Ne znam šta je gore, pitanja iz časopisa Teen ili Yahoo Answers 
EDIT: Btw, netko je odgovorio na pitanje na posljednjoj slici (sa Techno pjesmom), i da, odgovor je bio točan:
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nekad su titlovi bolji od samog filma :)
iz kog je ovo filma..
iz kog je ovo filma..
iz kog je ovo filma..
Pogledaj ga, odličan je :)
....
lol inače fan Civilizacije od drugog nastavka i 96' tako da mi je ovo posebno smiješno.
I sad neka mi netko ovo objasni...
Znači, imam Vip mobilni internet od 15 GB mjesečno. Veza je, po meni, zadovoljavajuće brzine. Ako se prijeđe limit od 15 GB brzina se drastično smanji (tada mu treba 3 minute da učita Google).
Eto prije pola sata sam došla iz škole, normalno sjednem za komp da malo pogledam BOL. I tako stavim ja USB, prikaže mi se sučelje, i pomislim, zašto ne bih pogledala koliko je prometa ostalo, kad li me dočeka ovaj prizor:
Što je najbolje, brzina se uopće nije smanjila, iako sam, kako ovdje vidim, navodno prekoračila limit za par desetljeća (neki dan je pisalo da je potrošeno 7 GB) XD
I sad neka mi netko ovo objasni...
Imam isti paket i jucer mi se desilo da sam potrosio 13 od 15GB i zbacilo mi poruku da sam presao limit i smanjilo mi brzinu.Ima li kakav drugi operater da nudi usluge mobilnog neta osim vipa,jer ovdje placam 15GB 186 kuna i jos me zajebava za moje novce.
.
@began bila, probably record po TU u ovoj temi