Procurio originalni recept za Coca Colu

poruka: 69
|
čitano: 23.440
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zar neko vjeruje u to ?

Jedna od najbolje čuvanih tajni na svijetu,čuva se inače u sefu u Atalanti,pod 24-satnim nadzorom..i sad da to neko ukrade {#}

Tu nisu u pitanju milioni,niti milijarde,već stotine milijardi,tako da,ako malo razmislite doćete do zaključka da ćemo mi još dugo dugo njima stavljati pare u džep..

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
16 godina
protjeran
Re: Procurio originalni recept za Coca Colu
ulinsky kaže...

Zar neko vjeruje u to ?

Jedna od najbolje čuvanih tajni na svijetu,čuva se inače u sefu u Atalanti,pod 24-satnim nadzorom..i sad da to neko ukrade {#}

Tu nisu u pitanju milioni,niti milijarde,već stotine milijardi,tako da,ako malo razmislite doćete do zaključka da ćemo mi još dugo dugo njima stavljati pare u džep..

ma joj to su price za malu djecu 

ionako bez formule postoje bolji od coca cole
i sad zasto bi isao netko njih kopirati ?

tako se nemoze pobjedit  

animehr.com
16 godina
protjeran

Evo samo jos da dodam Neroli i napravio colu {#}

I will go on until the end
16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Zar neko vjeruje u to ?

To je sve marketinski trik,...mozda je samo neki recept napisan radi marketinga,da je tako svi bi pljackali taj sef jet taj papir vrijedi milijarde medjutim ne drze oni takve stvari bas tu,.....sve je u glavi jednog covjeka ili dva,i nije problem recept vec je problem postupak proizvodnje

17 godina

Ako je cocacola tako bitna i ako se bez nje ne može živjeti... to je isti drek kao i cigarete, ne konzumiram ni jedno ni drugi i zamisi živ sam! Naravno da sam konzumirao tu i tamo colu kao i cigaretu, ali njih spašava samo dobar marketing, ništa drugo. Vidi koliko reklama bacaju... pij pij, pij, pij, super je, osvježava (moš mislit), pij pij, budi najbolji, pij :))) itd itd :P

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
16 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Ako je cocacola tako bitna i ako se bez nje ne može živjeti... to je isti drek kao i cigarete, ne konzumiram ni jedno ni drugi i zamisi živ sam! Naravno da sam konzumirao tu i tamo colu kao i cigaretu, ali njih spašava samo dobar marketing, ništa drugo. Vidi koliko reklama bacaju... pij pij, pij, pij, super je, osvježava (moš mislit), pij pij, budi najbolji, pij :))) itd itd :P

pa ne kaze niko da je cola neophodna poput vode,....aali skontaj da ima milione korisnika na dan koji piju colu,.......a nije sve u marketingu ima i u ukusu,reklamiraju se i drugi sokovi ali cola je cola da se razumijemo

17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Nije tajna u sastojcima i u receptu!!

Tajna je u omjerima i načinu spravljanja coca-cole! {#}

A pravi recept mora osim sastojaka navesti i točne omjere u kojima se stavljaju kao i način pripreme {#}

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Sad će se na facebooku odmah pojaviti grupe "Lajkaj da vidiš originalni sastojak coca cole"

imaš pravo... več tog ima.. xD http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Otkriven-tajni-sastojak-Coca-Cole-Pogledajte-sta-pijemo-Katastrofa/203934349623873?sk=app_4949752878

=)
16 godina
Hambrle kaže...

Sad će se na facebooku odmah pojaviti grupe "Lajkaj da vidiš originalni sastojak coca cole"

Kao što sam i rekao 

Aren't you a little young to be ________? Yes, yes I am...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice