Ovo se ne vidi svaki dan

poruka: 16
|
čitano: 1.837
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Ovo se ne vidi svaki dan

eto skoro još gora nesreća ali stvarno za dlaku

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Ovo se ne vidi svaki dan

Počinje na 39 sekundi. Koji je to vrag bio? :S

17 godina
neaktivan
RE: Ovo se ne vidi svaki dan
Aerendyl kaže...

Počinje na 39 sekundi. Koji je to vrag bio? :S

"Djelatnici tvrtke Intrade jučer su, svega koju minutu prije nailaska nagibnog vlaka iz Zagreba, premazali dionicu od Kaštela do Labina Dalmatinskog.

Velike količine retardanta, koji bi trebao spriječiti požar na pragovima od iskrenja vlaka, našle su se na šinama, što se nikako nije smjelo dogoditi! Stručnjaci su bili užasnuti koliko je bjelkaste smjese završilo na tračnicama. Djelovanje je, pojašnjavaju, poput leda na cesti!"

Izvor: Index.hr

From dying heaven To living hell
17 godina
Ovo se ne vidi svaki dan

Toga ima samo kod nas izgleda pospricali su s nekom tekucinom tracnice i eto ti kaj ispadne prvo vlak iskoci s putnicima a onda jos i ovo normalno, koji idijoti krasan posel su obavili s tim spricanjem po tracnicama nema kaj bolje ne moze!IznenađenViče

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 3:00 (rambox).
17 godina
neaktivan
Ovo se ne vidi svaki dan

omfgIznenađen

dark side of the moon
17 godina
Ovo se ne vidi svaki dan

a šta beštimaju čudo jedno... i ja sam vatrogasac,

vidi se to odma... hehe evo baš požar kod mene na čiovu, al ne mogu gasit

kad sam u banani...

ovo je velika tragedija hvala bogu da nije veća...

kako je samo oni projuria da se nije popea oni vatrogasac bilo bi ga pokupilo....

stvarno ne znam kako neko može tako nemarno radi... mazat tračnice kad je vlak već na putu...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Ovo se ne vidi svaki dan

lol. prekjucer igram cod2 i cujem vijesti-sudar vlaka. wtf? covac se seta, a iza njega juri vozilo od HŽ-a. koja snimka.

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
17 godina
neaktivan
Ovo se ne vidi svaki dan

Znam da nije za šalit se sa time. Ali moram reći za ovakvu banana državu sarkastično: pa barem radi to što su mazali pa se nije zapalilo sve od iskrenja vlaka. samo me nemojte napast odmah. ako ste vidjeli kako je prošla ova mala lokomotiva, e pa tako je i meni prošao vlak sa 2-3 vagona kraj mene. tako da znam šta je osjećao taj tip.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
17 godina
neaktivan
Ovo se ne vidi svaki dan

podsjećaju me na onaj crtić A je to

dark side of the moon
17 godina
protjeran
Ovo se ne vidi svaki dan

ma svitu stvarno nevjerojatna snimka u svojih 32 godine nisan vidija ništa slićno ti doktori i vatrogasci su se izvukli kroz iglene uši a ćini mi se da če dugo pantiti taj bliski susret s vućnom lokomotivom koja postiže 130 km na sat s mason od 103t samo mi nije jasno zašto je tolikom brzinom opće doletija na mjesto nesreće koji lol taj strojovođa ili je mislija !!!!!!!!

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
giga kaže...

ma svitu stvarno nevjerojatna snimka u svojih 32 godine nisan vidija ništa slićno ti doktori i vatrogasci su se izvukli kroz iglene uši a ćini mi se da če dugo pantiti taj bliski susret s vućnom lokomotivom koja postiže 130 km na sat s mason od 103t samo mi nije jasno zašto je tolikom brzinom opće doletija na mjesto nesreće koji lol taj strojovođa ili je mislija !!!!!!!!

pruga je bila premazana nečim pa je bilo ko na ledu...

dark side of the moon
17 godina
odjavljen

Ta tvar sa kojom su premazali tračnice se NIKAD, ama baš nikad ne smije nanostiti po ovolikim vrućinama jer uvijek postoji mogućnost da dio završi na tračnicama. na vrućini, ta "pjena" se pretvori u nešto gore od leda. Osim što je zbilja previše toga završilo na tračnicama, nisu ni javili strojovođi da smanji brzinu (tako sam ja čuo, ništa potvrđeno ili službeno). Dodatni razlog za izlijetanje je bilo iskrivljavanje tračnica pa ovoj vrućini. Kad ste naprijed kod strojovođe i kad gledate prugu, vidite doslovce savijanje tračnica u nekakav izduženi "S". Razmak se ponekad poveća za 10-15cm a uz ove skliske tračnice i brzinu veću od dopuštene to je recept za katastrofu... Kupili smo 8 tih nagibnih vlakova, ovo je bio zadnji koji je ostao čitav... Sad nemamo nijednog.

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
protjeran
Ovo se ne vidi svaki dan

eto baš super odoše miliončići a reka san ja sto puta netriba kupovat skupe stvari eto sad nemamo nagibnih vlakova ali u kninu ima jedna parna lokomotiva samo je triba osposobit i eto lokomotiva za 5 vozi 35 na sat i sigura ko nojna arka bar neće izletit zbog velike brzine

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
Ovo se ne vidi svaki dan

a sta ces kad nase teraju samo po svojem, nikad  ne pitaju stručne službe o ničemu...

samo , nije mi jasno kak se to ne događa i u drugim državama di koriste tu tekućinu, ili su nasi kupili nus-proizvod samo da neko proviziju strpa u džep...

samo da dodam, i moj stari je vatrogasac, a ima plaću 6500 kn, a moze mu se nesto desit ko i ovima na pruzi, sto se srecom nije dogodilo, i sad ce mu jos skinut plaću jer ima prek 6000 kn...đubrad jedna, kad ih treba izvlačit, onda pomagaj, a svi jalni na drzavne sluzbe...doktori , vatrogasci, med.sestre, i policija, plaće trebaju i gore ic, a svima ostalim smanjit, tajnicama koje imaju plaću 5500 kn, a sjedi u klimatiziranom  prostoru, a oni u zastitnim odijelima se kuhaju na +35...

e to je solidarnost, a ne ovo...

jbg, sry na offtopicu, moram se negdje ispucat...Plač

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
protjeran
angel of fire kaže...

a sta ces kad nase teraju samo po svojem, nikad  ne pitaju stručne službe o ničemu...

samo , nije mi jasno kak se to ne događa i u drugim državama di koriste tu tekućinu, ili su nasi kupili nus-proizvod samo da neko proviziju strpa u džep...

samo da dodam, i moj stari je vatrogasac, a ima plaću 6500 kn, a moze mu se nesto desit ko i ovima na pruzi, sto se srecom nije dogodilo, i sad ce mu jos skinut plaću jer ima prek 6000 kn...đubrad jedna, kad ih treba izvlačit, onda pomagaj, a svi jalni na drzavne sluzbe...doktori , vatrogasci, med.sestre, i policija, plaće trebaju i gore ic, a svima ostalim smanjit, tajnicama koje imaju plaću 5500 kn, a sjedi u klimatiziranom  prostoru, a oni u zastitnim odijelima se kuhaju na +35...

e to je solidarnost, a ne ovo...

jbg, sry na offtopicu, moram se negdje ispucat...Plač

vidi potpuno te razumjem samo da te posjetim na nešto imam umjetna oba kolina žena mi radi u trgovini za 2500kn i imam dvoje djece i nekukam ko ti a stari će ti imat 6000kn pa što to je dovoljno za život i nema tu ovi ili oni NE KUKAJ

I Jadantisi
16 godina
neaktivan

za dlaku ga je skinulo.....proklizao je i ovaj omfg ta smola je kriva za vlak smrti ODMAH U ZATVOR onome koji je to stavljao i onome koji mu je to dopustio...

.::Fc Barcelona::.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice