- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ova zadnja je nešto previše istinito, stvarno sam, skoro pao sa stolice. I što je najgore, već mi se 4 prokleta dana skida torrent i stalno je na 99%. 5 milijardi ličera, 10 sidera...moralna podrška - XD
Vidim u Bugu SmallBasic te zavirim u hrvatski manual i pogodite što sam našao...
nzn bili se smija ili plaka ... Normalno je napsano "hackeru" ..
Normalno je napisano, ali je potpuno suvišno objašnjavati osobama koje bi se okušale u programiranju!
Ozbiljno, zna netko? Moze i u pm 
Paljenje lampice, koja je neizostavni dio tipkovnice i osnovni dio računala...
Jesi mladac, ili samo nisi koristio kompove u preGUI eri?
Scroll Lock je prije bi ojako korisna stvarčica, stisneš scrol lock i kursori ti scrolaju ekran, znači neide kursor red po red dolje nego kao sad kad skrolaš mišem npr.
Naravno već dugo vremena je ta tipka potpuno marginalizirana i samo rijetki je još koriste, ovisno o tome na kojem sučelju rade.
Taman generacija sa ranim GUI-ima - Norton Commander i Win 3.11 
Thanks 
Jesi mladac, ili samo nisi koristio kompove u preGUI eri?
Scroll Lock je prije bi ojako korisna stvarčica, stisneš scrol lock i kursori ti scrolaju ekran, znači neide kursor red po red dolje nego kao sad kad skrolaš mišem npr.
Naravno već dugo vremena je ta tipka potpuno marginalizirana i samo rijetki je još koriste, ovisno o tome na kojem sučelju rade.
skrin šot u xfireu ;)
Sorry na OT.
Je li mi neko može poslat onu sliku gdje tajnica sjedi u stolici u minici/suknji i crvene joj se koljena. I piše kao "Znam kako je dobila posao tajnice" ili tako nešto.
Hvala.