Sim kartica?

poruka: 15
|
čitano: 7.539
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sim kartica?

Imam jedan problem,znaci imam karticu staru oko 5 godina nije radila 2 godine znaci istekla je mene interesira dali ja mogu platiti da oni meni taj broj odblokiraju.

17 godina
neaktivan
RE: Sim kartica?
razer1911 kaže...

Imam jedan problem,znaci imam karticu staru oko 5 godina nije radila 2 godine znaci istekla je mene interesira dali ja mogu platiti da oni meni taj broj odblokiraju.

Mogao si nazvati sluzbu za korisnike. Brze i efikasnije...

Tko ne slusa Vucu ne dize mu se ku|2ac
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
razer1911 kaže...

Mislis da bi mi oni odblokirali karticu ipak je stajala u ormaru 2 godine da nebi ispo papak da vas pitam.

17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
VirtUoso kaže...
razer1911 kaže...

Mislis da bi mi oni odblokirali karticu ipak je stajala u ormaru 2 godine da nebi ispo papak da vas pitam.

Zasto ne? Mislim da bi. Nazovi i pitaj.

Tko ne slusa Vucu ne dize mu se ku|2ac
17 godina
neaktivan
Sim kartica?

Zvao sam maloprije al nikako da mi se javi agent samo mi tamo neke opcije daje ima ih 150 ako netko zna neka mi kaze dali se moze ili nemoze odblokirat kartica da negubim vrijeme

17 godina
neaktivan
Sim kartica?

Nitko nezna hitno mi je???Viče

16 godina
neaktivan
Sim kartica?

platis im 50kn za novu karticu sa istim brojem i gotovo samo donesu staru u t-com

17 godina
neaktivan
kiki402 kaže...

platis im 50kn za novu karticu sa istim brojem i gotovo samo donesu staru u t-com

Jesi siguran..di to pise

17 godina
neaktivan
Nisam siguran, ali mislim da je dovoljno samo racun nadoplatiti novim bonom :-/
Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Nisam siguran, ali mislim da je dovoljno samo racun nadoplatiti novim bonom :-/

Cuj stari to je sim kartica koja je stajala u ormaru 2 godine blokirana je komplet neprikazuje ni t moblie nis kad idem zvat ide ono tntntntn i ugasi se kuzite me broj mi je drag iz tog razloga ocu ga obnovit

16 godina
neaktivan
Sim kartica?
Pa odnesi staru karticu i nek ti daju novu s istim brojem.Ako neće zaprijeti da ćeš preći na drugu mrežu :D
Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA!Hvala.
17 godina
neaktivan
Sim kartica?

Sad nemogu pronaci broj te kartice.Na kartici pise  98011108470012 sad kad bi znao koji je to broj pomoć

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 23:50 (razer1911).
17 godina
neaktivan

Broj te kartice ti je drag ali ga ne znaš? lol

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
neaktivan
paintb0x kaže...

Broj te kartice ti je drag ali ga ne znaš? lol

Da to je broj koji sam izgubio i trazio sam ga dugo vremena,i danas stara spremala kucu i nasla ga i reko sam odmah da moram taj broj osposbit.

Našao broj :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 23:58 (razer1911).
17 godina
neaktivan
Sim kartica?

Ja sam imao slučaj, ali s vipovom karticom da sam zaboravio pin i puk, odnio sam je u vip, dao mi je novu sa istim brojem, ja msilim da je koštalo 30kn. Odeš u t-centar s karticom i pitaš dali je moguće dobit novu s istim brojem i to je to! Meni je nešta stavio da se navodi kao da je izgubljena i dobio sam novi i sve je ok.

0100001001101111011010100110000101101110
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice