Sretna Nova Godina

poruka: 23
|
čitano: 4.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Sretna Nova Godina

Evo, danas je stara godina, pa bi sa ovom temom samo želio čestitati novu (2009.) godinu svim članovima Bug foruma i naravno svima ostalima. Smijeh

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
17 godina
neaktivan
Sretna Nova godina

Sretna Nova godina!

Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
17 godina
protjeran
Sretna Nova Godina

Redakciji i članovima sve najbolje u Novoj.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
17 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Obavještavam voljene prijatelje koji su mi pisali čestitke za 2008. da mi se želje nisu ostvarile i zato oni koji mi žele blagostanje i puno love molim da mi za 2009. uplate cash; svi oni koji mi žele puno ljubavi da mi je zaista i daju, u naturi(vrjedi samo za cure), a oni koji mi čestitaju reda radi želim da im izgori jelka, Djed Mraz da im se posere u kamin a sobovi da im izjeb_  psa. Sretna vam 2009. (najduža godina od 1992.) i želim vam puno ljubavi i para u godini recesija

17 godina
Sretna Nova Godina

Sretna Nova 2009. godina svim forumašima, moderatorima i redakciji Bug-a...Pozzdrav iz Istre

p.s. svima također želim da se veceras super zabave

p.p.s. nemojte pit i vozit Belji se

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
17 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

brezonja kaže...

Obavještavam voljene prijatelje koji su mi pisali čestitke za 2008. da mi se želje nisu ostvarile i zato oni koji mi žele blagostanje i puno love molim da mi za 2009. uplate cash; svi oni koji mi žele puno ljubavi da mi je zaista i daju, u naturi(vrjedi samo za cure), a oni koji mi čestitaju reda radi želim da im izgori jelka, Djed Mraz da im se posere u kamin a sobovi da im izjeb_  psa. Sretna vam 2009. (najduža godina od 1992.) i želim vam puno ljubavi i para u godini recesija

Duhovito ;) Ako se ne varam, ljudi si međusobno čestitaju Božić, Uskrs i Novu godinu, imendane i rođendane. Ti dani nas podsjećaju na nešto što je bilo u prošlosti i rado se toga prisjećamo. Pokloni su samo da te dane više zavolimo i da ih se rađe prisjećamo. Ako si pročitao Olegovu kolumnu u Bugu 194. onda ćeš shvatiti poantu.

Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
16 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Sretna svima nova 2009. BUG-redakciji i forumašima.Smijeh

Puno sreće i zabave i napijanja.

P.S. pazite da ne završite na ispumpavanju.Smijeh

add me xfire >>> razvaljot
16 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Sretna nova 2009 godina svim članovima foruma i cijeloj bug redakciji !Osmijeh

Intel Core 2 Duo E6600 ; HDD western digital 500 GB ; GeForce 8800 GTX ; RAM - 4GB
17 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Hvala,sretna Nova Godina svima ! ! !Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Sretna nova svima !

17 godina
Sretna Nova Godina

Također svima sve najbolje u dolazećoj godini!!

Only God will judge me
16 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Svima sretna Nova Godina i sve najbolje, želim vam puno zabave, sreće i veselja u novoj 2009.!! :)))

16 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Sretna nova i svima najbolje u njoj!

16 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Svima sretna nova godina i puno uspjeha u njoj da svi imateNamigiva

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
protjeran
Sretna Nova Godina

Sretnu n ovu godinu želi UPDaTEa ŽeljaN.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 19:05 (UPDaTEa ŽeljaN).
17 godina
Sretna Nova Godina

Sretna Nova i Sretna nova!! ( oni koji su dobro učili hrvatski će skužit ) Mnogo love ljubavi zdravlja i postova!! Bug-ovcima na forumu i u redakciji!!

16 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Sve najbolje u novoj nam 2009 godini...pozz svima....lijepo se provedite....

16 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Sretna Nova!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Hvala,sretna Nova godina svima!

Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...
17 godina
Sretna Nova Godina

Sretnu novu godinu želim svim bugovcima i redakciji BUGa ;)

Kublach
16 godina
protjeran
Sretna Nova Godina

Sretna nova redakciji i svim clanovimaaaaa!

17 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Također od mene sretna nova 2009-ta.

Da bude manje kartona i više pameti Namigiva

Uglavnom sve najbolje svima

Lenovo Thinkpad SL500 PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
17 godina
neaktivan
Sretna Nova Godina

Sretna nova 2009. godina svim forumašima i cijeloj Bugovoj redakciji !!! Osmijeh

Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice