- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Udri brigu na veselje
Meanwhile in Croatia
su ovo oni xxx filmici ili piratski sadrzaj :D
Meanwhile in Croatia
su ovo oni xxx filmici ili piratski sadrzaj :D
Pa, ako nekog to pali, onda vjerojatno i to.
zasto glupi bosanci ? Kad policija neradi svoj posao kako treba, da obican covjek okrene neki znak ilii nesto slicno odma "Kazna"
Odlipila su im se slova sa auta jos...a ja mislio da je hrvatska u krizi.
zasto glupi bosanci ? Kad policija neradi svoj posao kako treba, da obican covjek okrene neki znak ilii nesto slicno odma "Kazna"
Ne znam šta pokušavaš sa ovima slikama, ali uopće nisu duhovite. Kakve veze ima što je traka okrenuta naopačke?
Ne znam šta pokušavaš sa ovima slikama, ali uopće nisu duhovite. Kakve veze ima što je traka okrenuta naopačke?
zato sto moj stari je popusio sto mu se odjepilo slovo U na AUTO SLUZBA i morao platit kaznu, a oni jos policija pa ima fale djelovi slova a i jos traku naopako okrenuli
Meanwhile in Croatia
Bwhahaha koji kreteni!
`
Za 4.
Watch very carefully, I shall do this only once 
Ucitavanje poruke...
WIN!
>>bez teksta<<
Zadnja = WIN -> nitko ne može ukrasti,a kiša ga opere redovito...
Samo je problem hrđa, mislim ako je na kiši.
>>bez teksta<<
kak ne ovi mogu ukrast
.
^^^^OMG! WIN, WIN, WIN!!!!^^^^
kao sto rebelsy kaze. uspio sam HAKUNA MATATA! za sada, koliko ja znam, samo je meni i njemu ovo uspjelo: i da, dobar je on covjek!
.
^^^^OMG! WIN, WIN, WIN!!!!^^^^
kao sto rebelsy kaze. uspio sam HAKUNA MATATA! za sada, koliko ja znam, samo je meni i njemu ovo uspjelo: i da, dobar je on covjek!
šat je taj Garfield LŠ?
lik koji svima daje td
car svemira
:)
Ako može 5. veća?