Evo, danas je stara godina, pa bi sa ovom temom samo želio čestitati novu (2009.) godinu svim članovima Bug foruma i naravno svima ostalima.
Evo, danas je stara godina, pa bi sa ovom temom samo želio čestitati novu (2009.) godinu svim članovima Bug foruma i naravno svima ostalima.
Sretna Nova godina!
Redakciji i članovima sve najbolje u Novoj.
Obavještavam voljene prijatelje koji su mi pisali čestitke za 2008. da mi se želje nisu ostvarile i zato oni koji mi žele blagostanje i puno love molim da mi za 2009. uplate cash; svi oni koji mi žele puno ljubavi da mi je zaista i daju, u naturi(vrjedi samo za cure), a oni koji mi čestitaju reda radi želim da im izgori jelka, Djed Mraz da im se posere u kamin a sobovi da im izjeb_ psa. Sretna vam 2009. (najduža godina od 1992.) i želim vam puno ljubavi i para u godini recesija
Sretna Nova 2009. godina svim forumašima, moderatorima i redakciji Bug-a...Pozzdrav iz Istre
p.s. svima također želim da se veceras super zabave
p.p.s. nemojte pit i vozit
Obavještavam voljene prijatelje koji su mi pisali čestitke za 2008. da mi se želje nisu ostvarile i zato oni koji mi žele blagostanje i puno love molim da mi za 2009. uplate cash; svi oni koji mi žele puno ljubavi da mi je zaista i daju, u naturi(vrjedi samo za cure), a oni koji mi čestitaju reda radi želim da im izgori jelka, Djed Mraz da im se posere u kamin a sobovi da im izjeb_ psa. Sretna vam 2009. (najduža godina od 1992.) i želim vam puno ljubavi i para u godini recesija
Sretna svima nova 2009. BUG-redakciji i forumašima.
Puno sreće i zabave i napijanja.
P.S. pazite da ne završite na ispumpavanju.
Sretna nova 2009 godina svim članovima foruma i cijeloj bug redakciji !
Hvala,sretna Nova Godina svima ! ! !
Sretna nova svima !
Također svima sve najbolje u dolazećoj godini!!
Svima sretna Nova Godina i sve najbolje, želim vam puno zabave, sreće i veselja u novoj 2009.!! :)))
Sretna nova i svima najbolje u njoj!
Svima sretna nova godina i puno uspjeha u njoj da svi imate
Sretnu n ovu godinu želi UPDaTEa ŽeljaN.
Sretna Nova i Sretna nova!! ( oni koji su dobro učili hrvatski će skužit ) Mnogo love ljubavi zdravlja i postova!! Bug-ovcima na forumu i u redakciji!!
Sve najbolje u novoj nam 2009 godini...pozz svima....lijepo se provedite....
Sretna Nova!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala,sretna Nova godina svima!
Sretnu novu godinu želim svim bugovcima i redakciji BUGa ;)
Sretna nova redakciji i svim clanovimaaaaa!
Također od mene sretna nova 2009-ta.
Da bude manje kartona i više pameti
Uglavnom sve najbolje svima
Sretna nova 2009. godina svim forumašima i cijeloj Bugovoj redakciji !!!