali i dvojke i trojke,ne samo cetvorke i petice
eto

Hacker-ri kaže...
naxeem kaže...
 mod nebi trebao vrijedat po forumu...
OFF
 a ovaj bi smio vrijedjat?!?!?
aj,aj,pa kroz grad se zajebaj
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 16:09 (lepi).
16 godina
neaktivan
Studenti štrajkaju

...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare...

...običaj je u svim autoritarnim režimima da se napadaju i ocrnjuju oni koji protestiraju, samo da bi se izbjegla

bilo kakva rasprava o problemu ili o onima koji svojom nekompetencijom uzrokuju probleme...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 16:32 (Jurra).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
crash11 kaže...
a ovi "filozofi" su žešća glupost, kad se sjetim u srednjoj tog predmeta muka mi je, a tek kako je to sranje studirat,izmišljanje tople vode i sličnih gluposti, šta je mene briga šta je neki čoban mislio,napisao prije pun k godina,nisu imali pametnijeg posla nego se dobro napit i puno sr... To upisuju oni koji nemogu neki pametniji fakultet.
Nadam se da ti nisi student i da ne spadaš u buduću visokoobrazovanu grupu, jer ako su nam takvi budućnost, onda ću ja pokrenuti prosvjede za ukidanje fakulteta u Hrvatskoj...
 Na onaj koji malo tko od vas može upisat.
Još nešto prestanite uspoređivat Hrvatsku za drugim zemljama! Ti lepi si neki pametni(pametna) kad po cijele dane pišeš po forumu umjesto da učiš, a ne da se oslanjate na štrak i na to da neće biti nastave i kolokvija.
17 godina
neaktivan
crash11 kaže...
naxeem kaže...
crash11 kaže...
 Na onaj koji malo tko od vas može upisati.
Još nešto prestanite uspoređivat Hrvatsku za drugim zemljama!Mi nismo ni Švedska ni Amerika ni Grčka ni šta ti ja znam. Ti lepi si neki pametni(pametna) kad po cijele dane pišeš po forumu umjesto da učiš, a ne da se oslanjate na štrak i na to da neće biti nastave i kolokvija i počni pisat hrvatskim pravopiom.

17 godina
protjeran
crash11 kaže...
naxeem kaže...
crash11 kaže...
 Na onaj koji malo tko od vas može upisat.
Još nešto prestanite uspoređivat Hrvatsku za drugim zemljama! Ti lepi si neki pametni(pametna) kad po cijele dane pišeš po forumu umjesto da učiš, a ne da se oslanjate na štrak i na to da neće biti nastave i kolokvija.
 ne znam kakav je to fax koji malo tko moze upisat...gdje to primaju 3-4 studenta na godinu...ne znam,bilo bi lijepo kada bi to podijelio sa nama
nego,osoba za koju znam da je u ovom buntu aktivna,ne samo da je izvrstan student,ne samo da ima i stipendiju i sve besplatno,vec i uci i priprema se za kolokvije
meni doista nije jasno kako sebe mosh smatrat iole pametnim,kad to isto sam pljujesh razgovarajuci na nacin kako ti eto znash da oni ne uce,kako ti znash da sam ja student iako sam ja odstudirao davno svoje
17 godina
neaktivan
Studenti štrajkaju

Bio sam svjedok ni manje ni vise kada su upali na predavanje i zaustavili predavanje.. Ok. rekli su sto su imali i to je to.. Ali ne,oni jednostavno ne žele da se predavanje održi. Ali najveća je ironija u tome što su neki koji su prosvjedovali, doslovno bili vođe tih ˝prosvjeda˝ pitali druge a za sto se točno štrajka.. Nisam mogao vjerovati.. i zato kažem da nemaju pojma zasto strajkaju.. U ovoj državi čini se svako može štrajkati..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Studenti štrajkaju

Većina ih štrajka radi zabave.

17 godina
neaktivan
Studenti štrajkaju

http://www.index.hr/vijesti/clanak/mate-kapovic-studentske-skolarine-su-porez-na-budale/432157.aspx

MATE KAPOVIĆ, viši asistent na Odsjeku za lingvistiku Filozofskog fakulteta u Zagrebu i jedan od najvatrenijih podržavatelja studentskih prosvjeda, smatra kako su glasine o tom kako je on jedan od organizatora prosvjeda rezultat neshvaćanja i neznanja, dok školarine naziva "porezom na budale".

VISI ASISTENT!!

Visi asistent prica o tome kako svi oni izdvajaju za skolarinu i kako je to porez na budale...

Mislim da bi mi koji radimo i placamo njihove studije trebali strajkat...

Tko oce studirat neka studira o svom trosku...

Sad mi se polako gadi i to da placam studij i onima koji su odlicni studenti... Dali oni meni placaju socijalno ako sam nezaposlen?? NE

zasto bi ja njima morao placat studij ako studiraju?

na kraju mi nista nije jasno...

17 godina
neaktivan

Slazem se s tobom.. Izgleda da će i ljudi koji nemaju djece placati drugom.. Ma..

17 godina
protjeran
Kruno_21 kaže...

Bio sam svjedok ni manje ni vise kada su upali na predavanje i zaustavili predavanje.. Ok. rekli su sto su imali i to je to.. Ali ne,oni jednostavno ne žele da se predavanje održi. Ali najveća je ironija u tome što su neki koji su prosvjedovali, doslovno bili vođe tih ˝prosvjeda˝ pitali druge a za sto se točno štrajka.. Nisam mogao vjerovati.. i zato kažem da nemaju pojma zasto strajkaju.. U ovoj državi čini se svako može štrajkati..

lazesh,i ne znam zashto lazesh,ali lazesh
prvo,vodje ne postoje,i to je ono shto je meni najfascinantnije u ovom prosvjedu
drugo,osoba koju znam da je vrshila blokadu (ona ista,da,da) znala je zashto radi to shto radi,tako i da to nije istina
ne znam shto ti treba ova tvoja lazna izjava,ali molim te da se suzdrzish od toga
lagati doista nije lijepo
a shto se tice shtrajka,u svakoj demokratskoj drzavi svatko moze shtrajkat,i ne znam gdje ti imash problema s tim
niti me iskreno zanima

crash11 kaže...

glupost i idiJotizam sa velikim j
ne znash niti jednu osobu da bi znao vecinu njih kako bi mogao neshto takvo tvrdit
jadno
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 16:57 (lepi).
17 godina
neaktivan
Studenti štrajkaju

Prekini pisat  sh   takav znak nepostoji u hrvatskom pravopisu i ostavi se ćoravog posla.

I nije to nikakva glupost.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 17:01 (crash11).
17 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/mate-kapovic-studentske-skolarine-su-porez-na-budale/432157.aspx

MATE KAPOVIĆ, viši asistent na Odsjeku za lingvistiku Filozofskog fakulteta u Zagrebu i jedan od najvatrenijih podržavatelja studentskih prosvjeda, smatra kako su glasine o tom kako je on jedan od organizatora prosvjeda rezultat neshvaćanja i neznanja, dok školarine naziva "porezom na budale".

VISI ASISTENT!!

Visi asistent prica o tome kako svi oni izdvajaju za skolarinu i kako je to porez na budale...

Mislim da bi mi koji radimo i placamo njihove studije trebali strajkat...

Tko oce studirat neka studira o svom trosku...

Sad mi se polako gadi i to da placam studij i onima koji su odlicni studenti... Dali oni meni placaju socijalno ako sam nezaposlen?? NE

zasto bi ja njima morao placat studij ako studiraju?

na kraju mi nista nije jasno...

ovo zadnje si u biti najiskrenije rekao
porez na budale je naveo jer se uplatom poreza placa shkolstvo,a onda ponovo placaju kao shkolarine
dakle,dvaput
no,to ti naravno nije jasno
nadalje,sva sreca da misli budale vrijede koliko misli orangutana u kavezu zoloshkog vrta (ne zelim vrijedjati orangutane,samo ukazat na uticaj njihovih misli)

crash11 kaže...

Prekini pisat  sh   takav znak nepostoji u hrvatskom pravopisu i ostavi se ćoravog posla.

I nije to nikakva glupost.

toliko o pismenosti...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 17:03 (lepi).
17 godina
neaktivan
lepi kaže...
crash11 kaže...

ne znash niti jednu osobu da bi znao vecinu njih kako bi mogao neshto takvo tvrdit
jadno
 Ovo uopće nije glupost. Možda ne većina, ali sigurno dobar dio štrajka zato jer im se ne ide na predavanja ili nisu dall na vrijeme ispite pa ovako odgađaju (neću ulaziti zašto se nisu pripremili). A što je najgore neki debili koji štrajkaju brane onima koji ne štrajkaju da idu na predavanja i obavljaju svoje obaveze. Šta nih boli k... što ću ja raditi? Pričao mi je prijatelj kako je skoro izbila tučnjava na filozofskom u Rijeci: student se jako trudio da napiše seminar i da prođe predmet kao i neki drugi, a budale dođu pred katedru gdje ovi čekaju asistenta i počnu im prijetiti i provocirati kako oni neće to predati jer svi štrajkaju i i jedan kaže da im on neće to dopustiti. I onda je ovaj koji je to pisao rekao da će ga sravniti s podom ako mu kaže još jednu riječ. Po meni ovaj drugi ima pravo - šta meni neki idioti imaju braniti da ja idem na faks? Ako štrajkate - štrajkajte, a ne blokirajte faks i tako zehebete sve ostale.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 17:13 (Paolo2612).
17 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
lepi kaže...
crash11 kaže...

jadno
 Ovo uopće nije glupost. Možda ne većina, ali sigurno dobar dio štrajka zato jer im se ne ide na predavanja ili nisu dall na vrijeme ispite pa ovako odgađaju (neću ulaziti zašto se nisu pripremili). A što je najgore neki debili koji štrajkaju brane onima koji ne štrajkaju da idu na predavanja i obavljaju svoje obaveze. Šta nih boli k... što ću ja raditi? Pričao mi je prijatelj kako je skoro izbila tučnjava na filozofskom u Rijeci: student se jako trudio da napiše seminar i da prođe predmet kao i neki drugi, a budale dođu pred katedru gdje ovi čekaju asistenta i počnu im prijetiti i provocirati kako oni neće to predati jer svi štrajkaju i i jedan kaže da im on neće to dopustiti. I onda je ovaj koji je to pisao rekao da će ga sravniti s podom ako mu kaže još jednu riječ. Po meni ovaj drugi ima pravo - šta meni neki idioti imaju braniti da ja idem na faks? Ako štrajkate - štrajkajte, a ne blokirajte faks i tako zehebete sve ostale.
 prvo,niti ti ne znash nikoga,ali znash da je dobar dio...fantastican slijed misli
drugo,odgadjaju se kolokviji i predavanja,ne i ispiti (nisam 100% siguran,al mislim da je tako,axe ne varam) tako da ti niti ta tvrdnja ne stoji
trece,nikome se ne sprjecava rad,pa profesori u svojim kabinetima mogu radit uobicajene aktivnosti but kolokvij i predavanja
imash na stranicama slobodnog filozofskog sva pitanja i sve odgovore pa se malo informiraj prije nego shto komentirash
pametni ljudi to cine

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 17:24 (lepi).
17 godina
neaktivan
lepi kaže...

prvo,niti ti ne znash nikoga,ali znash da je dobar dio...fantastican slijed misli
drugo,odgadjaju se kolokviji i predavanja,ne i ispiti (nisam 100% siguran,al mislim da je tako,axe ne varam) tako da ti niti ta tvrdnja ne stoji
trece,nikome se ne sprjecava rad,pa profesori u svojim kabinetima mogu radit uobicajene aktivnosti but kolokvij i predavanja
imash na stranicama slobodnog filozofskog sva pitanja i sve odgovore pa se malo informiraj prije nego shto komentirash
pametni ljudi to cine

Vrijeđanje obrisano, autor kažnjen.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 18:30 (DrNasty).
17 godina
protjeran
crash11 kaže...

Ti si ...
 to su te na tom tvom strashnom faxu naucili? :D
mozda da ti se pojasni da se ne radi o faxu,nego o stanovitoj ustanovi,da te koshulje sa duzim rukavima ne predstavljaju nikakvu fakultetsku uniformu i da jedinu diplomu koju mozesh zaraditi jest ona o izlazu
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 18:30 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Studenti štrajkaju

Lazem?? Ne postoje vođe?? a kako se zovu osobe koje pozivaju na štrajk?? LOL, Ne da im se na predavanja, nisu oni ni ludi, nadoknađivat će se pa će tak i tak imati vise vremena za uciti.. Cuj pocetak 5. mjeseca vjerojatno imaju samo koji potpis u indexu, pa zasto bi ucili kad mogu na prosvjed..

17 godina
protjeran
Kruno_21 kaže...

Lazem?? Ne postoje vođe?? a kako se zovu osobe koje pozivaju na štrajk?? LOL, Ne da im se na predavanja, nisu oni ni ludi, nadoknađivat će se pa će tak i tak imati vise vremena za uciti.. Cuj pocetak 5. mjeseca vjerojatno imaju samo koji potpis u indexu, pa zasto bi ucili kad mogu na prosvjed..

ne postoje vodje,ne razumijem shto ti nije jasno?!?
imenuj barem jednog vodju,kad vec tvrdish svoje gluposti
ili fakat prestani blebetati
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice