- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajte ljudi stavite neke slike, nije bitno ako su bile samo da se nasmijem malo nakon lošeg dana...
haha :D
Kako loše
haha :D
Kako loše
neznam kako ti al ja sam se odvalio od smjeha 
Stvar je dobra samo je postana jedno desetak puta već na forum pa je dosadila.
Samo nako pitam, ima li itko SS pronto screen-a?
sve pet al judi nemaju vremena listat 333 stranice i još stotinjak slika na svakoj stranici..
to se već događalo i događat će se i dalje.. eto :D
sve pet al judi nemaju vremena listat 333 stranice i još stotinjak slika na svakoj stranici..
Ma znam, to stoji i razumijem te, nitko tebe neće napasti niti optužiti da si je skinuo odprije i stavio, samo nervira kad tri puta zaredom uđeš u temu sva tri puta istu sliku netko posta ( dajem primjer, ne kažem da je to slučaj ovdje ).
Ma znam, to stoji i razumijem te, nitko tebe neće napasti niti optužiti da si je skinuo odprije i stavio, samo nervira kad tri puta zaredom uđeš u temu sva tri puta istu sliku netko posta ( dajem primjer, ne kažem da je to slučaj ovdje ).
Da, ne mogu vjerovati da se stalno postaju iste slike
zna se desit da budu iste na istoj stranici, to je recimo nepotrebno. Sad ako je bilo 10 iza, jbg neki možda nisu tad čitali, evo to sa horacijom prvi put vidim.
Ono je I lied guy, ako ne znate. Veca slika.
Naletih na ovu sliku još otkad je google imao pozadine
Moze li objasnjenje?
Naletih na ovu sliku još otkad je google imao pozadine
Moze li objasnjenje?
Pogladaj ispod slova oo i vidjet ćeš nekog lika
To je on hakiro Goole i stavio sliku.